واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز اعلام کرد: نقشه راه مسائل اجتماعی و فرهنگی استان البرز ترسیم می شود معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری برون رفت از وضعیت اجتماعی موجود را مستلزم ترسیم نقشه راه عملیاتی دانست و افزود:این نقشه راه بر مدار واقعیت ها و نه شرایط آرمانی با همفکری نخبگان و صاحبنظران در اتاق های فکر ترسیم خواهد شد.
۱۳۹۵ سه شنبه ۵ مرداد ساعت 08:00
به گزارش پانا ازکرج «فتح اله حقیقی» ظهر دوشنبه در جلسه شورای اداری استان که در سالن شهدای دولت و حضور «محمدحسین مقیمی»معاون سیاسی وزیر کشور،«سیدحمیدطهائی» استاندار البرز و جمعی از مشاوران و مدیران برگزار شد،با ارائه تحلیلی مبتنی بر شاخص های جمعیتی و مسائل حوزه اجتماعی اظهار داشت:استان البرز استانی، استراتژیک در کشور است، هر چند از نظر وسعت کوچک اما از منظر شاخص های جمعیتی،در رتبه دوازدهم کشور قرار دارد و باید به این موضوع تأمل کرد. حقیقی افزود: تراکم جمعیت در استان البرز 10/5برابر و تعداد دانشجویان آن از جمعیت 17 مرکز در کشور نیز بالاتر است.
نرخ مهاجرت استان البرز 63 درصد در کشور
معاون استاندار با بیان اینکه ترکیب مهاجرت در استان البرز متشکل از اقوام سراسر کشور است ادامه داد: در حالی که مهاجرت در سایر استانها 33 درصد اعلام می شود این رقم در البرز به 63 درصد می رسد.
وی با اشاره به اینکه روند مذکور فرصت ها، تهدیدها و موانعی را ایجاد می کند، گفت: فرصت های این سِیر جمعیتی بیشتر از تهدیدهاست، برخی شاخص ها مطلوب و در برخی حوزه ها با ناهنجاری هایی مواجه هستیم که با رفع شود.
نقشه راه عملیاتی استان ترسیم می شود
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری برون رفت از وضعیت موجود را مستلزم ترسیم نقشه راه عملیاتی دانست و افزود:این نقشه راه بر مدار واقعیت ها و نه شرایط آرمانی باید ترسیم شود. تشکیل اتاق های فکر استان وی تشکیل اتاق های فکر در بخش های مختلف را سبب ساز نیل به مسیر از پیش ترسیم شده دانست و گفت: این اتاق های فکر در خدمت به توسعه استان و با ترکیب نخبگان تجربی و علمی شکل خواهد گرفت و با نقشه راه عملیاتی،آینده ای روشن در حوزه مسائل اجتماعی را هم افق نظاره گر خواهیم بود. اقتصاد مقاومتی در رأس اولویت ها معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری در ادامه طبق سه مولفه برنامه های خود را بصورت کلی مورد اشاره قرار داد. حقیقی،"اقتصاد مقاومتی" را در رأس برنامه های این معاونت خواند و افزود: شرایط خدمت در حوزه سیاسی، امنیتی و اجتماعی باید در مسیر خدمت اقتصادی مشخص شود و بسترهایی که باید فراهم خواهد شد. رفع آسیب های اجتماعی با تفاهم نظر مسئولان محقق می شود وی"مقابله با آسیب های اجتماعی" را دومین مولفه در برنامه های عملیاتی خود اعلام کرد و با تأکید بر این نکته که مقابله با رفع آسیب های اجتماعی، همواره دغدغه مقام معظم رهبری و ریاست محترم جمهوری است،گفت: از بین بردن آسیب های اجتماعی با فراکنی و سیاه نمایی حل نخواهد شد،در بدو امر باید نسبت به مشکل اجتماعی تفاهم نظر وجود داشته باشد و سپس هم افزایی در عمل حاکم شود و از اقدامات جزیره ای در حوزه پرهیز کرد. حقیقی تحقق این امر را نیز مستلزم ایجاد حساسیت بین دستگاه ها دانست. گزارش خدمات دولت به مردم، تکریم از جنس واقعی است معاون استاندار نکته سوم خود را به موضوع تکریم مردم اختصاص داد. حقیقی گفت: تکریم مردم فقط تکلیف نیست، تکریم مردم باید به معنای واقعی ایجاد شود، مردم انتظار دارند اقدام و عمل مسئولان به آنها گزارش شود.
وی افزود: تعبیر مردم از تکریم همین نکته است که چه اقدام عملی برای آنها انجام شده است.
حقیقی یکصدایی را رمز موفقیت مسئولان دانست و گفت: طنین این یکصدایی را مردم باید بشنوند. مدیران پاسخگو باشند معاون استاندار با تأکید بر اصل پاسخگویی از سوی مسئولان به مردم، تصریح کرد: پاسخگویی به افتتاح تعدادی پروژه محدود نمی شود بلکه باید بصورت جامع عملکرد دولت به مردم اعلام شود.
وی با اشاره به برخی آفت های مدیریتی در این زمینه،بیان کرد: امام راحل و مقام معظم رهبری بارها تأکید داشته اند که باید پاسخگوی مردم باشیم، البته فرمانداران نیز روند پاسخگویی را باید رصد کنند. حقیقی گفت:همه گروه ها و همه مردم ارزشمند و دارای جایگاه اساسی هستند اما معنای این مسئله به مفهوم غفلت از انجام وظیفه مسئولان نباید باشد. معاون استاندار محور پایانی سخنان خود را به رسانه ها اختصاص داد. حقیقی با تأکید بر لزوم حفظ مصالح ملی در انعکاس و بازتاب رسانه ای امور گفت:مسئولان باید به رسانه ها توجه داشته باشند و اصل پاسخگویی را در این بخش نیز اولویت قرار دهند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]