تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بلند مرتبه ترين مردم نزد خداوند در روز قيامت كسى است كه در روى زمين بيشتر در نصیحت و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860568382




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیگیری ساخت قطعه اول آزادراه تهران-شمال در ۱۲۰ جبهه همزمان


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: پیگیری ساخت قطعه اول آزادراه تهران-شمال در ۱۲۰ جبهه همزمان
مدیرعامل شرکت آزادراه تهران- شمال با بیان اینکه قطعه نخست این آزادراه پیشرفتی ۶۰ درصدی را به ثبت رسانده، ابراز امیدواری کرد این قطعه تا بهار سال آینده به بهره‌برداری برسد.
به گزارش نامه نیوز ، مهران اعتمادی در جریان بازدید خبرنگاران از قطعه نخست آزادراه تهران- شمال اظهار کرد: قطعه نخست این آزادراه که طولی ۳۲ کیلومتری دارد از دو جهت برای ما مهم است. از یک سو با کاهش مسیر ۹۰ کیلومتری تهران- کرج- شهرستانک به ۳۲ کیلومتر عملا ۶۰ کیلومتر فاصله میان این نقاط را کاهش می‌دهد و از سوی دیگر بار سنگین ترافیک کرج را کم خواهد کرد. از این رو کار بر روی این قطعه به عنوان یک اولویت در دستور کار قرار گرفته است.


به گفته وی، در این قطعه هر لاین پانزده کیلومتر تونل دارد و ۱۲.۵ میلیون مترمکعب خاکبرداری از آن صورت گرفته است. به منظور سرعت گرفتن زمان افتتاح در حال حاضر کار در ۱۲۰ جبهه و نقطه مجزا دنبال می‌شود.


مدیرعامل شرکت آزادراه تهران- شمال با بیان اینکه این قطعه به ۵ بخش مجزا تقسیم شده است درباره آخرین وضعیت قسمت پنجم این راه گفت: این قطعه ۵.۵ کیلومتر طول دارد که از سوی یک شرکت ایرانی در حال ساخت است. در این بخش ۹۲۰ متر تونل و چهار پل بزرگ ساخته خواهد شد. پیشرفت کار به حدود ۶۰ درصد رسیده و انتظار داریم این بخش تا پاییز امسال تکمیل شود.


اعتمادی با بیان اینکه در طول ۷۵ روز ابتدایی سال جاری سرعت پیشرفت کار بین ۵۰ تا ۷۰ درصد رشد پیدا کرده، اظهار کرد: این اتفاق در حالی افتاده که نه بودجه این پروژه افزایش یافته و نه اتفاق خاصی افتاده است تنها با توجه به همکاری و همراهی وزارت راه و بنیاد مستضعفان این پروژه بسیار بزرگ پیگیری می‌شود تا جایی که در حال حاضر در برخی از بخش‌ها روزانه ۱۵ ساعت کار عملی انجام می‌گیرد.


وی درباره برآورد هزینه‌ای تکمیل این پروژه در قطعه نخست اظهار کرد: از ابتدای آنکه کار اجرایی بر روی این قطعه آغاز شده تاکنون حدود ۶۰۰ میلیارد تومان هزینه صورت گرفته و ما انتظار داریم برای تکمیل نقاط باقی مانده به ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار جدید نیاز داشته باشیم.


مدیرعامل شرکت آزادراه تهران- شمال ادامه داد: خوشبختانه کار برای آغاز عملیات در قطعات دو و سه نیز پیگیری‌های خوبی را پشت‌سر گذاشته و ما پیش بینی می‌کنیم برای تکمیل کل این طرح به حدود هشت هزار میلیارد تومان اعتبار احتیاج باشد.


اعتمادی درباره آخرین وضعیت قطعات دو و سه این آزادراه نیز گفت: در قطعه دو طرح موجود تقریباً تصویب و نهایی شده و در حال حاضر بحث انجام مناقصه و انتخاب پیمانکار دنبال می‌شود. در قطعه سوم نیز بررسی‌ها و مطالعات ادامه دارد و امیدواریم طرح نهایی آن در آینده نزدیک مشخص شود. در این طرح‌ها اساس کار بر آن گذاشته شده که سرمایه‌گذار به شکل همزمان اجرا و فاینانس پروژه را نیز انجام دهد.


وی در پاسخ به سوالی درباره احتمال ورود قرارگاه خاتم‌الانبیاء به ساخت قطعه دوم آزادراه تهران- شمال نیز گفت: ما اساس کار را برانجام مناقصه و ارائه طرح به شرکت برنده آن گذاشته‌ایم و در این چارچوب هر شرکت ایرانی یا خارجی‌ای که برنده مناقصه شود می‌تواند به طرح ورود کند. البته ما تاکنون هیچ پیشنهاد رسمی از قرارگاه خاتم برای ورود به این طرح نداشته‌ایم.


به گفته اعتمادی، قطعه دوم طول ۱۲ کیلومتری خواهد داشت که در آن تونل بزرگ البرز به طول ۶ هزار و ۴۰۰ متر ساخته می‌شود که از این رو یکی از سخت‌تری پروژه‌های راهی کشور خواهد بود.


وی در پایان با بیان اینکه مجریان این طرح تمام توان خود را به کار بسته‌اند تا این پروژه ملی در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسد، خاطرنشان کرد: تاکنون در قطعه نخست ما پیشرفتی ۶۰ درصدی را پشت‌سر گذاشته‌ایم و انتظار ما این است که در صورت رسیدن منابع مالی و یاری کردن شرایط جوی قطعه نخست تا بهار سال ۱۳۹۶ به بهره‌برداری برسد.





مطالب مرتبط
18 خط کشتیرانی بین المللی به بنادر ایران آمدند/ بهره برداری از آزاد راه تهران شمال فقط یک سال دیگر



۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن