تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانه‏اش مغفرت و پايانش آزادى از آتش جهنم. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869654135




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دایی: در بازی با استقلال به داوری اعتراض کردیم، چه شد؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: دایی: در بازی با استقلال به داوری اعتراض کردیم، چه شد؟
سرمربی نفت تهران می‌گوید تیمش مستحق شکست برابر سپاهان نبوده و تساوی حداقل نتیجه‌ی این بازی می‌توانست باشد.
آفتاب‌‌نیوز :

علی دایی پس از شکست تیمش مقابل سپاهان در هفته دوم لیگ برتر اظهار کرد: به نظرم ما در نیمه نخست بد بودیم و باید زودتر گل می‌خوردیم. اما بعد از گل سپاهان، بهتر شدیم و به نظرم سپاهان فقط روی ضد حملات برنامه‌ریزی کرده بود. چند موقعیت خوب داشتیم اما نتوانستیم آن‌ها را تبدیل به گل کنیم.


او اضافه کرد: به نظرم تساوی نتیجه عادلانه این بازی بود و مستحق این شکست نبودیم.


سرمربی نفت درباره عدم تغییر ترکیب تیمش در بازی با سپاهان به نسبت بازی با استقلال گفت: مطمئنا تیم ما خیلی دیر شروع کرده و هنوز هماهنگی لازم را به دست نیاورده‌ایم. ما به این دو بازی به منزله بازی دوستانه نگاه می‌کنیم و امروز هم تمام زحمت خودمان را کشیدیم اما نتیجه دلخواه‌مان به دست نیامد.


وی افزود: بازیکنانم زحمت خود را کشیدند اما حریف با هوش خود توانست به پیروزی برسید. پیش از بازی به بازیکنانم گفته بودم که حریف بر روی سرعت انفرادی بازیکنان مهارت دارد و آن‌ها دقیقا از همین طریق پنالتی گرفتند و ما را شکست دادند.


وی درباره عملکرد بازیکنان خود اظهار کرد: ما بازیکنان خیلی خوبی داریم. متاسفانه یک بازی سنگین را پشت سر گذاشتیم و در شرایطی که تیم‌مان بدنسازی درست و حسابی نداشته بدن بازیکنان‌مان تحلیل رفت. باید دو هفته باقی مانده را هر طور که هست پشت سر بگذاریم و در تعطیلات لیگ شرایط را اصلاح کنیم. می‌توانستیم در این بازی به نتیجه مساوی برسیم اما باختیم و من این پیروزی را به سپاهان تبریک می‌گویم.


دایی درباره دیدار برابر پدیده هم گفت: در این بازی شکست خوردیم بنابراین باید به دنبال سه امتیاز بازی بعد باشیم.


دایی با بیان اینکه بازیکنانم در این بازی شاداب نبودند گفت: البته این اتفاقی طبیعی بود. در فاصله زمانی کم نمی‌توانستیم کار خاصی انجام دهیم. با این حال فکر می‌کنم عادلانه‌ترین نتیجه در این بازی مساوی بود.


به گزارش ایسنا، وی در پاسخ به این سوال که در این بازی بر خلاف بازی‌های گذشته در کنار زمین آرام بودیم و اعتراضی به داوران نداشتیم گفت: ما کی اعتراض کردیم؟ اگر حق‌مان باشد از حق خودمان دفاع می‌کنیم. هم داوران و هم مربیان می‌توانند به  هم آرامش بدهند. ضمن اینکه صحنه خاصی نبود که بخواهم اعتراضی کنم. البته این را هم باید بگویم در بازی با استقلال این همه اعتراض کردیم چه شد؟


دایی در پاسخ به سوال خبرنگاری که از او درباره اتلاف وقت بازیکنان سپاهان پرسید گفت: به هر حال این طبیعی بود. آن‌ها می‌خواستند در تهران نتیجه‌شان را حفظ کنند و فقط دفع توپ می‌کردند. با این حال تیم حریف باهوش‌تر بود و توانست به پیروزی برسید.








۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن