تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، تاج سوره‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816488883




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کش‌مکش بر سر انتخاب جانشین


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
کش‌مکش بر سر انتخاب جانشین
کش‌مکش بر سر انتخاب جانشین برای فرانسوی‌ها اهمیت بسیاری دارد که دبیرکل آینده زبان فرانسوی را بلد باشد یا با آن آشنایی داشته باشد.


به گزارش فرهنگ نیوز؛ با وجود این که گفته می شد انتخابات مخفی برای انتخاب جانشین بان کی مون در میان 12 نامزد مطرح برای این سمت برگزار می شود، اما نتایج این انتخابات به بیرون درز کرد و خیلی از مسائل این رای گیری مخفی نماند. دوران دبیر کلی بان کی مون در 31 دسامبر پایان می یابد.

البته از جزئیات رای گیری چیزی مخابره نشد، اما گفته شد که رای گیری در میان اعضای شورای امنیت با این شکل انجام شد، رای خود را به این شکل بدهید: موافق، مخالف، ممتنع. نتیجه رای گیری چنین در آمد: آنتونیو گوتیریس پرتغالی (12 رای موافق، صفر رای مخالف، 3 رای ممتنع)، دانیلو تورک اسلوونیایی (11 رای موافق، 2 رای مخالف، 2 رای ممتنع)، ایرینا بوکووا بلغاری (9 رای موافق، 4 رای مخالف، دو رای ممتنع)، سرجان کریم از مقدونیه (9 رای موافق، 5 رای مخالف، یک ممتنع)، هلن کلارک نیوزیلندی (8 رای موافق، 5 رای مخالف، 2 رای ممتنع)، میروسلاو لاچاک از اسلوواکی (7 رای موافق، 3 رای مخالف، 5 رای ممتنع)، ایگور لوکسیچ از مونته نگرو (3 رای موافق، 7 رای مخالف، 5 رای ممتنع) و ویسنا بوسیچ کروات (2 رای موافق، 11 رای مخالف، 2 رای ممتنع).  

مشخص نشد هر کشور چگونه رای داد یا به چه کسی رای داد. اما ویتالی چورکین، نماینده روسیه با عصبانیت جلسه را ترک کرد.

می توان این حرف را قبول کرد که میزان رای آوری هر نماینده نشان از سطح حمایت از او است، و کسانی که رای نیاوردند یا بدترین نتایج را آوردند باید از رقابت کنار بکشند. اما چنین اتفاقی به این زودی رخ نخواهد داد. رای گیری چند بار دیگر تکرار خواهد شد تا شخص مناسب انتخاب شود تا بعدا برای مجمع عمومی مطرح و رای گیری بزرگ در آن جا صورت بگیرد. چنین چیزی هم تا قبل از ماه نوامبر پیش بینی نمی شود.

انتخاب بالاترین سطح دیپلمات بین المللی پیچدگی های خود را دارد. تمایل کشورهای غربی به انتخاب یک زن برای سمت دبیرکلی به این معنا است که همه چیز در شش نامزد بیش از همه مطرح خلاصه نخواهد شد و چه بسا نامزد جدیدی معرفی شود. فعالیت های روسیه نشان می دهد که در اداره های غیررسمی تلاش می کند که دبیرکل آینده از میان یکی از 8 نامزد مطرح شده از سوی کشورهای اروپای شرقی باشد یا این که ممکن است یکی خارج از این چارچوب نامزد شود و مورد حمایت روسیه قرار بگیرد. آن چه مسلم است همچنان دایره رقابت باز است و امکان دارد نامزدهای جدیدی به این جمع اضافه شوند یا افرادی از این جمع خارج شوند.

خیلی سخت می توان پیش بینی کرد که کدام منطقه از جهان شانس پیروزی در این رقابت را دارد. دیپلمات ها صحبت از دبیرکل زن باکفایت جدیدی می کنند که بتواند در اداره و سیاست های مختلف جهانی در قطب های متعدد فعالیت کند. سامانتا پاور، نماینده ایالات متحده در سازمان ملل از شخصیتی با مهارت های عالی و تجربه اداری بالا که پایبند به عدالت و برابری مطابق با میثاق سازمان ملل باشد، صحبت می کند. شاید منظور او نامزدی است که در مساله مبارزه با تروریسم و تغییرات آب و هوایی و اجرای اهداف توسعه ای مستمر تبحر داشته باشد و بتواند رهبری فرایند صلح را به خوبی بر عهده بگیرد. شکی نیست که بریتانیا تلاش می کند قدرتمندترین نامزد را انتخاب کند. نظر فرانسه هم بسیار مهم است. برای فرانسوی ها اهمیت بسیاری دارد که دبیرکل آینده زبان فرانسوی را بلد باشد یا با آن آشنایی داشته باشد.

منبع: دیپلماسی ایرانی


95/5/6 - 07:50 - 2016-7-27 07:50:48





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن