تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرکس نماز را سبک بشمارد ، بشفاعت ما دست نخواهد یافت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820320665




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روسیه در حال طراحی بمب افکن اتمی فضایی / چرخش توازن قدرت به نفع روسیه از فضا


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: به تازگی مقامات کرملین اعلام کرده‌اند، در حال کار روی یک فضاپیما هستند که می‌تواند در دو ساعت، هر نقطه‌ای از مین را مورد اصابت موشک‌های خود قرار دهد. این ابزار در نوع خود می‌تواند جرقه‌ای برای روشن شدن آتش رقابت‌های تسلیحاتی جدید در بعد فضایی میان روسیه و آمریکا شود.به گزارش «تابناک»، مقامات روسی اظهار می‌کنند، در حال کار روی نمونه فضاپیمایی شبیه به جنگ افزار سری ایالات متحده یعنی مینی شاتل رباتیک X-۳۷B هستند. این موضوع البته به نوبه خود وبه خودی خود، موضوعی نگران کننده برای ایالات متحده نیست، زیرا اکنون کشور‌ها و نهادهای خصوصی زیادی اقدام به طراحی فضاپیماهایی می‌کنند که می‌تواند با استفاده از موشک یا باند فرودگاه در مدار زمین قرار گرفته و بعد از گذشتن مدتی برای تعمیرات و استفاده دوباره به زمین بازگردد.

روسیه در حال ساخت یک بمب افکن فضایی اتمی / جرقه ای برای رقابت های تسلیحاتی فضایی
این تکنولوژی تا حدی زیاد ابتدایی است؛ اما آنچه برای آمریکا و سایر کشور‌ها فضاپیمای روسیه را خطرناک می‌کند، اینکه قرار است این ابزار به تسلیحات مجهز باشد؛ آن هم از نوع اتمی.

این در حالی است که چندی پیش مقامات روسی انتقاد شدیدی مبنی بر نظامی کردن فضا توسط ایالات متحده و با آزمایش X-۳۷B داشتند. فضاپیمایی که یک چهارم اندازه فضاپیمای شاتل است، قابلیت کنترل از راه دور را داراست و قابلیت حمل تسلیحات را نیز دارد.

اما اکنون یک فضاپیمای اتمی که روسیه در حال کار بر روی آن است، می‌تواند به شدت موازنه قدرت میان آمریکا و روسیه را تغییر دهد. بدون شک این کار می‌تواند منجر به آن شود که پنتاگون به سرعت اقدام به ساخت نمونه ای از فضاپیمای اتمی مخصوص به خود کند. به عبارت دیگر این امر می‌تواند به یک رقابت تسلیحات شدید در فضا تبدیل شود؛ چیزی که هیچ کس خواهان آن نیست.

ژنرال «آلکسی سولودونیکوف» یکی از اساتید برجسته فن پرتاب موشک در آکادمی نیروی موشکی استراتژیک روسیه در سن پترزبورگ، که شخصا نظارت و سرپرستی پروژه جدید روسیه برای ساخت این فضاپیمای اتمی را بر عهده دارد، گفته است: این بمب افکن فضایی تا سال ۲۰۲۰ آماده پرتاب به فضا خواهد بود.

هنوز مشخص نیست که کرملین چه میزان هزینه برای ساخت این بمب افکن سرمایه گذاری کرده و قرار است چگونه از این بمب افکن در عمل استفاده کند. اما در هر صورت این بمب افکن می‌تواند یک تغییر جهت موازنه قدرت اتمی به نفع روسیه باشد زیرا قابلیت حمله و ضربه نخست از سمت روسیه را تا حد زیادی افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری اسپاتنیک روسیه این بمب افکن می‌تواند در کمتر از دو ساعت هر نقطه‌ای از زمین را مورد حمله اتمی قرار دهد. در قالب عملیاتی این بمب افکن تفاوت‌هایی باX-۳۷B دارد که با استفاده از یک موشک به مدار پایینی زمین فرستاده می‌شود و حدود یک سال به مأموریت می‌پردازد.

در واقع بمب افکن روسی نمونه‌ای شبیه به خانواده فضاپیماهای Virgin است که قابلیت استفاده مجدد دارند و تا حد زیادی به قدرت پیشرانه درونی خود وابسته است. به عبارت دیگر با استفاده از موتورهای خود پرتاب شده و فرود می‌آید. معنی این امر آن است که این بمب افکن از یک موتور با سیکل ترکیبی استفاده می‌کند که در فازهای مختلف پروازی قادر به کنترل سرعت و میزان سوخت مصرفی است.

این تکنولوژی برای استفاده در فضاپیما‌ها یک تکنولوژی بسیار پیشرفته است که اکنون ایالات متحده برای مدت‌هاست که مشغول کار روی آن است، ولی مقامات روسی ادعا می‌کنند که استاد ساخت این گونه از موتورهای پیشرانه برای موشک و فضاپیما شده‌اند.

در ‌‌نهایت این بمب افکن با همه تکنولوژی‌های به کار گفته شده در آن ـ که سولودونیکوف با جزئیات به همه آن‌ها اشاره کرده ـ قرار است تا سال ۲۰۲۰ روانه فضا شود و گویا این اتفاق شاید پایانی بر رقابت‌های فضایی تقریبا صلح آمیز در پنجاه سال گذشته باشد.


۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن