تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه بهره‏اى از دانش ندارد معنا ندارد كه ديگران او را سعادتمند بدانند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852711890




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ترس مشترک چین و اسرائیل از یک بازی/«پوکمون» دشمن جدید صهیونیستها


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: داغ شدن دوباره داستان جاسوسی آنلاین؛
ترس مشترک چین و اسرائیل از یک بازی/«پوکمون» دشمن جدید صهیونیستها

پوکمن گو


شناسهٔ خبر: 3724965 - چهارشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۶
بین الملل > خاورمیانه و آفریقای شمالی

.jwplayer{ display: inline-block; } پس از آنکه در سالهای گذشته اخبار متعددی درباره اینکه تلفن های همراه هوشمند به دلیل فناوری موجود در آنها یک نوع ابزار جاسوسی هستند منتشر شد اکنون بار دیگر این موضوع داغ شده است. خبرگزاری مهر-گروه بین الملل: منابع نظامی اسرائیل می‌گویند ارتش این رژیم به دلایل امنیتی، استفاده از نرم‌افزار بازی «پوکمون گو» را در تمامی پایگاه‌های نظامی خود ممنوع اعلام کرده است. پیش از این مسئولان دیوار ندبه در سرزمین‌های اشغالی یا مدیران موزه هولوکاست در واشنگتن این بازی را در محدوده این مناطق «ممنوع» اعلام کرده‌ بودند. براساس گزارش روزنامه جروزالیم پست، منع استفاده از پوکمون گو به این دلیل صورت گرفته که ممکن است نظامیان در پایگاه‌های نظامی به اشتباه، نرم‌افزاری مشابه آن را دانلود کرده و سهواً اطلاعات حساسی را افشا کنند. منابع نظامی پس از انتشار این خبر اعلام کردند از وجود یک نرم‌افزار دیگر باخبر شده‌اند که «مشابه نرم‌افزار اصلی (پوکمون گو) است، مانند آن کار می‌کند و باعث درز اطلاعات می‌شود». هنگام استفاده از بازی پوکمون گو که تب آن بسیاری از کشورهای جهان را در برگرفته است، دوربین تلفن همراه و حسگر موقعیت‌یابِ گوشی می‌بایست در شرایطی که تلفن به اینترنت وصل است، فعال باشند و این موضوع می‌تواند موجب نشت اطلاعات مهم نظامی شود. بخش امنیتِ ارتش اسرائیل پیش از اعلام این تصمیم، از همۀ سربازان و افسران نظامی اسرائیلی خواسته بود سریعا به بازی کردن پوکمون گو در پایگاه‌ها خاتمه بدهند. سخنگوی ارتش اسرائیل با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد این تصمیم به دلیل «نگرانی از لو رفتنِ اطلاعات نظامی حساس مانند عکس و موقعیت پایگاه‌ها» گرفته شده است. ممنوعیت پوکمن گو در چین کشور چین نیز مدتی قبل اعلام کرد نگران آن است پوکمون گو، در قالب یک بازی به جاسوسی از اطلاعات کاربران بپردازند. همچنین در رسانه‌های اجتماعی این کشور نیز تئوری‌های بسیاری در مورد هدف اصلی از انتشار این بازی در حال مطرح شدن است. یکی از نظریه‌های مطرح شده در چین بیان می‌کند اگر پوکمون‌ها در مناطقی ظاهر شوند که رفت و آمد زیادی در آن صورت نمی‌گیرد؛ کاربران احتمال محرمانه بودن آن مکان را می‌دهند. از طرفی اگر پوکمون‌ها در منطقه‌ای ظاهر شوند که هیچ رفت‌وآمدی در آن وجود ندارد؛ آن منطقه احتمالاً، محلی با سطح امنیتی بالا است. عده‌ای از نظریه‌پردازان در رسانه‌های اجتماعی چین گفته‌اند: پوکمون گو بازی نکنید؛ زیرا آمریکا و ژاپن می‌توانند با کمک آن مراکز محرمانه چین را شناسایی کنند.

احساس خطر افراد عادی پوکمون گو، که بزرگ‌ترین بازی موبایل به شمار می‌رود به سادگی توانسته است آمار کاربران روزانۀ شبکه‌های اجتماعی نظیر تیندر و توئیتر را تحت الشعاع قرار دهد و اگر وضعیت به همین منوال ادامه یابد این بازی به زودی می‌تواند از غول‌های نرم‌افزاری نظیر «گوگل مپ» و «اسنپ چت» نیز پیشی بگیرد. برخی از کاربران این بازی بعد از اینکه فهمیدند خانه یا کسب و کار آنها در کانون بحران پوکمون قرار گرفته است با قرار دادن نشانه‌هایی به سایر کاربران خواسته اند وارد حریم آنها نشوند. یکی از ساکنان ایالت فلوریدا ادعا کرد که به اشتباه به کاربران بازی پوکمون گو که خودروی خود را مقابل خانه وی متوقف کرده بودند شلیک کرده است. به گزارش وب‌سایت «اورلاندو سنتیل» این مرد به خودروی یادشده نزدیک شد و با شنیدن صدای یکی از نوجوانانی که سوار خودرو بود و از دیگری ‌می پرسید «آیا چیزی به دست آوردی؟» گمان کرد که آنها دزد هستند. این مرد چندین بار به سوی این خودرو تیراندازی کرد اما نوجوانان یادشده توانستند از مهلکه جان سالم به در ببرند. پوکمون گو چیست؟ این بازی با محوریت کاراکترهای محبوب انیمیشنی دهه ۱۹۹۰ طراحی و عرضه شد. این بازی توانسته با تکیه بر همین سابقه نوستالژیک، خیلی زود مخاطبان بسیاری را با خود همراه کند. پوکمون گو یک بازی ویدئویی در سبک واقعیت افزوده است که توسط کمپانی پوکمون و در سال ۲۰۱۶ به مناسبت بیستمین سالگرد انتشار بازی های پوکمون منتشر و در پلت‌فرم‌های آی‌اواس و اندروید انتشار یافته است. این بازی از سوی یک شرکت آمریکایی بازی‌های ویدئویی به نام نیانتیک (Niantic) طراحی شد و توانست تنها با گذشت مدت کوتاهی از توزیعش، توجه میلیون ها کاربر را به خود جلب کند.
 
برای آنکه بتوانید تصوری از بازی «پوکمون گو» داشته باشید پیش از هر چیز لازم است تصوری که تا به امروز از یک بازی موبایلی داشته‌اید را از ذهن پاک کنید! طراحی این بازی به گونه‌ای است که کاربران با در دست داشتن گوشی هوشمند خود با دو ابزار جی‌پی‌اس و دوربین فیلمبرداری، خودشان تبدیل به کاراکترهای بازی می‌شوند و در مختصاتی به وسعت شهر و حتی کشور به دنبال «پوکمون» می‌گردند. سابقه استفاده از بازی ها به عنوان ابزار جاسوسی «ادوارد اسنودن» مامور سابق سازمان جاسوسی آمریکا و افشاگر جاسوسی های گسترده ایالات متحده از کشورهای مختلف، اولین فردی بود که به این موضوع اشاره کرد. وی در یکی از افشاگری های خود اعلام کرده بود که بازی معروف «پرنده های خشمگین» به عنوان یک ابزار جاسوسی از سوی نهادهای اطلاعاتی امنیتی آمریکا و انگلیس به کار گرفته شده اند.   بر اساس افشاگری های انجام شده، جاسوسان آمریکایی به صورت مرتب ابزارهای موبایلی محبوب را زیر نظر می‌گیرند تا اطلاعات مورد نیاز خود را از کاربران به دست آورند. این طور که گفته می‌شود سازمان امنیت ملی آمریکا (NSA) قادر است از طریق سرورهای خود اطلاعات شخصی کاربران از جمله موقعیت جغرافیایی و سایت‌های اینترنتی مشاهده شده را در جریان ورود به ابزارهای موبایلی به‌دست آورد. ابزارها و نرم‌افزارهای موبایلی برخی اطلاعات شخصی کاربر را برای انتشار آگهی‌های تبلیغاتی مورد استفاده قرار می‌دهند، اما جاسوسان قادر هستند تقریبا به همه اطلاعات مورد نیاز خود در این ابزارها دسترسی پیدا کنند. سازمان NSA با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که تاکنون اهداف اطلاعاتی خارجی باارزش را مورد توجه قرار نداده و تلاشی برای جمع‌آوری اطلاعات از آن‌ها نکرده است. در این بیانیه آمده است: «این ادعا که مراکز خارجی اطلاعاتی NSA گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی هر آمریکایی را مورد هدف قرار می‌دهد تا به اهداف و داده‌های خود دسترسی پیدا کند اصلا درست نیست». با این وجود یکی از گزارش‌های مربوط به فعالیت‌های جاسوسی آمریکا در سال ۲۰۱۲ میلادی حاکی از آن است که در این اقدام مراکز اطلاعاتی این کشور روی بازی «پرندگان خشمگین» یا همان Angry Birds تمرکز داشته‌اند و سعی می‌کردند اطلاعات مورد نیاز خود را طریق این ابزار از دستگاه‌های اندرویدی به دست آورند. هوشمندی در برابر تجهیزات هوشمند بر اساس اسنادی که از سال ۲۰۱۱ تا کنون منتشر شده اند مشخص شده که کشورهای مختلف از جمله آمریکا و انگلیس از اینترنت و کاربردهای مختلف آن و همچنین تجهیزات هوشمند همچون تلفن همراه برای انجام جاسوسی استفاده می کنند. افشای جاسوسی گسترده آمریکا از مقامات ارشد کشورهای مختلف همچون «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان، و یا روسای جمهور کشورهای دیگر و حتی مقر اصلی و مقامات اتحادیه اروپا که همگی از طریق اینترنت و رصد نامه های الکترونیکی و مکالمات تلفنی انجام شده بود و در سال های اخیر بطور مرتب افشا شده اند نمونه هایی بارز در این رابطه هستند.  شکی در این نکته نمی توان داشت که فناوری های نو موجب سهولت زندگی شده اند اما به نظر می رسد که در برابر وسایل و تجهیزات هوشمندی همانند تلفن های همراه نیاز به هوشمندی ویژه ای هست چون در غیر اینصورت بعید بود رژیم صهیونیستی و کشوری همچون چین که «ید طولایی» در جاسوسی از افراد و کشورهای مختلف دارند در برابر یک بازی این چنین جبهه گیری کنند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن