تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى كه در دنيا به امانتى خيانت كند و آن را به صاحبش برنگرداند و آنگاه بميرد بر دين...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869093943




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سهمیه خوران در دوچرخه سواری یا شایسته سالاری!


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: سهمیه خوران در دوچرخه سواری یا شایسته سالاری!
سهرابی پس از انجام تست ها و مسابقات و عملیات مختلف توسط فدراسیون دوچرخه سواری به عنوان رزرو برای المپیک 2016 ریو دوژانیرو انتخاب شد در حالی که رکورد دار مسابقات اخیر محسوب می شد.


به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران :رکابزنان انتخابی برای حضور در المپیک انتخاب شدند اگرچه قرار بود این اسامی پس از نتایج تور کینگ هایلگ معرفی شود اما تنها مهدی سهرابی  جزو رزو شدگان اعلام شد.قادر میزبانی و آروین معظمی گورزی و صمد پورسیدی نفرات نهایی شدند.
 
اسامی باید پس از اتمام تور مشخص می شد اما فدراسیون دوچرخه سواری به خاطر کمیته ملی المپیک که درخواست کرد نفرات اصلی را معرفی کنند اسامی را زمانی که خود رکابزنان در چین مسابقه داشتند مشخص کرد. اما باید علل انتخاب نشدن مهدی سهرابی بررسی  شود.زیرا او یکی از رکابزنانی است که در دو مرحله انتخابی که شامل مسابقات قهرمان کشوری و لیگ پایانی بخش جاده بود و فدراسیون تعیین کرده بود مقام اول را از آن خود کرد.
 
بهتر نبود رکابزنان به کشور می آمدند سپس این انتخابی ها صورت می گرفت! علت این انتخابی غیابی سریع بر چه مبنایی است؟!
 
در این خصوص با همسر مهدی سهرابی(زهرا صادق زاده) ملی پوش دوچرخه سواری مصاحبه ای انجام دادیم که وی اظهار کرد: هنگامی که اسامی منتخبین المپیکی را دیدم تعجب کردم زیرا همسرم در مرحله نخست انتخابی با توجه به اینکه زانوی او جراحی شده  بود نتوانست شرکت کند اما در مابقی رقابت ها بهترین مقام ها را به دست آورد.
 
وی افزود: فدراسیون چندین بار حرفش را عوض کرد از طرفی در اردوی المپیکی ها 8 نفر را انتخاب کردند و اگر از تمام دوچرخه سواران بزرگ کشور بپرسید مصطفی چایچی در دوچرخه سواری چقدر تخصص دارد؟می گویند هیچ چیز بلد نیست بنده زیر دست او وارد اردو شدم و تمرین کردم اما وقتی از اردو خارج شدم به شدت بدنم ضعیف شده بود.تست پاور آخر که انجام شد او یک وزنه آورده بود تا وزن کشی کند و سبک ترین ها را انتخاب کند در صورتیکه محمود پراش با 100 کیلو وزن طلا به دست آورد و این آمادگی ربطی به وزن کشی ندارد مطمئن هستم رکابزنانی که زیر نظر او در این مدت اردو داشتند بدنشان ضعیف شده زیرا بی حساب تمرین می دهد و ضربان هوازی را بلد نیست.
 
صادق زاده در ادامه توضیح داد:من به شخصه پای حق همسرم می ایستم زیرا اگر در المپیک شرکت می کرد حتما با توجه به تجربیاتی که داشت رکورد ایران را تغییر می داد و اگر شرکت می کرد چهارمین المپیک بود که می رفت.
 
وی در خصوص حرف و حدیث هایی که راجع به دوپینگ برخی رکابزنان است تاکید کرد:  نمونه تست های دوپینگی که از همسرم گرفته اند را دارم حتی در توری که روز گذشته برگزار شد در مرحله نخست مهدی سهرابی چهاردم و آروین معظمی گودرزی هفدهم و بقیه پنجاهم و هشتادم شدند.  
 
در ادامه گزارش با مصطفی چایچی مدیر تیم های ملی دوچرخه سواری نیز مصاحبه ای انجام دادیم که وی در این خصوص بیان کرد: طبق گزارش کمیته ملی المپیک باید سه رکابزن را به منظور اعلام نفرات نهایی معرفی می کردیم که دچار مشکل نشویم و سه نفر را معرفی کردیم.البته باز هم نفرات امکان دارد تغییر کنند و سهرابی در تیم قرار بگیرد .
 
وی افزود: رکابزنان با توجه به شرایط شان انتخاب شدند و انتخابی ها با دلیل و مدرک اتفاق افتاد زیرا چند مورد است که فدراسیون مد نظرداشت  از جمله وضعیت توانایی ورزشکار،تست ها و توانایی رکابزنان بود و چون تمامی ورزشکاران صاحب نام ما قادر میزبانی،آروین معظمی گودرزی و صمد پورسیدی و مهدی سهرابی صاحب نام هستند و برای فدراسیون دوچرخه سواری  انتخاب رکابزنان تفاوتی نداشت مسئله اصلی شرایط خوب برای اعزام است.
 
مدیر تیم های ملی در خصوص رکابزنان پیست توضیح داد: رکابزنان پیست برای اعزام به ایتالیا در حال انجام برنامه های اداری هستند و تا 20 روز آتی اعزام می شوند به احتمال قوی با مربی پاور بوران تمرینات را ادامه خواهند داد، اما تا زمان اعزام همه چیز صددرصد نیست.










۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 236]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن