تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):ما اهل بیت رسول خدا(ص) وسیله ارتباط خدا با مخلوقاتیم ما برگزیدگان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869295572




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مروری بر اقدامات دولت یازدهم برای محیط‌بانان


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: مروری بر اقدامات دولت یازدهم برای محیط‌بانان
معاون پارلمانی سازمان حفاظت محیط زیست ضمن اشاره به اقدامات سازمان حفاظت محیط زیست به منظور بهبود وضعیت محیط‌بانان در دولت یازدهم، از اعمال درجات محیط‌بانان و افزایش حقوق آنها در سال جاری خبر داد .
به گزارش نامه نیوز ، محمد مجابی گفت:‌ یکی از برنامه‌های اصلی رییس‌جمهور از آغاز دولت یازدهم توجه به محیط زیست و از این میان بحث محیط‌بانان بوده است.

وی بااشاره به همکاری 2600 محیط بان در کشور، اضافه کرد: در دولت یازدهم 550 محیط‌بان از قراردادی به پیمانی تبدیل وضعیت شدند و در عین حال سعی کردیم که جایگاه استخدامی قابل قبولی پیدا کنند.

ابلاغ دستورالعمل یگان حفاظت محیط زیست

وی با بیان اینکه اقدام بعدی در راستای حمایت از محیط‌بانان، تدوین دستورالعمل یگان حفاظت محیط زیست است، اظهار کرد: برای اینکه بتوانیم از حمایت‌ها و معاضدت‌های دستگاه‌ها برخوردار باشیم باید دستورالعملی به تصویب می‌رساندیم که در دولت یازدهم با رایزنی‌های انجام شده با ستاد کل نیروهای مسلح، دستورالعمل یگان حفاظت محیط زیست با امضای رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ابلاغ شد.

افزایش حقوق محیط‌بانان اقدام بعدی دولت یازدهم بود که معاون پارلمانی سازمان حفاظت محیط زیست به اشاره کرد و گفت:  طی آن میزان امتیاز سختی کار محیطبانان بر اساس بند 3 ماده 68 ، 900 امتیاز بود که توانستیم با مساعدت، سقف سختی کار در قانون را که 3000 امتیاز است برای محیط‌بانان به تصویب هیئت وزیران برسانیم که تقریبا در عمده استان‌ها جز تعداد انگشت شماری، بحث سختی کار محیط بان‌ها اعمال شد و از امسال نیز باید در تمامی استان‌ها اجرایی شود.

اعطای درجه به محیط‌بانان

به گفته مجابی، سال گذشته درجات محیط‌بانان ابلاغ شد تا به همه آنها براساس سوابق درجه اعطا شود. امسال نیز به دنبال آن هستیم که این درجات را در حقوق آنها اعمال کنیم. همچنین براساس مجموعه اجازات دولت، بند 5 ماده 68 در رابطه با محیط‌بانان را اعمال کردیم این بند شامل امتیازاتی می‌شود که به کارمندان براساس سطح تحصیلی ارائه می‌شود که به آن "فوق‌العاده ویژه" گفته می‌شود.

آموزش 1500 محیط‌بان در دولت یازدهم

وی با اشاره به اینکه بحث دیگر آموزش محیط‌بانان است، افزود: طی دولت یازدهم بیش از 1500 محیط‌بان آموزش فنی و مسائل مختلف مرتبط با مسئولیت خودشان را دریافت کردند. همچنین  در راستای همکاری و تعامل با جامعه جهانی اولین دوره آموزشی محیط‌بانان در اتریش برگزار شد . در حال حاضر نیز به دنبال آن هستیم تا از اساتید خارجی به منظور افزایش توانمندی محیط‌بانان استفاده کنیم.

تشکیل شعب تخصصی قضایی محیط زیست

معاون پارلمانی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه از اقدامات دیگر دولت یازدهم بحث حمایت قضایی از محیط‌بانان است، گفت: در نشست حقوقی که با ریاست قوه قضائیه داشتیم دستور دادند شعب تخصصی محیط زیست در استان‌های کشور تشکیل شود و در حال حاضر تعدادی از این شعب تشکیل شده است. براین اساس می‌توانیم کار آنها را تخصصی تر دنبال کنیم زیرا وقتی در این شعب به بحث محیط‌بانان پرداخته می‌شود درک درستی نسبت به مسئولیت‌های محیط‌بانان ایجاد می‌شود.

آزادی محیط‌بانان در حبس

مجابی اظهار کرد: در شروع دولت یازدهم هفت محیط‌بان محکوم به قصاص بودند، خوشحالیم که طی دو سال گذشته از هفت مورد پنج مورد منجر به اخذ رضایت یا تغییر یا شکستن حکم و در نهایت آزادی محیط‌بانان شده است. در حال حاضر نیز پیگیر حل مشکلات دو مورد دیگر و سایر محیط‌بانان که دچار مشکل شده‌اند، هستیم.

حل مشکل قانونی پرداخت خسارت به مخبرین تخریب‌های زیست محیطی

وی با تاکید بر اینکه آموزش حرف اصلی و اساسی برای محیط‌بانان را می‌زند، گفت: محیط‌بانان علاوه بر مسئولیت حفاظت ضابط دادگستری نیز هستند و براساس قانون به لحاظ مسلح بودن باید مسائل خاصی بر آنها مترتب باشد بنابراین باید با آموزش‌های فنی وحقوقی آنها را آگاه کنیم.

معاون سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه در طی دو سال گذشته سرکشی‌هایی از خانواده محیط‌بانان شهید از سوی سازمان حفاظت محیط زیست انجام شده است، گفت: در دولت یازدهم در لایحه خسارت محیط‌بانان تغییری انجام شد که مربوط به مخبرین تخریب‌های زیست محیطی بود. این افراد که اطلاعات و گزارش‌هایی از آثار زیانبار و اقدامات غیرزیست محیطی خبر می‌دهند، گاهی مورد تعرض قرار می‌گیرند. براساس مجوز قبلی نسبت به محیط‌بانان اقدامات خود را در مورد حق‌الکشف انجام می‌دهیم ولی نسبت به پرداخت خسارت به مخبرین که جزو کارکنان سازمان حفاظت محیط زیست نیستند، احتیاج به اصلاح قانون بود که محقق شد.



منبع: ایسنا

مطالب مرتبط
ابتکار: نخواهیم گذاشت پرچم محیط زیست بر زمین بیفتد
همدستی پدر و پسر در قتل محیط‌بانان/ جزئیات دستگیر قاتلان شهدای محیط‌بان هرمزگان
قتل محیطبانان گنو برنامه ریزی شده بود
برای حفظ جان محیط بانان چکار باید کرد؟
حال محیط بان مجروح دنا خوب نیست
پرونده احیای غزال ایران بسته شد/ کاهش آهوها به دلیل شکار آنها نیست



۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن