تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ جلسه قرآنى براى تلاوت و درس در خانه‏اى از خانه‏هاى خدا برقرار نشد، مگر اين...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869030660




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا رونالدو شایسته‌تر از مسی برای توپ طلاست؟


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: چرا رونالدو شایسته‌تر از مسی برای توپ طلاست؟
تحرکات رسانه های بارسلونا برای اینکه توپ طلای 2016 به رونالدو نرسد، تنها 2 روز پس از قهرمانی پرتغال در یورو شروع شد و ادامه نیز خواهد داشت. از نگاه آنها رونالدو شایسته دریافت توپ طلای چهارم خود نیست اما واقعیت چیز دیگری است.

به گزارش "ورزش سه"، امسال می تواند سال بزرگی برای رونالدو، هواداران رئال مادرید و نیز مردم پرتغال باشد. سالی که کریستیانو تا همین حالایش ثابت کرده است که یک قهرمان است و شایسته ترین برای تصاحب توپ طلا.   وقتی رونالدو سال 2014 توپ طلای سوم خود را تصاحب کرد، با جاه طلبی خاصی عنوان داشت که هدف او کسب افتخارات فردی و تیمی بیشتر است و اینکه دوست دارد به رکورد 4 توپ طلای مسی برسد اما سال 2015 برای رونالدو آنگونه که انتظر داشت پیش نرفت. او با رئال به هیچ جامی نرسید و تورنمنتی در رده ملی هم برگزار نمی شد تا او با پیراهن پرتغال جبران مافات کند.  

  در سوی دیگر مسی با بارسلونا همه جام های ممکن را درو کرد تا شکی باقی نماند که فوق ستاره آرژانتینی، در ژانویه 2016 توپ طلای پنجم را نیز به ویترین افتخاراتش اضافه خواهد کرد. وقتی مسی توپ طلا را در دست داشت، برای بسیاری، اینکه رونالدوی 31 ساله بتواند دیگر رقیبی جدی برای مسی باشد غیرقابل تصور بود به خصوص اینکه بارسا در لالیگا نیز حاکم بلامنازع بود و رئال در بحران.   چه کسی تصور می کرد رئال مادرید آشفته بتواند در لیگ قهرمانان موفق ظاهر شود و در لالیگا نیز بارسلونا را تا روز آخر به چالش بکشد؟ همه می دانند که تصاحب توپ طلا بدون موفقیت در عرصه باشگاهی و ملی غیرممکن است و در ژانویه 2016، رونالدو با این رویا فاصله بسیاری داشت. رونالدو با آمدن زیدان به روی نیمکت رئال متحول شد و با متحول شدن او، رئال مادرید نیز قدرت گرفت. کهکشانی ها در لیگ قهرمانان قدم به قدم جلو رفتند، آنها در یک هشتم نهایی، آ اس رم، تیم سوم سری آ را 4-0 شکست دادند اما در یک چهارم، کارشان برابر ولفسبورگ گره خورد. برای جبران شکست 2-0 در بازی رفت به یک معجزه نیاز بود. شما وقتی رونالدو را در تیمتان دارید، می توانید به ممکن کردن هر غیرممکنی امیدوار باشید. در بازی برگشت برابر ولفسبورگ، یک هتریک از رونالدو کافی بود تا رئال خود را در نیمه نهایی ببیند.  

رئال در ادامه، سیتی و اتلتیکو را مغلوب کرد تا در نهایت قهرمانی یازدهم خود در اروپا را کسب کند. شاید تا اینجا هم نمی شد برای رونالدو شانس اول تصاحب توپ طلا را قائل بود اما یورو 2016 و قهرمانی پرتغال با کاپیتانی رونالدو، همه معادلات را به نفع CR7 تغییر داد. وقتی او جام قهرمانی را بالای سر می برد، خیلی ها ژانویه 2017 و لحظه تصاحب توپ طلای چهام توسط او را در ذهن خود تصور می کردند اما در جبهه بارسلونا، هنوز هم بر این اعتقاد هستند که رونالدو، شایستگی تصاحب توپ طلا را ندارد و دلایل خاص خود را نیز برای طرح این ادعا دارند.  

  حق با کدامیک است؟ رونالدو یا مسی؟ با قاطعیت می توان گفت که توپ طلا باید به رونالدو برسد و او از هر جهت شایسته ترین برای تصاحب این عنوان است. رونالدو بهترین گلزن چمپیونزلیگ شد و بهترین پاسور یورو 2016 با سه پاس گل. او مهمترین عناوین فصل را کسب کرد. قهرمانی با رئال در چمپیونزلیگ و پرتغال در یورو 2016 را چگونه می تواند با قهرمانی لالیگا و کوپا دل ری مقایسه کرد؟ رونالدو از ارکان اصلی قهرمانی هر دو تیم(رئال و پرتغال) بود. رونالدو در اروپا در رتبه سوم برترین گلزنان قرار گرفت و بسیار بیشتر از مسی گلزنی کرد. او برای هفتمین فصل متوالی توانست بیش از 50 گل به ثمر برساند. کریستیانو در مقطعی به داد رئال رسید که شاید هیچ بازیکنی توانش را نداشت. زدن سه گل به ولفسبورگ باعث این شد تا کهکشانی ها به نیمه نهایی برسند؛ چه بسا اگر درخشش فوق تصور رونالدو نبود، رئال حتی به نیمه نهایی هم نمی رسید چه رسد به کسب عنوان قهرمانی. فوق ستاره پرتغالی در فینال برابر اتلتیکو نیز پنالتی سرنوشت ساز را به گل تبدیل کرد تا اوندسیما برود به ویترین افتخارات برنابئو.   او در یورو 2016 نیز با زدن دو گل به مجارستان کمک کرد پرتغال از شکست گریخته و بتواند به عنوان تیم سوم از گروه خود بالا بیاید. پرتغال اگر به مجارستان می باخت، حتی نمی توانست به عنوان یکی از 4 تیم برتر سوم به یک هشتم نهایی برسد. او در نیمه نهایی برابر ولز یک گل زد و عنوان بهترین بازیکن زمین را تصاحب کرد. کریستیانو توانست به برترین گلزن و همچنین پاسور تاریخ رقابت های یورو تبدیل شود.   در سوی دیگر اما مسی در لالیگا دومین پاسور و سومین گلزن برتر لقب گرفت. بسیار کمتر از رونالدو در فصلی که گذشت گل زد و در پیراهن ملی بازهم نتوانست با آرژانتین افتخاری کسب کند و بدتر اینکه در فینال برابر شیلی پنالتی خود را از دست داد و در پایان بازی با فوتبال ملی وداع گفت.  

  ترک تیم ملی پس از یک شکست در خور نام و اعتبار مسی نبود و به نوعی شانه خالی کردن از بار مسئولیتی بزرگ جلوه می کرد. به مشکلات مسی، محکومیت او زندان بخاطر تقلب مالیاتی را هم اضافه کنید. حالا دیگر ثابت شده است که او یک فریبکار مالیاتی است و نمی توان از او به عنوان یک الگوی چندان مناسب برای یک ورزشکار یاد کرد. هرچقدر که در بارسلونا بخواهند با ایجاد کمپین های حمایتی، او را یک قهرمان و الگو معرفی کنند.  

  در بحبوحه مشکلات قضایی مسی و محکومیت او، کیلومترها آنورتر در پاریس، رونالدو با وجود مصدومیت و خروج اشک بار و منقلب کننده از زمین، کنار خط با تمام وجود سعی داشت روح تیمی را به دوستانش در داخل زمین تزریق کند. او نشان داد که چه در زمین باشد چه نباشد، یک رهبر واقعی برای پرتغال است. او شایسته تر از مسی و هر بازیکن دیگری برای تصاحب توپ طلای 2016 است. در این موضوع شک نکنید.   منبع: اسپورت یو

19:08  1395/04/25





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن