واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیر کانون فرهنگی تربیتی دامغانیان سمنان در گفت و گو با پانا: وقت تنها گوهری است که همسنگی برای آن نمی توان یافت مدیر کانون فرهنگی تربیتی دامغانیان سمنان گفت: وقت تنها گوهری است که همسنگی برای آن نمی توان یافت و اوقات فراغت، لحظه و درنگی از همین وقت است که صاحب وقت را به سوی استفاده بهینه از آن سوق می دهد.
۱۳۹۵ چهارشنبه ۲ تير ساعت 09:35
معصومه ضمائمی فر در گفت و گو با خبرنگار پانا سمنان، در حاشیه مراسم افتتاحیه فعالیت های تابستانی کانون شهید مطهری سمنان، اظهار داشت: برخی اوقات فراغت را به چشم مقطعی از وقت می نگرند؛ مقطعی که باید از دایره هیاهوهای کار و تلاش آن گریخت. برخی آن را زمان به کار گرفتن تجربه خود و دیگران، تمدید قوا و شناخت سارقان و زمان می بینند.
وی با اشاره به معنی فراغت در لغت و اهمیت آن در زندگی افزود: فراغت در لغت به آسودگی، آسایش و آزاد بودن کار روزانه و هر گونه فرصت و مجال دیگر و نظایر آن معنی شده است. بنابراین اوقات فراغت در معنای لغوی به فواصل زمانی روزمره اطلاق می گردد که می تواند در جهت انجام امور دلخواه مورد استفاده قرار گیرد.
مدیر کانون فرهنگی تربیتی دامغانیان سمنان با بیان حدیثی از امام علی(ع) در این باره که می فرماید:«فرح و شادمانی، باعث بهجت و انبساط روح و وجد و نشاط می شود»، خاطر نشان کرد: اوقات فراغت فرصتی مناسب در اختیار انسان می گذارد تا خستگی کار روزانه را از تن خویش برون کرده و با انگیزه بهتر و یا بازیابی نیرو و آمادگی بیشتر، به فعالیت خود ادامه دهیم.
ضمائمی فر با اشاره به اهتمام به اوقات فراغت در اسلام بیان کرد: در دین اسلام به مسئله وقت توجه زیادی شده، تا جایی که خداوند در قرآن به مفردات و اجزاء وقت و زمان از جمله به شب، روز، فجر، صبح، نیمروز... قسم یاد کرده است که این قسم نشانه ی عظمت و اهمیت آن است، یعنی خداوند بدین وسیله می خواهد فوائد و آثار و اهمیت زمان را به انسان متذکر شود.
وی در ادامه با بیان غنی سازی اوقات فراغت با ورزش تاکید کرد: نقش ورزش در پیشگیری از نارسایی های بدن، ورزش درمانی و برنامه ریزی و گسترش تربیت بدنی در سطوح مختلف زندگی عموم مردم باید مورد توجه قرارگیرد. نكته مهم این است كه همه افراد جامعه از كودكان و بزرگسالان باید یاد بگیرند كه تندرستی پدیده ای است كه عوامل مختلفی در حفظ و بقاء و یا از بین بردن آن دخالت دارند و تربیت بدنی عامل بسیار مهم و ارزنده است كه می تواند به عنوان یك وسیله آموزش علمی و واقعی مفهوم و اعتقاد به تندرستی را در افراد ایجاد نماید.
مدیر کانون فرهنگی تربیتی دامغانیان سمنان اذعان داشت: خوشبختانه اینك در كشور ما به ورزش بیش از پیش توجه می شود. ورزش كه روزی تنها وسیله قهرمان پروری برای عرضه اندام در عرصه های مسابقات جهانی بود، به وسیله ای برای پرورش و نگهداری قوای جسمانی و روانی تبدیل شده است، از این رو طبعاً تعداد كسانی كه به ورزش روی می آورند، بسیار بیشتر شده است.
ضمائمی فر همچنین غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان به منظور رشد همه جانبه شخصیت آنان، استمرار فعالیت های پرورشی در ایام تابستان و ارتقای سطح دانش و بینش اعتقادی، علمی و اجتماعی دانش آموزان را از اهداف اجرای طرح های تابستانه در کانون ها عنوان کرد.
وی با تاکید بر پویایی و استمرار برنامه های طرح اوقات فراغت افزود: مراکز فعالیت های تابستانی می توانند با ارائه برنامه ها و فعالیت های مختلف فرهنگی، مذهبی، هنری، ورزشی، اجتماعی، مهارتی، تکنولوژی و... گام های موثری در شکوفایی استعدادهای دانش آموزان و غنی سازی اوقات فراغت آنان بردارند.
مدیر کانون فرهنگی تربیتی دامغانیان سمنان با اشاره بر تقویت و عمق بخشی به محتوای برنامه ها بیان داشت: در همین راستا آموزش و پرورش باید با استفاده از توان اجرایی و امکانات آموزشی، ورزشی و تربیتی و بهره گیری از مشارکت نهادهای دیگر و جلب مشارکت های دانش آموزان و اولیاء به این امر مهم مبادرت ورزد و زمینه افزایش شادابی، نشاط و ارتقاء سلامت روحی و روانی دانشآموزان در برنامه ریزی های اوقات فراغت را مهیا کند.
ضمائمی فر همچنین با بیان اینکه یکی از خلأهای امروزه ما تربیت اجتماعی است، گفت: بچه ها امروزه کمتر میتوانند با دیگران تعامل داشته باشند، در نتیجه فعالیتها در نهادهایی مانند کانون و سازمان دانشآموزی با رویکرد تربیت اجتماعی و سیاسی بسیار مثبت تلقی میشود.
/پوریا شاهب/
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]