تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسادت نمى ورزد، منافق حسادت مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805441124




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مصرف برق وارد محدوده قرمز شد


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی وضعیت تولید و مصرف برق در سال ۹۵ حساس تر از سالهای گذشته دانست و مدیرعامل توانیر از لزوم مدیریت مصرف برق توسط مردم به منظور جلوگیری از بروز خاموشی خبر داد.

به گزارش تراز  در حال حاضر ظرفیت اسمی تولید برق کشور حدود ۷۴ هزار مگاوات است، این درحالی است که ظرفیت عملی تولید برق در ایران با توجه به تمامی مسائل اعم از فرسودگی و راندمان پایین برخی واحدهای نیروگاهی ، شرایط آب و هوایی ، گرمای هوای تابستان ، ارتفاع قرارگیری ساختگاه نیروگاه ها ، میزان آب پشت سدها و ... تنها در حدود ۵۱ هزار مگاوات است.

وزارت نیرو تلاش کرده تا ظرفیت عملی ۵۱ هزار مگاواتی تولید برق، با مدیریت مصرف اعمال شده در بخش صنعت و کشاورزی در کنار واردات ۵۵۰ مگاواتی برق پاسخگوی نیاز مصرف باشد، اما گذر از مرز ۵۰ هزار مگاواتی مصرف برق، وضعیت تولید و مصرف برق کشور را به محدوده قرمز وارد کرده که اگر این میزان افزایش یابد و از ۵۱ هزار مگاوات بگذرد، بروز خاموشی های متعدد در سراسر کشور آغاز می شود.

«ستار محمودی» قائم مقام وزیر نیرو در این زمینه به تسنیم گفت: متأسفانه در طی سالیان اخیر نسبت به افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور، توجه کافی نشده و شاهد کمبود سرمایه گذاری در این بخش بوده ایم.

وی افزود: در طی دو سه سال اخیر تلاش کرده ایم با تعریف طرح های اولویت دار در این بخش، ظرفیت تولید برق را برای سالهای آتی به میزان نیاز کشور نزدیک کنیم اما از آنجا که از زمان تعریف پروژه تا زمان بهره برداری از آن، یک بازه چندساله را باید طی کند، ثمره تلاش های انجام شده در زمینه افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور را در سالهای آتی بیشتر خواهیم دید؛ اگرچه در گذشته نیز به رغم کمبود سرمایه گذاری در این بخش، تلاش هایی برای افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور شده بود که امروز و در طی دو سال اخیر شاهد در مدار بهره برداری قرار گرفتن واحدهای جدید بودیم.

* اگر مردم صرفه جویی کنند، خاموشی نخواهیم داشت

وزارت نیرو در کنار توجه به افزایش ظرفیت نیروگاهی، نیم نگاهی به بخش مدیریت مصرف دارد و امیدوار است بتواند از این طریق، میزان پیک مصرف را کاهش دهد. «آرش کردی» مدیرعامل توانیر در این خصوص به تسنیم گفت: ۲۰۰ ساعت پرمصرف در طول سال داریم که عمده سرمایه گذاری های افزایش ظرفیت تولید برای پوشش این ۲۰۰ ساعت است.

وی افزود: پیک مصرف برق در فصل سرد سال به ۳۷ هزار مگاوات می رسد اما این رقم در فصل گرم سال به بیش از ۵۰ هزار مگاوات می رسد که در طول ۲۰۰ ساعت ، ما وضعیت بحرانی تشدید مصرف و ثبت اوج مصرف را داریم.

مدیرعامل توانیر با بیان اینکه " این ۲۰۰ ساعت عمدتا از ۲۰ تیرماه تا ۲۰ مرداد ماه رخ می دهد " ، گفت: برای پوشش مطلوب نیاز مصرفی این ۲۰۰ ساعت، نیاز به افزایش ۳ هزار مگاواتی ظرفیت تولید است که این میزان افزایش ظرفیت ، نیاز به سرمایه گذاری ۲.۴ میلیارد دلاری دارد ؛ یعنی اگر مردم در زمان پیک مصرف برق ، میزان مصرف خود را مدیریت کنند ، می توان این ۲.۴ میلیارد دلار را هزینه نکرد یا در راستای افزایش بهره وری و بهینه سازی تجهیزات هزینه کرد.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به نزدیک شدن پیک مصرف به میزان ظرفیت عملی تولید، اگر مردم مدیریت لازم را برای صرفه جویی انجام ندهند، خاموشی خواهیم داشت.

*وضعیت تولید و مصرف برق در سال ۹۵ حساس تر از سالهای گذشته است

«هوشنگ فلاحتیان» معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی در خصوص سربه سر شدن تولید و مصرف برق در فصل گرم سال گفت: در سالهای اخیر با وضعیت سر به سر شدن میزان ظرفیت عملی تولید برق و مصرف برق در فصل تابستان روبه رو بوده ایم که در سالهای ۹۳ و ۹۴ توانستیم با هماهنگی و همکاری بخش صنعت و کشاورزی و همچنین همراهی مردم در بخش های خانگی و تجاری، در کنار تمهیدات دقیقی که برای به مدار آوردن تمامی ظرفیت های تولید دیده شده بود ، تابستان را بدون خاموشی های برنامه ریزی شده و گسترده پشت سر بگذانیم.

فلاحتیان با بیان اینکه " این وضعیت در سال ۹۵ حساس تر از سالهای گذشته است " ، گفت: با توجه به رشد صنعتی و رشد جمعیتی کشور ، نیاز مصرف افزایش یافته در حالی که افزایش ظرفیت تولید متناسب با افزایش تقاضا نبوده و با وجود اینکه برای سال ۹۵ نیز تمامی برنامه ریزی های لازم از سال گذشته انجام شده و با انجام بیش از ۹۰ هزار مگاوات تعمیرات نیروگاهی، تمامی واحدها با آمادگی کامل در بخش بهره برداری در شروع فصل پیک مصرف برق در مدار قرار گرفته اند ؛ نیاز ما به مدیریت مصرف از سوی مردم همچنان وجود دارد. 
 
 



منبع: تسنیم







زمانبندی انتشار: 23 تير 1395 - 19:18





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن