تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بنگر در چه (لباسى) و بر چه (چيزى) نماز مى گزارى، اگر از راه صحيح و حلالش نباشد، قبول ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869250055




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دستاوردها در حوزه دفاعی حاصل تفکر انقلابی است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: دستاوردها در حوزه دفاعی حاصل تفکر انقلابی است
فرمانده نيروي هوافضاي سپاه پاسداران توافق هسته‌اي برجام را از مصاديق بدعهدي امريکا دانست و گفت: بدون اميد به غرب مي‌توان بر مشکلات غلبه کرد.
به گزارش مهر، سردار اميرعلي حاجي‌زاده در يادواره ۹۴۶ شهيد شهرستان شهريار اظهار داشت: تأمل و بررسي وصاياي شهداي انقلاب اسلامي و دفاع مقدس هشت ساله و نيز شهداي مدافع حرم که از نسل جوان و جديد جامعه بوده و نه امام(ره) را ديده‌اند و نه جنگ و دفاع مقدس را درک کرده‌اند، نشان مي‌دهد خواسته‌ها و دغدغه آنان مشترک و از يک جنس است که عمده آنها دغدغه انقلاب، دغدغه تبعيت از ولايت‌فقيه و دغدغه حفظ نظام و آرمان‌هاي انقلابي و ارزش‌هاي ديني است.
حاجي‌زاده در ادامه با اشاره به تلاش‌هاي جبهه متحد دشمنان انقلاب اسلامي طي چهار دهه گذشته عليه ملت ايران که در عرصه‌هاي مختلف اقتصادي، سياسي، فرهنگي، امنيتي و... در قالب سناريوهاي سخت، نيمه‌سخت و نرم عملياتي شده است، تصريح کرد: دشمن و در رآس آن امريکاي جهانخوار همواره در تلاش بوده است تهديد همواره در کشور ما سايه اندازد و در اين راستا روزي تهديد نظامي و جنگ، روزي حربه تحريم اقتصادي و روزي آماج قرار دادن جبهه فرهنگي را در دستور کار قرار داده‌اند، به گونه‌اي که هم‌اکنون نيز از روي ميز بودن تمامي گزينه‌ها عليه ملت ايران سخن مي‌گويند.

حاجي‌زاده تأکيد کرد: ايران اسلامي با اتکا به توانمندي‌هاي داخلي اخراج کامل و خفت‌بار دشمن بعثي را به‌رغم حمايت‌هاي همه‌جانبه مالي، تسليحاتي و اطلاعاتي و حتي نيروي انساني حاميان رژيم بعثي را رقم زد، بدون اينکه حتي يک وجب از خاک ميهن عزيزمان در تصرف دشمن باقي بماند. وي شعار «ما مي‌توانيم» را نماد خودکفايي و پيشرفت انقلاب براي دستيابي به موفقيت‌هاي بزرگ و شگفت‌انگيز دانست و بيان داشت: سپاه و ديگر بخش‌هاي دفاعي کشور با اعتقاد به وعده الهي و تبعيت از امام(ره) و حضرت آقا و باور اينکه چون ولي‌فقيه مي‌گويد، خواهد شد، با تلاش‌هاي خود به نقطه‌اي رسيده‌ايم که هم‌اکنون به عنوان يک کشور قدرتمند در تراز ابرقدرت‌ها مطرح هستيم و در حوزه دفاعي هرچه را اراده کنيم در داخل کشور توليد مي‌کنيم. حاجي‌زاده توليد تسليحات و جنگ‌افزارهاي مدرن و فناوري‌هاي ارتباطات و الکترونيک مورد نياز در بخش‌هاي دريايي، زميني، هوايي در داخل را محصول نگاه انقلابي و تکيه بر توان داخلي و بومي قلمداد و تأکيد کرد: عجز و ناتواني دشمن و حساب بردن آنان از نيروهاي مسلح مقتدر و مدافعان انقلاب اسلامي در بخش امکانات و تجهيزات دفاعي به خاطر همين واقعيت انکارناپذير است که تمامي آنها به‌رغم پيچيدگي‌ها و سختي‌ها از ايده تا محصول داخلي است در حالي که در روزهاي سخت سال‌هاي اول انقلاب اين موفقيت‌ها دست‌‌نيافتني بود اما به برکت نسخه‌اي که امام و رهبري عزيز در بخش تسليحات نظامي ارائه کردند امروز به اين نقطه رسيده‌ايم.  فرمانده نيروي هوافضاي سپاه الگوي خودکفايي بخش دفاعي را الگويي موفق و کارآمد براي ساير بخش‌هاي کشور توصيف و تصريح کرد: الگوي مبتني بر نگاه انقلابي و درون‌نگر که در بخش دفاعي براي ملت ايران افتخارآميز شده است، اگر در ساير بخش‌ها از جمله در عرصه صنعت و اقتصاد که هزاران مرتبه ساده‌تر است به‌کارگيري شود، مطمئناً بدون اميد به غرب مي‌توانيم بر بسياري از مشکلات موجود فائق آييم. وي تأکيد کرد: دستاوردها در حوزه دفاعي و سازندگي حاصل تفکر انقلابي، نگاه به توانمندي‌هاي بومي و اعتماد به نسل جوان و عدم اتکا به بيرون و اعتماد به ديگران است.  حاجي‌زاده در ادامه موضوع توافق هسته‌اي و برجام را از مصاديق بدعهدي امريکا عنوان كرد و افزود: به‌رغم آنکه به اعتراف خود امريکايي‌ها و غربي‌ها ايران تمام تعهدات خود را در بخش اجرايي برجام عملياتي کرده است و هيچ سخني از وجود کاستي از طرف ايران در اين زمينه وجود ندارد چرا آنها به ويژه امريکا به تعهدات خودشان در برجام عمل نمي‌کنند؟ فرمانده نيروي هوافضاي سپاه با اشاره به عيني شدن پيش‌بيني‌هاي مقام معظم رهبري و اينکه نبايد به امريکا و متحدانش خوش‌بين بود، افزود: همانگونه که معظم‌له فرمودند آنها مشکل‌شان با ما هسته‌اي نيست و بعد از هسته‌اي سراغ موشک‌ها و سپس سراغ مباحث حقوق بشر و حمايت و دفاع از گروه‌هاي مقاومت مي‌آيند و امروز با گذشت يک سال از توافق هسته‌اي همين‌طور هم شده است. فرمانده نيروي هوافضاي سپاه با بيان اينکه ما هرگز نبايد فکر کنيم مطالبات دشمن داراي حد و مرزي است، افزود: ما نبايد انتظار داشته باشيم مشکل اقتصادي ما از طريق غرب حل شود و اين واگرايي بزرگ‌ترين فلاکت و بدبختي است که هرگز اجازه حل مشکلات اقتصادي، فرهنگي و... را به ما نمي‌دهند.


منبع : مهـــر



تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن