تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر که از آبروی برادر مسلمان خود دفاع کند مطمئناً بهشت بر او واجب می شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869704193




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرقت خودروهای میلیاردی تفریح دو دختر خوشگذران+عکس


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: سرقت خودروهای میلیاردی تفریح دو دختر خوشگذران+عکس
دو دختر جوان که پس از دوستی با مردان هواسران برای تفریح خودروهای میلیاردی آنها را سرقت می کردند،دستگیر شدند.
به گزارش نامه نیوز ، ساعت 20:30 28 خرداد  و از طریق مرکز فوریت های پلیسی 110 وقوع یک فقره سرقت خودرو سواری به کلانتری 147 گلبرگ اعلام شد.
 
با حضور مامورین کلانتری در محل اعلام شده در خیابان گلبرگ ، مالک خودرو در اظهاراتش به ماموران اعلام کرد که جهت خرید لحظه ای ماشین را به صورت موتور روشن در گوشه خیابان پارک کرده بودم که پس از مراجعه به محل پارک خودرو متوجه سرقت آن شدم.

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع "سرقت خودرو" و به دستور شعبه دهم دادیاری دادسرای ناحیه 4 تهران ، پرونده  در اختیار پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.  

همزمان با آغاز رسیدگی به پرونده ، مالباخته با حضور در پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ به کارآگاهان عنوان داشت که خانمی ناشناس با من تماس گرفت و گفت خودرو را چند روز دیگر به من پس می دهد.

مالباخته در خصوص تماس زن ناشناس به کارآگاهان گفت : خانم ناشناس ، طی تماس تلفنی با شماره تلفن همراه بنده و با حالتی بسیار مؤدبانه عنوان داشت "نگران نباشید ؛ چند روزی احتیاج به ماشین شما دارم ؛ قصد دارم به شمال بروم اما پول بنزین ندارم " و به این بهانه از من خواست تا مبلغی را در ازای پول بنزین خودرو به حسابش واریز کنم و من نیز مبلغ 150 هزار تومان به حسابش واریز کردم.

با توجه به اظهارات جدید مالباخته ، کارآگاهان با اطلاعات جدید بدست آمده در خصوص "تماس سارق خودرو با مالباخته" و همچنین "واریز پول از سوی مالباخته" و با انجام اقدامات پلیسی اقدام به شناسایی خانم جوانی به نام سارا 20 ساله، ساکن شهرری کردند.

در بررسی سوابق سارا مشخص شد که وی فاقد هرگونه سابقه کیفری بوده اما در یک فقره پرونده شکایت با موضوع "فقدان افراد" در سال 81 رسیدگی شده در پایگاه نهم پلیس آگاهی ، بنا بر شکایت خانواده اش از خانه خارج شده بود که پس از چند روز توسط کارآگاهان پایگاه نهم آگاهی، شناسایی و به خانواده اش تحویل داده شده است.
 
با شناسایی محل سکونت سارا در شهرری ، کارآگاهان پایگاه چهارم پلیس آگاهی به شهرری اعزام و در اولین مرحله اقدام به دستگیری سارا  کردند.

سارا  پس از انتقال به پایگاه چهارم به سرقت خودرو با همدستی یکی از دوستان و بچه محل های سابقش به نام "ساحل" اعتراف کرد. با شناسایی دقیق محل سکونت ساحل 19 ساله  در محدوده میدان سپاه، وی نیز دستگیر و به پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شد.
 
هر دو متهم در اظهارات خود به سرقت خودروی متعلق به مالباخته اعتراف کرده اما بر خلاف اظهارات مالباخته مبنی بر سرقت خودرو به شیوه موتورروشن و از کنار خیابان ، آنها در اظهاراتی متفاوت عنوان داشتند: با تردد در خیابان پر تردد سوار ماشین های مدل بالا می شدیم پس از مدتی و با جلب اعتماد این افرا ، در یک لحظه از غفلت صاحب خودروها استفاده کرده و خودروهای آنها را سرقت می کردیم.


سرقت خودروهای میلیاردی تفریح دو دختر خوشگذران


هر دو متهم در خصوص انگیزه سرقت هایشان عنوان داشتند: به هیچ عنوان نیاز مالی انگیزه سرقت خودروها نبود، تنها انگیزه مان ، علاقه شدید به خودروهای مدل بالا بود و پس از چند روز ازسرقت خودروها و چرخیدن در سطح شهر، آنها را در کنار خیابان رها کرده و به سراغ ماشین جدید دیگری می رفتیم. طی این مدت نیز با صاحب خودروها تماس می گرفتیم و به آنها عنوان می کردیم که خودروها را به آنها بازپس خواهیم داد تا مانع از مراجعه آنها به پلیس شویم. از این افراد، به بهانه پول بنزین مبلغی را دریافت می کردیم و پس از چند روز ماشین بازی، ماشین های آنها را  با رها کردن در کنار خیابان پس می دادیم.

با توجه به شیوه و شگرد هر دو متهم در سرقت خودرو و اعتراف صریح آنها به انجام سرقت های مشابه ، کارآگاهان موفق به شناسایی تعداد دیگری از افرادی شدند که صاحب خودروهای مدل بالا همچون "پورشه" ، "بی .ام . و" ، "بنز" ، "هیوندا" و ... هستند که با وجود سرقت خودروهایشان ، هیچگونه شکایتی مطرح نکرده و در تحقیقات تکمیلی مشخص شد که تمامی خودروها در اختیار صاحبانشان است و هیچکدام از این افراد نیز شکایتی از متهمان نداشتند.

سرهنگ کارآگاه فخرالدین افراسیابی  رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با اعلام این خبر گفت: در ادامه رسیدگی به پرونده، کارآگاهان موفق به کشف خودرو مالباخته در خیابان سهروردی شدند. همچنین در بررسی پرونده های مشابه ، کارآگاهان موفق به شناسایی دومین شاکی شدند که خودروهای 206 وی توسط متهمان ، به همین شیوه و شگرد در 22 خرداد سرقت شده بود که با اعتراف متهمین ، خودرو 206 شاکی کشف شد.

رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ ، در پایان خبر عنوان داشت : با توجه به اعتراف صریح هر دو متهم به انجام سرقت خودرو ، قرار قانونی از سوی دادیار محترم پرونده صادر  و هر دو متهم روانه زندان شدند. 



منبع: میزان


۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن