تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشا بحال كسانى كه براى خدا گرسنه و تشنه شده‏اند اينان در روز قيامت سير مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816706885




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اولین کیسه نایلونی جهان هنوز در طبیعت است!


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
اولین کیسه نایلونی جهان هنوز در طبیعت است!

زنان دردامان طبيعت


شناسهٔ خبر: 3709203 - یکشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۸
مجله مهر > دیگر رسانه ها

.jwplayer{ display: inline-block; } عضو هیات مدیره تشکل زیست محیطی پیام‌آوران اردیبهشت گفت: هنوز اولین کیسه‌های نایلونی تولید شده در جهان تجزیه نشده است. خبرگزاری ایسنا نوشت: زهرا سادات میرمعینی در آستانه روزجهانی بدون کیسه پلاستیکی(۲۱ تیر) در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: کیسه‌های پلاستیکی از جمله خطرناک‌ترین مواد هستند که برای تجزیه آنها حداقل ۵۰۰ سال زمان نیاز است و این یعنی اولین کیسه‌های پلاستیکی ساخته شده که در جهان رها شده، هنوز تجزیه نشده است.

این فعال محیط زیست با بیان اینکه سالانه میلیون‌ها تن کیسه پلاستیکی  همراه رودخانه و سیلاب وارد اقیانوس‌ها می‌شود، یادآوری کرد: این کیسه‌ها مرگ گونه‌های جانوری از جمله دلفین‌ها و پرندگان آبزی را رقم می‌زنند، زیرا بسیاری از آنها به اشتباه این کیسه‌ها را می‌خورند و یا وارد کیسه می‌شوند و در آن گیر می‌کنند و می‌میرند.

میرمعینی آلودگی هوا، خاک و آب‌های زیرزمینی را از دیگر پیامدهای استفاده از کیسه‌های نایلونی دانست و تصریح کرد: این کیسه‌ها وقتی وارد مرحله تجزیه می‌شوند مواد سمی از خود متصاعد می‌کنند که محیط زیست را آلوده می‌کند و یا با آب باران شسته شده و وارد آب‌های زیرزمینی می‌شوند.

به گفته میرمعینی، مواد پلیمری موجود در این کیسه‌ها سرطان‌زا است و آسیب آن مستقیم به خود انسان‌ها برمی‌گردد.

وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر این کیسه‌ها در نهایت فقط یکبار قابل بازیافت هستند و پس از آن باید سوزانده شوند چون راهی برای تجزیه آنها وجود ندارد.

عضو هیات مدیره انجمن پیام‌آوران اردیبهشت از ممنوعیت استفاده از کیسه‌های نایلونی در بسیاری از کشورها که چندان پیشرفته هم نیستند یاد کرد و افزود: این کشورها به مضرات استفاده از کیسه‌های نایلونی که مستقیم به خود مردم برمی‌گردد آگاه شده‌اند و از کیسه‌های پارچه‌ای یا برزنتی استفاده می‌کنند.

میرمعینی معتقد است، در هیچ کشوری به اندازه ایران از کیسه‌های نایلونی و ظروف یکبار مصرف استفاده نمی‌شود و متاسفانه مردم هنوز از مضرات این کیسه‌ها آگاهی لازم را ندارند.

وی اظهار کرد: در همین شهر کرمانشاه بنا به گفته مدیرعامل شرکت بازیافت، روزانه ۳۵ تا ۴۰ تن کیسه نایلونی در زباله‌ها تولید می‌شود که اگر این عدد را در تعداد روزهای سال ضرب کنیم، عدد بسیار بزرگی می‌شود.

این فعال محیط زیست جایگزینی کیسه‌های نایلونی با کیسه پارچه‌ای و ... را زمان‌بر و نیازمند فرهنگ‌سازی و البته صرف هزینه دانست و تصریح کرد: این کار باید از خود مردم شروع شود که از کیسه نایلونی استفاده نکنند و یا یک کیسه را برای مدت طولانی همراه داشته باشند و فقط در همان یک کیسه خرید کنند.

میرمعینی بیان کرد: از سوی دیگر باید در فروشگاه‌ها این فرهنگ‌سازی انجام شود که به مردم کیسه پلاستیکی ندهند که هم از نظر هزینه به نفع خود فروشگاه است و هم باعث می‌شود مردم یاد بگیرند برای خرید ساک همراه داشته باشند.

وی یادآوری کرد: این کار اگرچه زمان‌بر است، اما در نهایت جواب خواهد داد.

عضو هیات مدیره تشکل پیام‌آوران اردیبهشت از برنامه این تشکل برای توزیع رایگان کیسه پارچه‌ای بین مردم به مناسبت روز بدون کیسه پلاستیکی خبر داد و گفت: روز دوشنبه (۲۱ تیر)، هزار کیسه پارچه‌ای را در ۱۴ فروشگاه بزرگ شهر به صورت رایگان بین مردم توزیع می‌کنیم و در کنار آن آموزش و اطلاع رسانی را به مردم خواهیم داشت.

میرمعینی اظهار کرد: برنامه داریم در مراحل بعدی کیسه‌هایی را تهیه کنیم که خود متشکل از چند کیسه کوچکتر است و می‌توان چندین محصول و میوه متفاوت را در آن جای داد و بعد از هر بار خرید کیسه را خالی کرد و دوباره مورد استفاده قرار داد.

وی گفت: البته برای انجام این کار نیازمند اعتبار و تامین هزینه هستیم و انجام چنین کارهایی با دست خالی بسیار دشوار است.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن