تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خانه هاى عنكبوتى كه در اتاق هاى شماست، لانه شياطين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867945038




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عده‌ای با احوال ما مردم بازی نکنند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: عده‌ای با احوال ما مردم بازی نکنند
همایش مردمی نه به انتزاع گاوبندی در حمایت از خواست عمومی مردم هرمزگان در حفظ تمامیت ارضی این استان، با حضور گسترده مسئولین، فعالین اجتماعی و آحاد مختلف مردم استان هرمزگان برگزار شد.
آفتاب : امام جمعه اهل سنت شهرستان پارسیان در این همایش که دیشب(27 خرداد) در فرهنگسرای طوبی بندرعباس برگزار شد با بیان این‌که ما حاضر نیستیم نه متجاوز باشیم و نه کسی به حریم زندگی ما تجاوز کند، اظهار کرد: همدلی، همدردی، حمایت و همراهی از حسنات انسانی است که به لطف خداوند در موضوع گاوبندی در میان مردم هرمزگان شکل گرفته است.


شیخ «احمد خنجی» خاطرنشان کرد: مردم شهرستان پارسیان همیشه به مهربانی و خون گرمی زبانزد هستند و هیچ گونه برخورد خاص و تنشی با همسایگان خود نداشته‌اند و رفتار آنها جز حسن خلق، صمیمیت و دوستی نبوده است.


وی اظهار کرد: ما می‌خواهیم که هرمزگان هرمزگانی بماند و در کشوری زندگی می‌کنیم که پرچم مودت، همدلی، تفاهم و تعامل را همیشه برافراشته داشته و رهبری داریم که با نگاه یکسان به ملت خود در سراسر کشور نگاه عادلانه دارد  و رئیس‌جمهوری که جویای احوال ملت است و مسئولینی که پیگیر دغدغه‌های مردم هستند.


امام جمعه اهل سنت پارسیان تصریح کرد: الحاق ۵ روستای پارسیان یک طرح ناعادلانه و مطالعه نشده‌ای است که در اواخر دولت نهم صورت گرفت که در این طرح استان فارس و شهرستان لامرد قصد تجاوز به حریم شهرستان پارسیان را دارد.


وی با بیان این‌که این شهرستان در مقابل یک قانون‌شکنی واقع شده است و استرس‌ها، ناهنجاری‌ها، تنش‌ها و به هم ریخته شده احوال مردم را طی ده سال گذشته تحمل می‌کنیم، خاطرنشان کرد: قانون اساسی کشورمان معتبر است و کارها باید طبق قانون پیش رود و ما معتقدیم که اگر قرار است برحسب ضرورت مسائل عمومی ملی این اقدام صورت پذیرد مردم را در جریان کار قرار دهند و آن‌ها را توجیه کنند و حرف آنها را بشنوند.


شیخ خنجی با انتقاد از برخی اظهارات افراد نا آگاه در توجیه انتزاع مبنی بر دفاع از امنیت خلیج‌فارس، اظهار کرد: مردم گاوبندی(پارسیان) و مردم هرمزگان و همه مردم ایران تاریخ با شرافت و شجاعانه‌ای در دفاع از وجب به وجب خاک کشور و صیانت از خلیج‌فارس داریم و هرمزگانی‌هایی که در برابر پرتقالی‌ها و انگلیسی‌ها ایستادیم، می‌توانیم از خلیج‌فارس نیز حفاظت کنیم.


وی خاطرنشان کرد: ما مردمی قانون‌مند هستیم و دوست داریم که بزرگان مملکت، موضوع انتزاع را تعیین و تکلیف کنند نه مصوبه‌ای که معلوم نیست از کجا آمده و کی امضا شده است که می‌خواهد قسمتی از خاک ما را جدا کند.


امام جمعه اهل سنت پارسیان تصریح کرد: افرادی که چند روز قبل از استانی وارد هرمزگان شدند تا وارد روستاهای غربی استان شوند را دیدید که چگونه مردم جوابشان را دادند. ما مردمی آرام و به دور از تنش هستیم و حتی نمی‌خواهیم که متجاوزان نیز از ما به بدی یاد کنند ولی در مقابل تجاوز دست روی دست نمی‌گذاریم.


به گزارش ایسنا، شیخ خنجی با درخواست از مسئولان کشور گفت: مسئولان خواسته‌های مردم را لحاظ کنند و فکر مردم را در نظر بگیرند، کشور ایران اسلامی متعلق به تمام مردم این سرزمین است اما اگر قرار باشد جایی که یک امتیازی وجود دارد چشم طمع به آن دوخته شود که سنگ روی سنگ بند نمی‌آید و عدالت چه می‌شود.


وی با اشاره به حق و حقوق مردمی که هزاران سال از خاک و مرز خلیج‌فارس حفاظت و مرزداری کرده‌اند، گفت: در دفاع از خاک و مرز خلیج‌فارس تاریخی به بلندای انسانیت رقم خورده است و این‌گونه طرح‌ها و مصوبات جای هیچ گونه توجیهی ندارد.


شیخ خنجی در پایان از نمایندگان استان هرمزگان در مجلس خواست تا در لغو این مصوبه کوشا باشند و اجازه ندهند که با مسکوت ماندن آن، هر از چند گاهی عده‌ای با احوال ما مردم بازی کنند.








تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن