واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون پژوهش و برنامه ریزی نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان: بی توجهی به نیروی انسانی آسیب های جبران ناپذیری به اجتماع وارد می کند معاون پژوهش و برنامه ریزی نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت : نیروی انسانی به سرمایه های اجتماعی است که بی توجهی به آن آسیب های جبران ناپذیری را به اجتماع وارد می کند.
۱۳۹۵ يکشنبه ۳ مرداد ساعت 12:01
به گزارش خبرگزاری پانا ، اکبر پناهی در یکصد و هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به اینکه آموزش و پرورش از 4 نوع عدم تمرکز در ساماندهی نیروی انسانی رنج می برد، اظهار کرد: عدم توازن در جنس، رشته ها، منطقه و همچنین عدم توازن در دوره ها از جمله این مشکلات هستند که آمار آنها در کشور بسیار بالا است.
وی به بیان واقعیت های سال تحصیلی 96_95 وزارت آموزش و پرورش پرداخت و افزود: امسال 50 هزار نفر از معلمان و فرهنگیان در وزارت آموزش و پرورش بازنشسته می شوند.
وی با اشاره به مطلب فوق گفت: کاهش یا حذف سرباز معلم برای تعدادی از استان های کشور، افزایش قریب به 35 هزار نفر از دانش آموزان در پایه اول ابتدایی، استقرار پایه دهم و حذف پایه دوم از متوسطه دوم، اضافه شدن یک پایه به شاخه های فنی حرفه ای و کاردانش از دیگر واقعیت های موجود هستند.
معاون پژوهش و برنامه ریزی نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان ادامه داد: ورود قریب به 13 هزار نیروی جدید فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان، جذب و بکارگیری 470 نفر از فارغ التحصیلان رشته های فنی سال 88 و استخدام نزدیک به 5 هزار نفر به استناد ماده 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان از دیگر واقعیت های سال تحصیلی 96_95 وزارت آموزش و پرورش می باشند.
دکتر اکبر پناهی در ادامه اظهاراتش به سهم استان اصفهان از واقعیت های نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: رسیدن قریب به 3100 نفر از فرهنگیان به مرز بازنشستگی، کاهش سرباز معلم نسبت به سال گذشته به میزان 155 نفر و مقاومت در تدریس مدیر و معاون به ویژه در مدارس خاص، بخشی از واقعیت های موجود هستند.
وی ادامه داد: استقرار پایه دهم و حذف پایه دوم از متوسطه دوم، ورود قریب به 700 نیروی جدید فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان، استخدام نزدیک به 228 نفر به استناد ماده 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، جذب و بکارگیری 33 نفر از فارغ التحصیلان رشته فنی حرفه ای از دیگر واقعیت های موجود در استان اصفهان هستند.
معاون پژوهش و برنامه ریزی نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان اعلام کرد: در بخش آموزش متوسطه اول و دوم بخش دولتی دخترانه در سال 96_95 طبق آمارهای بدست آمده، تعداد 7 هزار و 181 نفر دبیر مورد نیاز، 6 هزار و 850 نفر دبیر موجود و کمبود 230 نفر دبیر مواجه هستیم.
وی عنوان کرد: در بخش آموزش متوسطه اول و دوم پسرانه(دولتی) در سال 96_95 تعداد 114هزار و 713 دبیر مورد نیاز، 4 هزار و 818 نفر دبیر موجود و با کمبود 912 نفر دبیر مواجه هستیم.
دکتر پناهی به چالش های ساماندهی سال 96_95 اشاره کرد و گفت: بلاتکلیفی تعداد فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان در رشته علوم تربیتی، بلاتکلیفی وضعیت رشته های علوم پایه در دانشگاه فرهنگیان ( ورودی مهر 95، بهمن یا مهر96)، عدم وجود انگیزه کافی جهت نگهداشت بارنشستگان در سهمیه 34درصدی استان در توافق با وزارت متبوع، تاخیر در تدریس 160 عنوان کتاب درسی فنی حرفه ای با توجه به استقرار پایه دهم، عدم وجود نیروهای تخصصی مورد نیاز جهت تامین برخی از دروس برنامه درسی جدید و ... از جمله چالش های موجود هستند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]