تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کس ماه رمضان یک آیه از کتاب خدا را قرائت کند مثل اینست که درماههاى دیگر تمام قر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837772155




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همدلی یعنی برای حفظ منافع ملی همکاری داشته باشیم - ایسنا


واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا: سخنگوی حزب اسلامی کار، گفت: همدلی یعنی همکاری برای دفع خطر از منافع ملی در حالی که اختلاف‌نظرها و سلیقه ها پابرجا باشند.
حزب اسلامی کار
محمد نیشابوی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بعد از روی کار آمدن دولت آقای روحانی، اجماعی  بین اصلاح‌طلبان و بخش اعتدال‌گرایی اصولگرایان به وجود آمدکه این اجماع موجب شد تا تفکرجدیدی در میان احزاب سیاسی رشد پیدا کند؛ این تفکر همان همدلی میان جناح‌های سیاسی کشور در شرایطی است که منافع ملی درخطر قرار می گیرد.

وی ادامه داد: وقتی منافع ملی مماس با منافع سیاسی می شود،جناح‌های سیاسی کشور باید به خاطر منفعت ملی با هم همکاری کنند. چنانچه بعد ازسال 92 یک اجماع مشخصی میان افراد دوجناح اصلی کشورایجاد شد. زمانی که آقای روحانی به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری وارد عرصه رقابت شدند، چند کاندیدا از جریانات مختلف مقابلشان قرار داشتند. اما به ناگاه با توجه به اولویت قرار گرفتن منافع ملی چند نامزد بدون هیچ برنامه ریزی از پیش تعیین شده کنار یکدیگر قرار گرفتند.

این فعال سیاسی با اشاره به ترکیب سیاسی کاندیداهای رقابت ریاست جمهوری سال 92، گفت: درآن انتخابات همه جناح‌ها و گروه‌های سیاسی نماینده‌ای درانتخابات داشتند اگرچه برخی نماینده اصلی تفکرحاضردرجامعه نبودند اما به هرتقدیر، نامزدها بخشی از تفکرات جناح ها را نمایندگی می کردند. درمناظره‌های انتخاباتی بخشی از تفکرات برخی کاندیدا مثل آقایان عارف و ولایتی همسو با تفکرات آقای روحانی بود. درهمان زمان بود که سیگنال‌های همدلی میان جناح‌های مختلف سیاسی درجامعه شدت گرفت و رشد کرد.

نیشابوری تصریح کرد: از آن به بعد، این همسویی به عنوان یک الگو مطرح شد و رویه‌ای شد که در انتخابات مجلس شورای اسلامی سال 94 هم ادامه پیدا کرد. بخش زیادی ازجناح‌های سیاسی کشور در قالب یک لیست به نام لیست امید مطرح شدند و درانتخابات هم بر بخش تندروی جناح رقیب پیروز شدند.شاید بتوان گفت در آن انتخابات فقط بخش رادیکال جناح اصولگرا به تنهایی درعرصه‌ی رقابت حضور یافت و دراجماع شرکت نکرد.

وی ادامه داد: البته اشتباهی هم بین مردم و برخی کارشناسان سیاسی رواج یافت که لیست امید را همان لیست اصلاح‌طلبان فرض کردند در حالیکه این تحلیل نیازمند اصلاح است؛ چرا که لیست امید مخلوطی از نامزدهای اصلاح‌طلبان و سایر جناح‌ها و تشکل‌های سیاسی بود که بر سر منافع ملی نظرمشترک داشتند و در قالب یک لیست به عرصه انتخابات وارد شدند. رئیس جمهور نیز در ضیافت افطار با فعالان سیاسی همین الگو را مطرح کردند وخواستار رعایت کردن آن شدند. البته نمی‌شود این الگو را برای همه دوران‌ها درنظر گرفت. شاید درآینده تفاوت دیدگاه آنقدر به وجود آید و یا منافع ملی آنقدر درمعرض خطر نباشد که به خاطرش جناح‌ها اجماع کنند.امکان دارد درانتخابات سال‌های آینده جناح‌ها فکر کنند و به این تحلیل برسند که می‌توانند فرد یا افراد مستقل خود را معرفی کنند.

رییس دفترسیاسی حزب اسلامی کار، افزود: ازاین‌رو می‌گویم وحی منزل نیست که همیشه جناح‌های سیاسی با هم ائتلاف کنند اما نتیجه ائتلاف برسر لیست امید را الان می‌بینیم که یک مجلس عادل، عقل‌گرا ومعتدل برسر کار آمده و دیگر بحث سیمان ریختن و اعدام و تهدید کردن مردان دولت مطرح نمی شود، این در حالی است که منتقدان درداخل حاکمیت و حتی اصلاح طلبان نسبت به دولت به راحتی انتقادشان را هم انجام می‌دهند. به طورمثال مجلس در مورد فیش‌های حقوقی رویکردی انتقادی دارد یا در مورد تغییرمردان کابینه برخلاف نظر دولت عقیده دارد که الان زمان مناسبی برای تغییربخشی ازکابینه است. درحالی که دولت هنوز به این یقین که کابینه به ترمیم نیازدارد، نرسیده است.

وی تصریح کرد: همدلی در مورد جناح‌های سیاسی با دولت نشان می‌دهد که درعین حال که به دولت انتقاد داریم اما می‌توانیم آن را حمایت کرده و پیکره‌اش را حفظ کنیم. تأکید رئیس جمهور درافطاری با شخصیت‌های سیاسی بر سر ضرورت همدلی یک موضوع کلان‌تری ازتعریف عوامانه درموضوع همدلی است. همدلی مد نظر رییس جمهور یعنی همکاری برای دفع خطراز منافع ملی اما با احترام اختلاف‌نظرها.

این عضو شورای مرکزی حزب اسلامی کار در ارتباط با اظهارات رئیس جمهور در خصوص ضرورت توجه به آیین پهلوانی، گفت: گذشت وهمکاری بعد ازشکست در سیاست مانند همدلی پس ازشکست درمسابقات پهلوانی درهمه جای دنیا وجود دارد. مثلاً در دوران انتخابات در آمریکا احزاب سیاسی برای پیروزی مقابل هم صف آرایی می کنند اما درنهایت پس از پیروزی یک حزب، وقتی دولت برسرکارمی‌آید، صدای واحدی ازمنافع ملی آمریکایی‌ها می‌شنویم. وی همچنین گفت: درست این است که هرطرفی که درانتخابات آزاد و رقابتی شکست خورد طرف مقابل را پس از پیروزی متهم نکند وشکستش را منصفانه قبول کند. توصیه اخلاقی رئیس جمهور براین اساس قابل قبول است اما اینکه پس از پیروزی یک جناح، دیگرجناح‌ها باید سکوت کنند و مخالفان و نقادان سرکوب شوند؛ قطعا دیگرمعنای پهلوانی نخواهد بود.رعایت آیین پهلوانی هم برای جناح پیروز و هم برای جناح شکست خورده در کارزار انتخاباتی باید یک اصل باشد.

انتهای پیام


شنبه / ۱۲ تیر ۱۳۹۵ / ۰۹:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن