تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پرهيزكارى منافق جز در زبانش ظاهر نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870645218




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سردار نقدي: حقوق‌هاي نامتعارف حاصل گزينش‌هاي خويشاوندي است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: سردار نقدي: حقوق‌هاي نامتعارف حاصل گزينش‌هاي خويشاوندي است
فيش‌هاي حقوقي آنچناني که در جهت ترجيح منافع شخصي و خلاف مرام جهادي است، حاصل گزينش افراد بر اساس رفاقت، خويشاوندي، رودربايستي و ويژه‌خواري است.
سردار محمدرضا نقدي، رئيس سازمان بسيج مستضعفين، عصر ديروز در آيين افتتاحيه اردوهاي جهادي سراسر کشور در حرم مطهر امام رضا(ع)، دنياطلبي و دنبال منافع شخصي بودن را مصيبت بزرگ جهان کنوني عنوان و اظهار کرد: اردوهاي جهادي به ما ياد مي‌دهد فراتر از خود به فکر ديگران هم باشيم و منافع را تنها براي خود نخواهيم. وي از اردوهاي جهادي به عنوان تمريني براي قرب به خدا و دل کندن از دنيا نام برد و گفت: جامعه آرماني ما که رسالت بسيج، تلاش براي رسيدن به آن است، يک جامعه جهادي است که همه حرکت‌ها در آن براي رضاي خدا و تعالي انسان‌ها صورت مي‌گيرد.

نقدي فيش‌هاي حقوقي آنچناني را در جهت ترجيح منافع شخصي و خلاف مرام جهادي دانست و افزود: مي‌گويند قانون اشکال داشته که اجازه داده اين افراد سوءاستفاده کنند، اما به فرض که اينطور باشد، پس دين و انصاف و وجدان آنها کجا رفته است؟ رئيس سازمان بسيج مستضعفين خاطرنشان کرد: وقتي گزينش افراد براي مناصب، به جاي تقوا و روحيه انقلابي و جهادي، بر اساس رفاقت، خويشاوندي، رودربايستي و ويژه‌خواري باشد، حتي اگر قوانين هم اجازه ندهد، افراد سوءاستفاده مي‌کنند. وي با بيان اينکه جامعه ما زماني به رشد و تعالي مي‌رسد که روحيه جهادي در همه شئون آن حاکم شود، يادآور شد: مهم‌تر از خدماتي که گروه‌هاي جهادي در اقصي نقاط کشور ارائه مي‌دهند، الگوسازي اين فرهنگ جهادي است. نقدي ادامه داد: ما بايد اين فرهنگ را ابتدا در وجود خود نهادينه کنيم و سپس به ديگران تعميم دهيم. چنانکه در چشم‌انداز گروه‌هاي جهادي نيز عنوان شده است، در اين صورت است که بسياري از مشکلات بزرگ ما حل مي‌شود.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين تصريح کرد: تصور نکنيم اين روحيه تنها به نام و نشان خاصي اختصاص دارد؛ ملت ما خيررساني به ديگران و گذشت و ايثار را در مکتب اهل بيت(ع) تعليم ديده است اما مديران ما اغلب از فعال کردن اين ظرفيت‌ها ناتوان هستند. وي، ايجاد نيروي مردمي بسيج از سوي امام خميني(ره) و بسيج سازندگي توسط رهبر معظم انقلاب را ناشي از شناخت ايشان از ظرفيت‌هاي مردمي عنوان و خاطرنشان کرد: خودکفا کردن محرومان، رونق توليد و احياي اقتصاد روستايي از اولويت‌هاي جهادگران است.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين در پايان گفت: پيوستن آستان قدس رضوي به حاميان اردوهاي جهادي، افزون بر برکاتي که از نام مبارک امام رضا(ع) به همراه دارد، شوق خيران براي کمک بيشتر را هم افزايش خواهد داد.





تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن