تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه دارى (در حكم) دهانى است كه جز به خير سخن نگويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869295486




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جزئیات جدید از کشف عملیات داعش در ۵۰ نقطه تهران


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: پس از بازداشت چند تن از عوامل وابسته به داعش در تهران، قرار است امروز مستند اعترافات این افراد از تلویزیون پخش شود. اعترافات عوامل داعش برای بمب‌گذاری در ۵۰ نقطه تهران که توسط وزارت اطلاعات بازداشت شده‌اند، امروز از شبکه‌های دوم و خبر سیما پخش می‌شود.

به گزارش «تابناک»، اعترافات عوامل بازداشت شده داعش که قصد انجام چندین عملیات بزرگ تروریستی در تهران را داشتند، امروز از شبکه دوم و خبر سیما پخش خواهد شد.


جزئیات جدید از کشف عملیات داعش در ۵۰ نقطه تهران

در این مستند، عوامل داعش بدون پوشش چهره به تشریح شکل‌گیری، تهیه امکانات و نحوه اجرای عملیات تروریستی در شهر تهران خواهند پرداخت. به گفته‌ یکی از تروریست‌های داعش در این مستند، مواد منفجره‌ای برای انجام ۵۰ عملیات تروریستی بزرگ در تهران تهیه کرده بودند.

این مستند با نام «عمق ناکامی» امروز ساعت ۲۰:۱۵ از شبکه خبر پخش و ساعت ۲۰:۴۵ نیز از شبکه دوم سیما بازپخش خواهد شد.

در این مستند، یکی از عوامل داعش از دریافت ۶۰۰ هزار یورو پول و برگزاری برخی جلساتشان در مقابل پارک دانشجو سخن می‌گوید. وی همچنین می‌گوید که داعش به ما دستور داد که خودروهایی با پلاک تهران و حومه برای انجام عملیات در پایتخت ایران، تهیه کنیم.

همچنین در این مستند، فیلم‌هایی که مخفیانه توسط وزارت اطلاعات از تردد‌ها، جابجایی خودرو‌ها و مواد منفجره این عوامل در تهران به‌خصوص در حومه پارک دانشجو گرفته شده است، برای نخستین بار پخش خواهد شد.

گفتنی است، سلسله عملیات دستگیری تروریست‌ها از ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ آغاز و آخرین ضربه‌های اطلاعاتی در ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ بر این گروه وارد شده و ۱۰ تروریست تکفیری وهابی در تهران و سه استان مرزی و مرکزی کشور دستگیر شده‌اند و هم‌اکنون بازجویی از تروریست‌ها و روند پیگیری‌های اطلاعاتی و عملیاتی در داخل و خارج از کشور همزمان و همه‌جانبه ادامه دارد.


جزئیات جدید از کشف عملیات داعش در ۵۰ نقطه تهران


عملیاتی که تروریست‌ها برنامه ریزی کرده بودند، در قالب بمب‌گذاری و انفجار از راه دور، عملیات انتحاری، انفجار خودروی حامل مقادیر انبوه مواد انفجاری و با هدف انفجار در مراکز تجمع و پرتردد مردم بود که با هشیاری سربازان گمنام امام زمان (عج) ناکام ماند. آن‌ها ۵۰ هدف انفجاری را شناسایی و مواد منفجره برخی از اهداف را آماده کرده و برخی دیگر را در حال تهیه، تدارک و دریافت بودند.

تاکنون معادل یکصد کیلوگرم مواد آماده انفجار و ترکیبات پیش‌ساز آن کشف و ضبط شده و با سلسله اقدامات پیچیده و پنهان اطلاعاتی، از تحویل دو تن از این مواد به تروریست‌ها پیشگیری شده است.

وزارت اطلاعات از مردم خواسته هر گونه مورد مشکوک را به ستاد خبری وزارت اطلاعات به‌ شماره تلفن ۱۱۳ در سراسر کشور منعکس کنند.


۱۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 173]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن