تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که برای جلب رضایت و خوشنودی مردم ، موجب خشم و غضب خداوند شود، خداوند او را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816686116




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شیوه جدید دریافت پول سوخت از هواپیما


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: به تازگی به ایرلاین ها اعلام شده که باید بهای سوخت هر هواپیما را با کارت بانکی و قبل از پرواز در فرودگاه بپردازند.

به گزارش تراز ،حمل و نقل هوایی ایران از سالها پیش به بیماری های مزمنی دچار شده که این بیماری ها نفس صنعت را به شماره انداخته است. هرچند که در سالهای اخیر سعی شد با آزادسازی نرخ بلیت هواپیما کمکی به افزایش توان ایرلاین ها شود اما همچنان سوء تدبیر در برخی بخش ها زیان هایی را به این صنعت وارد می کند.

البته این صنعت با مشکلاتی خارج از حوزه داخلی روبرو است که حتی شرایط را برای بزرگترین ایرلاین های کشور هم دشوار کرده است اما جدا از این مشکلات برخی موانع هم داخل کشور وجود دارد که می تواند شرایط را برای کار سخت تر کند.  

در واقع از آنجایی که بخش حمل و نقل ارتباط مستقیمی با مردم دارد، هرگونه سوء تدبیر در آن می تواند نارضایتی مسافرانی را به دنبال داشته باشد که هدفشان از انتخاب هواپیما سرعت در رسیدن به مقصد است.

اما می بینیم که جدا از مسائلی مانند کمبود هواپیما، سوخت رسانی به ایرلاین ها هم در این سالها به یکی از چالش های جدی این بخش تبدیل شده و روند پروازها را مختل کرده است.  

در واقع دعواهای شرکت پخش فرآورده های نفتی با ایرلاین ها بر سر پرداخت بهای سوخت، یک جنجال همیشگی است که گاهی اوقات با طرح هایی جدید، چالش های جدی را به وجود می اورد.

براین اساس به تازگی طرحی از سوی شرکت پالایش و پخش فرآوره های نفتی به ایرلاین ها داده شده که طبق آن هر هواپیما باید در فرودگاه به صورت نقد، بهای سوخت را بپردازد.  

از آنجایی که این رقم به صورت اسکناس قابل پرداخت نیست، وزارت نفت اعلام کرده که باید هر کدام از هواپیماها یک عابر بانک در اختیار داشته باشند و در فرودگاه پول را بپردازند. این در حالی است که چنین اقدامی تاکنون در هیچ یک از فرودگاه های دنیا سابقه نداشته و معمولا پس از انجام پروازها، ایرلاین پول را به حساب سوخت رسان پرداخت می کند.  

بنابراین طرح جدیدی که به ایرلاین ها داده شده نه تنها قابل اجرا نیست بلکه مانع دیگری بر سر راه خدمات رسانی به شرکت هایی محسوب می شود که به طور مستقیم با مردم در ارتباطند و در شرایط کنونی با مشکلاتی برای تامین هواپیما و قطعات مواجه اند.

البته نمی توان از این موضوع گذر کرد که باید هزینه سوخت به مرقع از سوی ایرلاین ها پرداخت شود چرا که شرکت ها باید در قبال خدماتی که دریافت می کنند بهای آن را بپردازند اما اینکه چرا شیوه های غیرمعمول برای آن انتخاب می شود، جای بحث و بررسی دارد.  

کمبود سیاست‌های حمایتی از ایرلاین‌ها

مدتی پیش بود که مقصود اسعدی سامانی در گفتگو  با مهر اعلام کرده بود با مذاکراتی که میان شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی و سازمان هواپیمایی در جریان است، پرداخت بدهی‌ها در حال پیگیری است.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون به صورت اقساط بدهی‌ها در حال پرداخت است، گفت: سوخت جاری که ایرلاین‌ها دریافت می‌کنند، به صورت نقد پرداخت می‌شود و اکنون بدهی جاری انباشته‌ای ندارند اما از قبل حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ میلیارد تومان بدهی وجود دارد.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با اشاره به اینکه در دنیا با توجه به اینکه ایرلاین‌داری سودآور نیست، دولت‌ها سیاست‌های حمایتی را اعمال می‌کنند، گفت: برخی کشورها حتی معافیت‌های مالیاتی برای شرکت‌های هواپیمایی در نظر می‌گیرند.

وی با بیان اینکه متاسفانه در کشور ما سیاست های حمایتی کمتری داشته ایم، افزود: عوارض متعددی که برای ایرلاین‌ها تعیین شده مانند عوارض شهرداری و فرودگاهی و یا هلال احمر که وزارت راه قصد دارد این عوارض را بردارد.

یکی از فعالان صنعت حمل و نقل هوایی با گلایه نسبت به این طرح گفت: ما نمی توانیم دست هر خلبان یک کارت بانکی بدهیم تا پول سوخت را بپردازد.

وی با بیان اینکه چنین موضوعی عملا امکان پذیر نیست، افزود: در سایر فرودگاه های دنیا هم وقتی هواپیما سوخت گیری می کند، ایرلاین پول را می پردازد و در صورتی که پول پرداخت نشود، در پرواز بعدی سوخت رسانی انجام نمی گیرد.


منبع: مهر







زمانبندی انتشار: 12 مرداد 1395 - 10:10





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن