واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: 41 درصدمهارت آموزان فنی حرفه ای استان جذب بازارکارمیشوند
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای هرمزگان گفت: براساس برآورد و پژوهش صورت گرفته در بخش رهگیری شغلی ، 41 درصد مهارت آموزان فنی و حرفه ای این استان جذب بازار کار می شوند.
سیروس سلطانی نژاد در نشست خبری به مناسبت هفته ملی مهارت و کارآفرینی 31 تیر تا ششم مرداد ، افزود: تحقیق یاد شده بر روی جمعیت 840 نفری از مهارت آموزان فنی و حرفه ای در سال گذشته صورت گرفت.
وی ادامه داد:59درصد شرکت کنندگان در دوره های مهارتی سازمان آموزش فنی و حرفه ای غیرکارجو و 41 درصدکارجو بوده اند که 38 درصد مهارت آموزان در رشته هایی مرتبط با مهارت خود جذب بازار کسب کار می شوند .
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای هرمزگان ابراز داشت: 206 نفر معادل 25 درصد این افراد غیر کارجو ، 224نفر معادل27درصد شاغل و برای ارتقاء مهارت های خود و هفت درصد نیز به صورت نامشخص در دوره های آموزش فنی و حرفه ای استان شرکت کرده بودند
سلطانی نژاد یادآور شد: 19 هزار و 500 نفر - دوره آموزش در سال گذشته مراکز دولتی و غیر دولتی به علاقه مندان مهارت برای ورود به بازار کار ارائه شد.
وی ادامه داد: چهار هزار و 708 نفر دوره نیز در سه ماهه اول سال جاری به متقاضیان ورود به باراز کسب و کاردر این استان ارائه شد
وی بااشاره به اهم برنامه ها و رویکردهای جدید کاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان هرمزگان درسال جاری گفت: باتوجه به قرار گرفتن استان هرمزگان در سواحل دریای عمان و خلیج فارس و نیز نوار ساحلی 900 کلیومتری ، وجود جزایر فراوان و همچنین ضرورت بهره مندی هرچه گسترده تر از این ظرفیت ها ، برنامه توسعه آموزشهای مرتبط با دریا درحوزه آموزشهای مورد نیاز صنایع دریایی مستقر در ساحل از جمله کشتی سازی و ساخت سازه های دریایی ، تکیثر و پرورش آبزیان از جمله میگو ، آموزشهای مورد نیاز برای کار بر روی شناور ها از جمله ملوانی ، صید و صیادی با همکاری سازمان مرتبط مورد تاکید این اداره کل می باشد.
سلطانی نژادافزود: آموزش رشته های فنی جهت تامین نیروی انسانی مورد نیاز کارگاههای صنفی و صنایع ،برگزاری دوره های ارتقاء مهارت شاغلین صنایع غرب بندر عباس ،اجرای طرح توانمند سازی روستاییان در دهستانهای هدف با آموزش رشته های خدمات فنی ، کشاورزی و صنایع دستی بر اساس پتاسیل ها و ظرفیت های هر روستا با تاکید بر مشاغل خانگی از جمله اقدامات این سازمان میباشد.
وی خاطرنشان کرد: توانمند سازی افراد در معرض آسیب های اجتماعی و خانواده آنان با تعامل سازنده با بهزیستی و اداره تعاون ،توانمند سازی اهالی بومی شهرستان جاسک وسیریک جهت ایجاد زمینه اشتغال آنان در طرح توسعه مکران و توسعه آموزشهای ویژه زنان در رشته های صنایع چرم.سفال گری . تراش سنگ های قیمتی.صدف سازی و صنایع دستی مختص استان از دیگربرنامه ها و اقدامات است
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]