واضح آرشیو وب فارسی:موج: راديو تجارت در پايان هفته
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد فرهنگ برنامه هاي راديو تجارت در پايان هفته از سوي روابط عمومي راديو تجارت اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي راديو تجارت، در برنامه زنده «كليك تجارت» روز چهارشنبه بيست و نهم خردادماه ماه تازه ترين اخبار تجارت الكترونيك را مي شنويد . در ادامه يك نكته فني در باره رايانه ارائه مي شود.
برنامه «كليك تجارت» ميزبان مهندس محمدي كارشناس مهندسي سخت افزار و خانم حيدري كارشناس اقتصادي است.
برنامه «كليك تجارت» روزهاي چهارشنبه از ساعت 11:35 تا 12:55 دقيقه از راديو تجارت روي موج اف ام رديف 5/102 پخش مي شود .
برنامه « يك ايده ، يك امكان» در روز چهار شنبه بيست و نهم خرداد ماه نانو تكنولوژي و مزاياي آن در عصر حاضر مورد بررسي قرار مي گيرد.
در اين برنامه دكتر سركار رئيس انجمن نانو تكنولوژي و مهندس تعليمي كارشناس IT حضور دارند.
برنامه «يك ايده يك امكان» يك برنامه توليدي از گروه دانش و تجارت است كه از ساعت 13:15 تا 13:45 دقيقه از شبكه راديويي تجارت پخش مي شود .
برنامه «فراسو» كاري از گروه جهان و تجارت است و هر هفته روزهاي پنجشنبه به معرفي يكي از سازمان ها و مراكز اقتصادي جهان مي پردازد.
در رو ز پنجشنبه 30 خرداد ماه در نظر دارد سازمان استاندارد سازي جهاني را معرفي و استاندارد سازي جهاني و منافع ها ، چگونگي تدوين استاندارد هاي جهاني ، انواع استانداردهاي جهاني و تفاوت استاندارد هاي ملي و جهاني را بررسي كند.
برنامه «فراسو» ميزبان مهندس مجتبي صفوي بعنوان كارشناس است.
روزهاي پنجشنبه از ساعت 13:15 تا 13:45 از راديو تجارت پخش مي شود .
برنامه اميد ايران در پنجشنبه هاي هر هفته به سوالات شنوندگان كه در طول هفته از برنامه شده است را با حضور كارشناسان پاسخ مي دهند.
در اين برنامه بيژن عبدي به سوالات تجاري و اقتصادي شنوندگان پاسخ مي دهند .
برنامه هر روزه اميد ايران با سردبيري امير كشاني و محمد بخشايش از راديو تجارت از ساعت 11 صبح پخش مي شود.
عباس باقري، رايزن اقتصادي ايران در عربستان بعد از حضور در برنامه چهارسوق راديو تجارت به سؤالات پاسخ داد.
باقري درخصوص صادرات و واردات عربستان گفت: صادرات عربستان بيشتر محصولات پتروشيمي و مواد معدني است و واردات عربستان از ايران بيشتر فرش، صنايع دستي و برخي از مواد غذايي و پوشاك مي باشد .
رايزن اقتصادي ايران در عربستاندر باره رابطه تجاري ايران با عربستان در حوزههاي آب و برق، پالايش، فرآوردههاي مخابرات و صنايع الكترونيك، خودروسازي، كشاورزي، صنايع غذايي، توليد سيمان، آهن و فولاد توضيحاتي را ارائه داد.
وي در ادامه اضافه كرد: عربستان اعلام آمادگي كرده است كه در بخشهاي رسانهاي نيز با ايران همكاري داشته باشد و در حال حاضر نيز در حال رايزني هستيم .
عباس باقري حجم قراردادهاي اقتصادي ايران با عربستان را در سال جاري به بيش از يك ميليارد دلار اعلام كرد و تصريح كرد: با توجه به قراردادهايي كه در آينده با عربستان امضاء خواهيم كرد ، اميد واريم بتوانيم حجم اين قراردادها را با ضرايب سه تا چهار برابر در آينده نزديك افزايش دهيم.
رايزن ايران و عربستان يكي از مشكلاتي را كه در حوزه گسترش روابط اقتصادي با عربستان وجود دارد ، بحث مبادلات و روابط سياسي ايران با كشور عربستان صعودي بيان كرد و افزود: به لحاظ نقش استراتژيك ايران در معادلات سياسي خاورميانه و همچنين مسائل سياسي درعراق، لبنان و فلسطين كه با آن روبرو هستيم درواقع روابط سياسي ما نيز با عربستان متأثر از اين حوادث مي باشد .
وي در ادامه افزود: دولتمردان سياسي عمدتاً وزارت خارجه به نوعي دنبال بهبود روابط سياسي و گسترش سطح همكاريها در دو كشور هستند ودر آيندهاي نزديك ما شاهد روابط اقتصادي بسيار شكوفا، تأثيرگذار در سطح مبادلات تجاري در عربستان خواهيم بود.
باقري اهداف روابط تجاري با عربستان را به دو بخش تقسيم كرد و گفت: يك بخش به امضاء رساندن موافقتنامههاي گمركي، استاندارد، حمل و نقل جادهاي و دريايي است كه وزارت خارجه خود متولي آن در كميته مشترك بازرگاني مي باشد و مجموعه دستگاههاي اجرايي در كشور اين موافقتنامهها را براي تسهيل و زمينهسازي روابط اقتصادي با عربستان امضاء و نهايي مي كنيم. كه البته بخشي از آنها در سال جاري محقق خواهد شد.
ايشان در توضيح بخش ديگر ياد آور شد: بخش ديگركارهاي اجرايي و عملياتي است.. تجار و صادركنندگان ايران بايد در زمينههاي صادراتي اطلاعاتي در اختيار ما قرار دهند تا بتوانيم اين اطلاعات را در اختيار شركتها و متقاضياني كه در كشور حضور دارند قرار دهيم.
باقري يادآور شد اين دو بخش زمينه مثبتي است كه شركتهاي مشاركتي را با سرمايه گذاران صعودي در سرمايهگذاري كه نياز ماست در بخشهاي مختلف همچون توليد آهن، پتروشيمي، صنايع آب و برق، كشاورزي و صنايع غذايي و ... بسوي ايران سوق ميدهد.
رايزن اقتصادي ايران در عربستان در پايان به بخش صنعت توريست اشاره كرد و گفت: عربستان نيز از جمله معدود كشورهايي است كه علاقمند به جاذبههاي توريستي ايران است .
سه شنبه 28 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]