تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن مجتبی (ع):خردمند به کسى که از او نصیحت مى خواهد، خیانت نمى کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871870587




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماز عید فطر شکرانه بندگی خدا در بازگشت انسان به فطرت الهی است - پایگاه اطلاع رسانی زنان کویر


واضح آرشیو وب فارسی:زنان کویر: متولی حوزه علمیه امام مهدی (عج) گفت: عید فطر بازگشت به فطرت انسانی و الهی است که مهمانان خدا با گذشت از دنیا و حلال های آن با نماز به شکرانه بندگی می ایستند.به گزارش زنان کویر  آیت الله روح الله قرهی  متولی حوزه علمیه امام مهدی (عج) در گفت وگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس ، درباره خروج از ماه مبارک رمضان و مفهوم عید فطر، گفت:  عید از «عود» به معنای بازگشت است، و عید فطر بازگشت انسان به فطرت الهی و انسانی خویش است. عید فطر بازگشت به فطرت انسانی و الهی است وی افزود: در حقیقت انسان بعد از یک ماه تمرین برای کنترل اعضاء و جوارح در گناه نکردن به انسانیت خود بازگشت می کند، زمانی که زشتی گناه به برکت روزه داری در ماه مبارک رمضان از انسان دور شد به فطرت الهی خود برمی گردد به همین دلیل این روز را روز عید فطر یعنی بازگشت به فطرت انسانی و الهی نام گذاری کردند. متولی حوزه علمیه امام مهدی (عج) با اشاره به اینکه  انسان در ماه مبارک رمضان از اذان صبح تا اذان مغرب باید از طعام های حلال امساک کند، عنوان کرد: همین گذشت از حلال نوعی تمرین و زمینه برای گذشت و پرهیز از دنیادوستی و ثروت اندوزی است که نماد آن با فطریه دادن در عید فطر به نمایش گذاشته می شود. روزه داری تمرین گذشت از دنیاطلبی است آیت الله قرهی افزود: اگر کسی بعد از یک ماه روزه داری و گذشت از حلال های خداوند نتواند نسبت به مقدار کمی از مال خود گذشت داشته باشد تا زکات فطریه خود را پرداخت نماید نشان می دهد که روزه داری ماه رمضان بر روی او اثر نگذاشته است، چراکه روزه داری تمرین گذشت از دنیاطلبی است. فطریه دادن نماد وابستگی نداشتن به دنیا است وی بابیان اینکه یکی از دلایل وجوب فطریه بر انسان این است که شخص دست از دنیادوستی یا دنیاطلبی بردارد و به آن وابستگی نداشته باشد، اظهار داشت: کسانی که نمی توانند به همین میزان کم فطریه انفاق داشته باشند در مقابل حوادث بزرگتری که ممکن است برای بشر ایجاد شود نمی توانند روحیه کمک به همنوع خود را داشته باشند، چنانکه برخی با زیاده خواهی و ثروت اندوزی از بیت المال استفاده کرده و حقوق های کذایی را دریافت می کنند نمی توانند به فکر انسان های نیازمند باشند. نماز عید فطر اجتماع بزرگ سیاسی و معنوی است که کمر شیطان را می شکند متولی حوزه علمیه امام مهدی (عج) درباره نماز عید فطر و اهمیت آن گفت:  بعد از شب های قدر نماز عید فطر ازجمله اجتماعات باشکوه معنوی و سیاسی است که کمر شیطان های انسی و جنی را می شکند، به ویژه های دعاهایی که در قنوت خوانده می شود بسیار قابل توجه است که مهمانان الهی از خداوند می خواهند تا آنها را از سعدا و نه اشقیا قرار دهد. نماز عید فطر شکرانه بندگی الهی است آیت الله قرهی در پایان خاطرنشان کرد: نماز عید فطر اجتماع بزرگ انسانی با هدف شکرانه یک ماه بندگی الهی است، که طی آن شخص از خداوند درخواست می کند که این بندگی زیبا ادامه داشته باشد.


چهارشنبه ، ۱۶تیر۱۳۹۵


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: زنان کویر]
[مشاهده در: www.zananekavir.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن