تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که ما را پس از مردنمان زیارت کند گویا ما را هنگام زنده بودنمان زیارت کرده است....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868021718




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرتغال ببازد،کریس خداحافظی می‌کند؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
پرتغال ببازد،کریس خداحافظی می‌کند؟




شاید اگر پرتغال نتواند به موفقیتی در جام پانزدهم دست یابد، بهتر باشد رونالدو نیز همانند لیو به حضورش در بازی‌های ملی خاتمه دهد تا دیگر حرف و حدیثی در مورد ناکامی‌های او با تیم ملی‌اش به میان نیاید.





خبرورزشی: شاید اگر پرتغال نتواند به موفقیتی در جام پانزدهم دست یابد، بهتر باشد رونالدو نیز همانند لیو به حضورش در بازی‌های ملی خاتمه دهد تا دیگر حرف و حدیثی در مورد ناکامی‌های او با تیم ملی‌اش به میان نیاید.

در يورو 2016، برخي تيم‌ها حول يك ستاره مي‌چرخيدند؛ ولز با گرت بيل، اسلواكي با مارك همشيك و البته پرتغال با كريستيانو رونالدو اما لحظه‌اي به اين بينديشيد كه پرتغال بتواند به چيزي بيش از اين دست يابد، به چيزي فراتر از يك تيم و يك ستاره!

يكي از نكات جالب جام پانزدهم، صعود پرتغال تنها با 3 تساوي از آسان‌ترين گروه مرحله گروهي بود. زماني كه آنها در يك‌هشتم به كرواسي خوردند بدبين‌ترين هوادار كرواسي هم فكرش را نمي‌كرد كه تيم آماده و قدرتمند كشورش در مصاف با سلسائوي اروپا، شكست خورده و از دور رقابت‌ها حذف شود اما فوتبال باز هم غيرقابل پيش‌بيني بودنش را اثبات كرد و كريستيانو رونالدو در يك حركت انفجاري، از اين سو تا آن سوي زمين را در چند ثانيه طي كرد و موجبات گلزني كوارشما را فراهم كرد تا با گلزني اين بازيكن، شاگردان فرناندو سانتوس به مرحله يك‌چهارم نهايي يورو 2016 صعود كنند.

پيروزي مهم‌تر از همه ‌چيز

پرتغالي‌ها همان‌طور كه ناني پس از بازي با كرواسي گفت توانايي ارائه يك بازي زيبا را دارند اما بين بازي زيبا و كسب پيروزي، تنها به پيروزي و صعود فكر مي‌كنند. په‌په، مدافع اين تيم، حتي پيش از بازي با كرواسي در مصاحبه‌اي گفته بود: «ما مي‌دانيم چگونه بازي را بكشيم تا بازيكناني همچون مودريچ و راكيتيچ توانايي خلق موقعيت را نداشته باشند.»

فرناندو سانتوس نيز پس از كسب پيروزي برابر كرواسي گفت: «من به شاگردانم گفته‌ام كه ما بازي را به صورت زيبا يا زشت آناليز نمي‌كنيم. چيزي براي ما به عنوان بد يا خوب وجود ندارد. پرتغال براي ارائه بازي زيبا به يورو نيامده، براي كسب پيروزي و قهرماني وارد فرانسه شده و براي كسب آن طبق سبك خود تلاش مي‌كند.»

همه اينها اثباتي بر اين است كه سلسائوي اروپا، اگرچه خوب و چشم‌نواز بازي نمي‌كند اما راه و سبك پيروزي و صعود را به خوبي بلد است.

يكي براي همه، همه براي يكي

پرتغالي‌ها با سبك و سياقي جديد در اين رقابت‌ها حاضر شده‌اند و صعود آنها كاملاً به سود كريستيانو رونالدو است. در اين سيستم، تك اميد سلسائو، درخشش رونالدو است كه تمامي اين درخشش‌ها، به نزديك شدن كريس به يك افتخار ملي و البته كسب توپ طلا كمك شاياني مي‌كند. اكنون 12 سال از اشك‌هاي كريس در فينال يورو 2004 و شكست مقابل يونان مي‌گذرد. CR7 در تمامي بازي‌هاي پرتغال بازيكني بي‌تاب براي گلزني نشان داده كه اگر منصفانه سخن بگوييم، درخشش دروازه‌بانان رقيب در عدم گلزني‌اش در چند ديدار بسيار تأثيرگذار بود.

پرتغال در مرحله يك‌چهارم بايد امروز به مصاف لهستان برود كه در صورت كسب پيروزي در اين ديدار، يك گام ديگر به كسب افتخار در يورو 2016 نزديك مي‌شود. هرچند رونالدو در سال 2012 نيز تا نيمه‌نهايي با پرتغال صعود كرد اما در ضيافت پنالتي‌ها بازي را به ماتادورها واگذار كرد. ديداري كه البته كريس در ميان تعجب همگان پشت ضربات پنالتي قرار نگرفت. اكنون اين فرصت براي ستاره رئال‌مادريد فراهم شده تا با كسب يك افتخار ملي، چندين پله از رقيب هميشگي‌اش مسي پيش بيفتد.

پيروي از مسي

البته يك سناريوي ديگر، ناكامي كريس و پرتغال در يورو 2016 است كه در اين صورت شايد بهترين گزينه پيش ‌روي كريس، پيروي از ليونل مسي باشد. خداحافظي مسي از بازي‌هاي ملي در چند روز گذشته در صدر اخبار ورزشي قرار داشته. تصميمي كه پس از ناكامي در رقابت‌هاي كوپا آمه‌ريكا از سوي ستاره بارسلونا گرفته شد. شايد اگر پرتغال نيز نتواند به موفقيتي در جام پانزدهم دست يابد، بهتر باشد رونالدو نيز همانند ليو به حضورش در بازي‌هاي ملي خاتمه دهد تا ديگر حرف و حديثي در مورد ناكامي‌هاي او با تيم ملي‌اش به ميان نيايد.






تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن