تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان درخواست خير از خداوند و خشنودى به خواست اوست و از بدبختى انسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826225638




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادعای بلومبرگ: در منازعات نفتی ایران و عربستان، سعودی‌ها برتری دارند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ادعای بلومبرگ: در منازعات نفتی ایران و عربستان، سعودی‌ها برتری دارند
بلومبرگ در مطلبی به شرایط بازار جهانی نفت و جایگاه ایران و عربستان در آن پرداخت.


به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ بلومبرگ در مطلبی نوشت: در شرایطی که بازیابی سهم ایران از تولیدات نفتی با کندی پیش می‌رود، عربستان سعودی آماده‌است تا در ماه‌های آینده میلادی سهم خود را در این حوزه افزایش دهد.


علیرغم تصمیم عربستان سعودی – بزرگترین صادر کننده نفت اوپک – در ماه نوامبر سال 2014 (30 روز منتهی به 11 آذر سال 93) مبنی بر افزایش تولیدات این کشور به منظور حفظ جایگاه نفتی‌اش در جهان، تولیدات این کشور با کاهش روبرو شده‌است. دلیل این کاهش تولید، روند صعودی تولیدات عراق، بازگشت اندونزی به اوپک و نیز لغو تحریم‌های هسته‌ای ایران بوده‌است.


خارج از مرزهای عربستان، کمتر کسی نگران کاهش تولیدات این کشور است. اما مقامات سعودی به دنبال حفظ جایگاه برتر خود در بازار جهانی نفت هستند. همچنین آن‌ها سعی دارند از واگذار کردن این جایگاه به ایران جلوگیری کنند.


اکنون شرایطی که موجب کاهش تولید نفت عربستان شده‌است در حال تغییر است. از آنجا که سعودی‌ها تقریبا تمامی ظرفیت مازاد تولید را در دسترس دارند، عربستان می‌تواند تنها کشوری باشد که توانایی افزایش تولیدات خود را در آینده نزدیک و با سرعت بالا دارد.


از نوامبر سال 2014 (30 روز منتهی به 11 آذر 1393) سطح تولید عراق، 1 میلیون بشکه در روز افزایش یافته‌است و این کشور سعی دارد این روند رو به رشد را حفظ کند. سقوط بهای نفت و جنگ پر هزینه دولت این کشور علیه داعش، عراق را از حفظ سهم خود در بازار طلای سیاه محروم کرد. عراق از شرکت‌های نفتی خود درخواست کرد هزینه‌ها را کاهش دهند. در پی آن، اکنون تولیدات این کشور 140 هزار بشکه در روز از سطح آن در ژانویه سال گذشته (31 روز منتهی به 12 بهمن 1394) پایین‌تر است.


به تازگی ایران سعی دارد جایگاه عربستان در بازار جهانی نفت را به دست آورد. پس از لغو تحریم‌های هسته‌ای ایران، بسیاری از تحلیلگران بازار از مشاهده سرعت بازگشت این کشور شگفت‌زده شدند. صادرات نفت خام ایران در ماه ژانویه سال جاری میلادی، 1.3 میلیون بشکه در روز اعلام شده‌است. این در حالی است که صادرات نفتی این کشور در ماه‌های مِه و آوریل به بیش از 2 میلیون بشکه در روز رسید.


با این حال، بلومبرگ پیش‌بینی کرده‌است این روند رشد چشمگیر تولیدات نفتی به زودی متوقف خواهد شد. هرگونه افزایش تولیدات برای ایران، نیاز به سرمایه‌گذاری خارجی در این کشور را پررنگ‌تر خواهد کرد. در بازه زمانی 12 تا 26 خرداد، صادرات نفت خام ایران بدون افزایش، در سطح 1.37 میلیون بشکه در روز گزارش شد.


در صورتی که صادرات نفتی ایران فراز و نشیب‌هایی از این دست را تجربه کند، رقیبان این کشور – صادرکننده‌های نفتی عرب حاشیه خلیج فارس— از این فرصت به نفع خود استفاده خواهند کرد. عربستان سعودی در چشم‌انداز 2030 سعی دارد به اقتصاد تک‌بعدی خود تنوع بخشد و به این صورت از رقبای منطقه‌ای خود از جمله ایران پیشی گیرد.





۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن