تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871951845




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جهانگيري:هرگونه پرداخت حقوق و مزايا در همه دستگاهها و نهادهاي كشور بايد با موافقت شوراي حقوق و دستمزد انجام شود/دريافت كنندگان حقوق‌هاي غيرقانوني عزل مي شوند


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



جهانگيري:هرگونه پرداخت حقوق و مزايا در همه دستگاهها و نهادهاي كشور بايد با موافقت شوراي حقوق و دستمزد انجام شود/دريافت كنندگان حقوق‌هاي غيرقانوني عزل مي شوند
جلسه شوراي حقوق و دستمزد عصر امروز (يكشنبه) به رياست معاون اول رييس جمهور برگزار شد.
روز نو : جلسه شوراي حقوق و دستمزد عصر امروز (يكشنبه) به رياست معاون اول رييس جمهور برگزار شد.
به گزارش روزنو،دكتر اسحاق جهانگيري با اشاره به جلسات مستمر برگزار شده در روزهاي اخير براي ساماندهي به وضعيت نظام پرداخت حقوق و دستمزد، گفت: با دريافت كنندگان حقوق‌هاي غيرقانوني و خارج از عرف برخورد خواهد شد چرا كه انتظار جامعه و افكار عمومي نيز از دولت اين است كه پرداخت هاي غيرقانوني به خزانه بازگردانده و كساني كه در اين زمينه مرتكب تخلف شده اند، عزل شوند. 
معاون اول رييس جمهور با تاكيد بر لزوم ساماندهي نظام حقوق و دستمزد كشور، اظهار داشت: بايد براي سال 95 و نيز براي سالهاي آينده در قالب برنامه هاي كوتاه مدت و بلند مدت، تصميماتي در قالب قانون مديريت خدمات كشوري اتخاذ شود تا ديگر امكان هرگونه پرداخت حقوق هاي غيرقانوني و خارج از عرف وجود نداشته باشد.
با دريافت كنندگان حقوق‌هاي غيرقانوني و خارج از عرف برخورد خواهد شد چرا كه انتظار جامعه و افكار عمومي نيز از دولت اين است كه پرداخت هاي غيرقانوني به خزانه بازگردانده و كساني كه در اين زمينه مرتكب تخلف شده اند، عزل شوند.
 
دكتر جهانگيري همچنين با تاكيد بر لزوم ايجاد هماهنگي در نظام حقوق و مزاياي كاركنان همه دستگاههاي نظام در قواي سه گانه و ساير نهادها و سازمان هاي كشور، خاطرنشان كرد: بر اساس ماده 74 قانون مديريت خدمات كشوري كليه دستگاه هاي اجرايي اعم از اينكه مشمول مقررات اين قانون باشند يا نباشند مكلفند قبل از اتخاذ تصميم در مراجع قانوني ذيربط براي تعيين و يا تغيير مباني و مقررات حقوق و مزاياي كارمندان خود و يا هر نوع پرداخت جديد موافقت شوراي حقوق و دستمزد را كسب كنند.
معاون اول رييس جمهور در همين ارتباط تصريح كرد: بنابراين لازم است تا اين قانون در كليه دستگاههاي نظام در قواي سه گانه و ساير نهادها و سازمان ها ي كشور اجرا گردد.
رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور نيز در اين جلسه گزارشي از بررسي هاي صورت گرفته و جلسات تشكيل شده براي رسيدگي به نابساماني موجود در نظام پرداخت حقوق و دستمزد ارائه كرد و به تشريح پيشنهادات مطرح شده در اين جلسات براي جلوگيري از تكرار تخلفات و پرداخت هاي غيرقانوني و خارج از عرف پرداخت.
در اين جلسه كه وزراي تعاون، كار و رفاه اجتماعي، آموزش و پرورش و امور اقتصادي و دارايي نيز حضور داشتند، گزارشي از رسيدگي ها و بررسي هاي صورت گرفته پيرامون دريافت ها و پرداخت هاي غيرقانوني و حقوق هاي غيرمتعارف مديران دستگاه هاي اجرايي ارائه شد و پيشنهاداتي در جهت جلوگيري از تكرار اين تخلفات و نيز ضرورت تعيين سقف براي پرداخت حقوق و دريافتي هاي مديران ارشد مطرح شد.
در اين نشست همچنين مقرر گرديد رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور با حضور اعضاي شوراي حقوق و دستمزد، با فوريت جمع بندي و پيشنهادات نهايي شورا را  براي ساماندهي نظام پرداخت حقوق و دستمزد و جلوگيري از تكرار تخلفات صورت گرفته در اين خصوص تدوين و براي طرح و تصويب نهايي به هيات دولت ارائه كنند. 




تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن