تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از مرد يا زن مسلمانى غيبت كند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذير...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837112745




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هکرها به راحتی می توانند پول بدزدند!+تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: هکرها به راحتی می توانند پول بدزدند!+تصاویر
محققان به تازگی متوجه شده‌اند که هکرها می‌توانند با نفوذ به سیستم‌های آنلاین تایید پرداخت موبایلی، به راحتی میلیون‌ها دلار را به سرقت ببرند.
 
هکرها می توانند میلیون ها دلار از طریق سیستم آنلاین تایید موبایلی سرقت کنند

به گزارش نامه نیوز، آخرین حمله‌‌ی هکرها نشان می‌دهد که تایید هویت شماره‌هایی با تعرفه‌ی بالا (Premium-rate telephone numbers، تلفن‌هایی هستند که از بسترهای خاصی برای انتقال داده استفاده می‌کنند اما در عوض هزینه‌های بالاتری هم دارند) برای کاربران این تلفن‌ها تا چه حد دشوار است. اخیرا یک محقق بلژیکی دریافته است که می‌توان با سوء‌استفاده از سیستم تایید موبایلی استفاده شده توسط گوگل، مایکروسافت، اینستاگرام و... به راحتی میلیون‌ها دلار را به سرقت برد.

 بسیاری از برنامه‌ها و وبسایت‌ها به کاربر اجازه می‌دهند که شماره تلفن خود را نیز با حساب کاربری مرتبط کند. شماره تلفن فرد برای احراز هویت دو مرحله‌ای یا بازگرداندن حساب در صورت فراموش کردن رمز آن به کار می‌رود. بسیاری از سیستم‌ها بر پایه‌ی کدهای ارسال شده از طریق پیامک کار می‌کنند. البته گاهی می‌توان گزینه‌ی تماس را نیز انتخاب کرد تا سیستم با شما تماس گرفته و کد را برایتان بخواند.

سال گذشته، یک مشاور حوزه‌ی امنیت فناوری اطلاعات بلژیکی به نام آرن سوینن کنجکاو شد که بداند اگر شماره تلفن‌های استفاده شده توسط کاربران از نوع تعرفه بالا یا پریمیوم ریت باشند چه اتفاقی می‌افتد. او چند سرویس مشابه و معروف را هم امتحان کرد تا به پاسخ برسد. او تحقیق خود را در ماه سپتامبر سال گذشته و با اینستاگرام آغاز کرد و به سرعت دریافت که اگر کدهای ارسال شده توسط ایسنتاگرام در ۳ دقیقه توسط کاربر استفاده نشوند، حتی اگر تلفن او تعرفه‌ی تماس بالایی داشته باشد این کمپانی در هر صورت با او تماس خواهد گرفت. این محقق همچنین موفق شد از طریق یک API،‌ راهی برای تکرار تماس‌های اینستاگرام در هر ۳۰ ثانیه پیدا کند. این تماس‌ها از کالیفرنیا گرفته شده و ۱۷ ثانیه طول می‌کشیدند.

 
هکرها می توانند میلیون ها دلار از طریق سیستم آنلاین تایید موبایلی سرقت کنند


سوینن از یک شماره تلفن استفاده کرد که برای هر دقیقه تماس، ۰.۰۶ پوند هزینه در بر داشت. او توانست با ۱۷ دقیقه سواستفاده از سرویس اینستاگرام، ۱ پوند به دست آورد. می‌توان با استفاده از چندین حساب اینستاگرام و تعدادی شماره‌تلفن، این حمله را شدت بخشید و روزانه هزاران پوند از این طریق به سرقت برد. فیسبوک که مالک اینستاگرام محسوب می شود، به این محقق نروژی گفته است که این یک آسیب‌پذیری محسوب نمی‌شود. فیسبوک مدعی است که حساب‌هایی را که در تلاش برای سوء استفاده باشند شناسایی و بلاک می‌کند و کسانی که این کار را انجام دهند باید ریسک آن را نیز بپذیرند. این کمپانی بعدها تصمیم گرفت که سرویس تماس خود را بررسی کرده و برخی محدودیت‌ها را برای تماس با شماره تلفن‌هایی با تعرفه ی بالا ایجاد کند. فیسبوک در نهایت تنها ۲۰۰۰ دلار به سوینن پاداش داد.

سوینن در ماه فوریه از حمله‌ی جدید خود و این بار به گوگل خبر داد. این محقق توانسته بود از سیستم تایید هویت دو مرحله‌ای گوگل نیز سوء استفاده کند. البته این کار به مراتب سخت‌تر از سوء استفاده از اینستاگرام بوده است. این محقق توانسته بود تنها با استفاده از یک حساب گوگل و یک شماره تلفن با تعرفه‌ی تماس بالا، روزانه ۱۲ یورو را از این کمپانی به سرقت ببرد. این میزان با استفاده از چندین حساب گوگل و چند شماره تلفن به سادگی قابل افزایش است. گوگل در جواب گفته است که امکان سواستفاده از این طریق را تا حد ممکن کاهش داده است، اما به دلیل مشکلات موجود در نحوه‌ی کار کرد شرکت‌های مخابراتی، نمی‌توان جلوی سواستفاده‌های این چنینی را به طور کامل گرفت.

 
هکرها می توانند میلیون ها دلار از طریق سیستم آنلاین تایید موبایلی سرقت کنند


سوینن توانسته است در بین تمامی گزینه‌های امتحان شده، بیشترین بهره را از فعال‌سازی تلفنی نسخه‌ی آزمایشی آفیس ۳۶۵  ببرد. این محقق توانست دو راه برای دور زدن محدودیت‌های نرخ تماس این وبسایت بیابد. شاید باور نکنید اما این فرد می‌توانست کاری کند که مایکروسافت ۱۳ میلیون بار با شماره‌ی مورد نظر او تماس بگیرد! علاوه بر این، این سرویس اجازه‌ی برقراری تماس‌های هم زمان با هم را نیز می داد. این تماس‌ها هر بار ۲۳ ثانیه طول کشیده و بهایی معادل ۰.۱۵ یورو بر دقیقه در پی داشتند. این محقق توانسته بود در کمتر از یک دقیقه یک یورو از این سرویس به سرقت ببرد! مایکروسافت در این مورد گفته است که اثر واقعی این آسیب‌پذیری بر شرکت دیگری خواهد بود که این کمپانی از آن برای برقراری تماس‌های تلفنی خود استفاده می‌کند. این شرکت نیز تنها ۵۰۰ دلار به سوینن پاداش داد و تصمیم به رفع این مشکل گرفت.

 
هکرها می توانند میلیون ها دلار از طریق سیستم آنلاین تایید موبایلی سرقت کنند


اگرچه هم‌اکنون تاثیر این نوع حملات برای اینستاگرام، گوگل و مایکروسافت بسیار کمتر شده است، اما هنوز هم کمپانی‌ها و برنامه‌های بسیاری وجود دارند که از این نوع آسیب‌پذیری در امان نیستند. سوینن این تحقیق را در پستی در وبلاگ شخصی خود منتشر کرده و در آن بر دشوار بودن نحوه‌ی تشخیص شماره‌های معمولی و شماره‌هایی با نرخ مکالمه‌ی گران برای هر دو گروه کمپانی‌ها و مشتریان تاکید کرده است.

منبع: زومیت





۳۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن