تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وقتى جبرئيل با وحى به نزدم مى‏آمد، نخستين چيزى كه به من القا مى‏كرد، بسم اللّه‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868039821




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دوئل با قهرمانان در آغاز و پایان لیگ


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: دوئل با قهرمانان در آغاز و پایان لیگ
قرعه کشی لیگ برتر در حالی شب گذشته انجام شد که به نظر می رسد این قرعه حداقل در هفته های اول خوشایند تیم فوتبال استقلال است.

به گزارش "ورزش سه"، با قرعه کشی که شب گذشته انجام شد استقلالی ها باید در 7 هفته لیگ برتر 6 هفته را در تهران به مصاف رقیبانشان بروند و این موضوع یک برگ برنده برای شروع لیگ محسوب می شود، مخصوصا اینکه آبی ها باید در هفته ششم دربی تهران را برگزار کنند و بازی های کم فشار شروع فصل می تواند برای موفقیت به این تیم کمک کند.   البته قرعه ای که نصیب استقلال شده است سختی ها و پیچیدگی های خود را هم دارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
نقاط روشن
1. استقلال در 7 هفته اول تنها در بازی با صنعت نفت به خارج از تهران می رود و بقیه بازی هایش را در خانه برگزار می کند.
2. استقلال پیش از دربی 83 تقریبا رقیب سرسختی ندارد و مهمترین حریف این تیم می تواند استقلال خوزستان باشد که فصل گذشته قهرمان شد اما به نظر می رسد این تیم نسبت به دوره گذشته لیگ برتر کمی تضعیف شده است.
3. استقلال به جز بازی با استقلال خوزستان که در اوج گرما بازی می کند، با فولاد و صنعت نفت آبادان در فصل هایی بازی می کند که آب و هوای ایران سرد است و این یک برگ برنده برای شاگردان منصوریان است.
4. این شانس استقلالی هاست که به جز بازی با ماشین سازی با سایر تیم های تبریزی در ماه های گرم سال بازی می کند. استقلال در هفته پنجم میزبان ماشین سازی است و طبیعی است که بازی برگشت دو تیم در فصل پاییز و زمستان برگزار می شود اما این شانس باشگاه استقلال است که در بازی رفت با گسترش فولاد و تراکتورسازی میزبان هستند و بازی های برگشت در ماه های گرم سال در تبریز برگزار می شود.  
5. این شانس استقلال است که در هفته های اول این تیم بیشتر میهمان تیم های تهرانی شده است و به همین دلیل این تیم هفته های زیادی را در شروع فصل در تهران بازی می کند.   6- شانس بزرگ استقلال این است که هفته پایانی را در خانه با سپاهان بازی می کند و در صورتی که این تیم در کورس قهرمانی باشد می تواند جشن قهرمانی را در ورزشگاه آزادی با هوادارانش برگزار کند.
نقاط  تاریک
1.  بی تردید سخت ترین قرعه ای که نصیب استقلال شده است مربوط به پایان فصل می شود؛ جایی که آبی ها باید در هفته های پایانی با تیم هایی مثل گسترش فولاد، تراکتور و سپاهان بازی کنند. این دقیقا شبیه قرعه کشی دو فصل گذشته این تیم است، اتفاقی که باعث شد استقلال در دو فصل گذشته صدرنشینی را در هفته های پایانی از دست بدهد.
2. استقلال در اوج گرمای تابستان باید در هفته دوم لیگ برتر به مصاف استقلال خوزستان قهرمان فصل گذشته لیگ برتر برود. گرمای هوای خوزستان باعث می شود که آبی ها نتوانند عملکرد خوب خود را به طور کامل ارائه بدهند.
3. شاید این بدشانسی استقلالی ها باشد که در بازی برگشت با ماشین سازی مجبور هستند در سرمای وحشتناک تبریز به میدان بروند. در تبریز که معمولا در فصل زمستان هوا برفی است بازی برای تیم هایی که شرایط تمرین در آب و هوای این شهر را ندارند، بسیار سخت است.
4. با قرعه ای که نصیب استقلال شده این تیم در هفته های میانی نیم فصل مشکلات زیادی دارد چراکه آبی ها بایددر هفته بیستم با ماشین سازی در تبریز بازی کنند، در هفته بیست و یکم در تهران به مصاف پرسپولیس برود و در هفته بیست و دوم در اصفهان با ذوب آهن به میدان برود که کار این تیم در این 3 بازی خیلی سخت است.
5. استقلال هم در آغاز و هم در پایان لیگ مقابل تیم هایی قرار می گیرد که مربیانشان قهرمانی در لیگ را تجربه کرده اند. علی دایی و عبدالله ویسی با نفت و سپاهان در هفته اول و سی ام مقابل استقلال قرار خواهند گرفت.

17:01  1395/04/23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن