تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه كارهاى خود را به خدا بسپارد همواره از آسايش و خير و بركت در زندگى برخوردار اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829412515




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون رئیس جمهور افغنستان برخی از سران جنبش روشنایی را به عقده‌گشایی و قدرت طلبی متهم کرد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: معاون رئیس جمهور افغنستان برخی از سران جنبش روشنایی را به عقده‌گشایی و قدرت طلبی متهم کرد
سرور دانش معاون رئیس جمهور افغنستان برخی از سران این جنش را به عقده‌گشایی و قدرت‌طلبی متهم کرد.
به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان؛ در بیانیه سرور دانش؛  معاون دوم رئیس جمهور غنی خاطر نشان شده است، هر کسی که امروز به هر دلیلی ناامنی و بی ثباتی سیاسی را دامن بزند، در حقیقت-آگاهانه یا ناآگاهانه- مخالف تحقق عدالت و حاکمیت قانون و انکشاف متوازن است. زیرا بدون ثبات سیاسی، هیچ یک از آرزوهای دیگر ما هم عملی نخواهند شد.

در بخش دیگر این اعلامیه خاطر نشان شده است، برخی که به نام جنبش روشنایی ادعای رهبری و نمایندگی از داعیه عدالتخواهی مردم را دارند، زیر پوشش لفاظی های پوچ و شعارهای تهی از محتوا به طور دایم و سیستماتیک به نفرت پراکنی و تعصبات نژادی و قومی دامن می زنند.

متن کامل اعلامیه معاون دوم رئیس جمهور غنی به شرح ذیل می باشد:


در شرایط کنونی کشور، دو مقوله امنیت و ثبات که هر دو مکمل همدیگر و وابسته به یکدیگرند، دو نیاز اصلی و حیاتی کشور ما را تشکیل می دهند و به همین جهت باید در رأس تمام اولویت های ما قرار داشته باشند. بدون امنیت و ثبات، نه عدالت، حقوق بشر و حاکمیت قانون تأمین می گردد و نه انکشاف متوازن و عدالت اجتماعی تحقق می یابد و نه پروژه های مهم اقتصادی برای رفاه و آسایش زندگی مردم تطبیق می گردد. البته این سخن هرگز بدین معنی نیست که از اهمیت و اولویت عدالت، حاکمیت قانون، انکشاف متوازن و رفاه و آسایش فرو کاسته شود، بلکه منظور این است که بدون امنیت و ثبات، نمی توان یک بستر مناسب را برای عدالت، قانونیت و انکشاف فراهم ساخت. هر کسی که امروز به هر دلیلی ناامنی و بی ثباتی سیاسی را دامن بزند، در حقیقت-آگاهانه یا ناآگاهانه- مخالف تحقق عدالت و حاکمیت قانون و انکشاف متوازن است. زیرا بدون ثبات سیاسی، هیچ یک از آرزوهای دیگر ما هم عملی نخواهند شد.



معاون رئیس جمهور افغنستان برخی از سران جنبش روشنایی را به عقده‌گشایی و قدرت طلبی متهم کرد


اما امنیت و ثبات چگونه پدید می آیند؟ و برای تحقق آن چه باید کرد؟ به اختصار و فهرست وار باید گفت:

اول: پشتوانه بین المللی افغانستان و حمایت های جامعه جهانی از حکومت افغانستان در عرصه های مختلف سیاسی، امنیتی و مالی باید تأمین گردد. ما بدون حمایت جهانی نمی توانیم در میان رقابت های منفی منطقه ای که گاهی حالت خصومت و رویارویی هم پیدا می کند، امنیت خود را تأمین کنیم. امروز مخصوصا بعد از کنفرانس وارسا و تعهدات ناتو و سایر همکاران بین المللی، حکومت افغانستان در موقعیت بسیار عالی و مورد اعتماد جامعه بین المللی قرار دارد و باید این موقعیت را بیش از گذشته مورد توجه و اهتمام قرار دهیم.

دوم: نهادهای امنیتی و دفاعی کشور به طور کامل و دقیق، مسلکی و غیر سیاسی شوند و دستان مداخله گر با هر انگیزه سیاسی و یا قومی، از دامن این نهادها کوتاه شوند و نیروهای شجاع ما که ممثل و آیینه تمام نمای تمام مردم افغانستان هستند، از سوی دولت و ملت، مورد حمایت، پشتیبانی و تشویق همه جانبه قرار گیرند.

سوم: باید در سطح ملی بین گروه ها و حلقات سیاسی ما راجع به مسایل مهم ملی، اجماع سیاسی ایجاد شود و در میان تمام اقشار اجتماعی و اقوام و قبایل ما وحدت ملی و وفاق و همبستگی کامل پدید آید. با اختلاف و تفرقه ملی نمی توان به ثبات و امنیت پایدار دست یافت.

چهارم: اقشار مختلف مردم باید به حمایت از حکومت و دولت بشتابند و حکومت هم کوشش کند پشتوانه مردمی و ملی خود را تقویت کند. در صورتی که دولت و ملت در صف واحد قرار نگیرند، دشمن از هر رخنه ای به نفع خود استفاده خواهد کرد.

پنجم: از هر نوع افراط و تفریط باید پرهیز شود. در طول تاریخ، این دو پدیده کشور و مردم ما را به تباهی و بحران و به لبه پرتگاه ها کشانده است. افراط و تندروی تنها از شاخصه های گروه های تروریستی و بنیادگرا نیست، بلکه گروه های دیگری نیز وجود دارند که علی رغم ظاهر فریبنده، ماهیت افراطی دارند چه با رنگ و لعاب قومی، نژادی و زبانی و چه حتی با شعار عدالت طلبی، آزادیخواهی و مردم سالاری.

به عنوان مثال برخی از کسانی که به نام جنبش روشنایی ادعای رهبری و نمایندگی از داعیه عدالتخواهی مردم را دارند، زیر پوشش لفاظی های پوچ و شعارهای تهی از محتوا به طور دایم و سیستماتیک یا به نفرت پراکنی و تعصبات نژادی و قومی دامن می زنند و یا به دولتمردان و رجال سیاسی کشور، بدور از اخلاق و ادب و در مغایرت با تمام معیارهای قانونی و اخلاقی، افترا می بندند و اهانت و دشنام نثار می کنند و حکومت منتخب و مشروع مردم را حکومت نفاق ملی یا وحشت ملی خطاب می کنند و عملا مردم پاکدل و مظلوم و جوانان با احساس و خون گرم را به رویارویی با حکومت و براندازی و ایجاد ناامنی و بی ثباتی در کشور دعوت می نمایند و یا برخی که حتی یک روز هم با رهبر شهید استاد مزاری، مصاحبت و همراهی و همفکری نداشته اند و حتی مخالف اندیشه های او بودند، امروز خود را در خط رهبر شهید و وارث اندیشه های ایشان پنداشته و دیگرانی را که در تمام عمر سیاسی شهید مزاری با او زیسته و یار و همرزم او بوده اند، خاین و معامله گر نام می گذارند و برخی هم که اصلا از واقعیت های عینی کشور و مصالح عمومی مردم اطلاع درستی ندارند و در پایتخت های اروپایی و غربی چکر می زنند، از طریق انترنت و فیسبوک، فرمان طغیان و نافرمانی از دولت را صادر می کنند و مردم را به قیام علیه حکومت فرا می خوانند.

همه این تحرکات غیر منطقی و اقدامات غیر عقلانی در حالی صورت می گیرد که اگر چند تن از بزرگان و بزرگوارانی را که با این جنبش همنوایی دارند اما از نگاه سیاسی و در سطح ملی، نیت نیک و حسن نظر دارند، استثنا کنیم، می دانیم که بقیه اکثراً کسانی هستند که یا کاملا از عمق قضایا و رویدادها بی خبر و ناآگاهند و یا چون به هر دلیلی – موجه یا ناموجه- از قدرت دور مانده اند، به عقده کشایی دست می یازند و در پوشش شعارهای حق خواهی و عدالت طلبی، منویات شخصی و قدرت طلبی های خود را به نمایش می گذارند.

ما بر این باوریم که اهداف جنبش روشنایی یعنی عدالت اجتماعی و انکشاف متوازن مورد قبول و تأیید و حمایت همه ما است و بلکه اهداف اولیه جنبش را در آغاز کسانی که در حکومت هستند، مطرح کردند و حتی اکنون هم با جدیت تعقیب می کنند. اما رسیدن به این اهداف نباید با شیوه و روشی دنبال شود که باعث دشمنی بین اقوام یا تضعیف حکومت به شیوه خصمانه و یا موجب ناامنی و بی ثباتی کشور و تقویت دشمنان این سرزمین و از بین رفتن دستاوردهای مثبت ۱۵ سال گذشته شود و یا اعتبار و حیثیت دولت و ملت را در انظار جهانی و جامعه بین المللی زیر سؤال ببرد.

ما برای رسیدن به عدالت اجتماعی و انکشاف متوازن، باید از شیوه های معقول استدلال و گفتگو استفاده کنیم و با درک اوضاع حساس کشور، از نزدیک با دولتمردان و مسئولان امور مذاکره کنیم و خواسته های خود را مطرح نماییم. از سوی دیگر بر عکس آنچه در میان مردم دامن زده می شود، رهبران حکومت وحدت ملی بیش از مدعیان دیگر، در صدد هستند که با تلاش برای تحقق عدالت اجتماعی و انکشاف متوازن همه مناطق، زمینه وفاق، همدلی و همبستگی در میان تمام مردم افغانستان را فراهم نمایند و به همین جهت پروژه های مهم مناطق مرکزی در بخش راه های مواصلاتی و برق رسانی و بخش های خدماتی دیگر به شدت تحت کار می باشد. هر چند که برخی از افراد بدون دلیل ادعا می کنند که طرح این پروژه ها از سوی حکومت تنها برای اهداف تبلیغاتی صورت می گیرد؛ در حالی که حکومت مجبور نیست که تمام وقت، امکانات و بودجه ملی را تنها با انگیزه تبلیغاتی مصرف کند.

با توجه به آنچه گفته شد از اقشار مختلف مردم و گروه های سیاسی و جوانان آگاه و علاقه مند به سرنوشت کشور، توقع می رود که در شرایط حساس کنونی، تأمین امنیت پایدار و ثبات سیاسی کشور را در رأس همه اولویت های خود قرار دهند و منافع ملی و مصالح علیای کشور را بالاتر و مهم تر از هر چیزی دیگر بدانند و از هر آنچه ثبات کشور ما را به هم زند و یا به نفع دشمنان ما تمام شود بپرهیزند. والسلام.





۲۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن