تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كار خير و صدقه، فقر را مى‏بَرند، بر عمر مى‏افزايند و هفتاد مرگ بد را از صاحب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819846175




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با کودک بد زبان چگونه برخورد کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
 با کودک بد زبان چگونه برخورد کنیم؟
با کودک بد زبان چگونه برخورد کنیم؟ یک فوق تخصص روانشناسی کودک عنوان کرد: تمام کودکان در هر سنی که باشند گاهی ناسزا می گویند. برای غلبه بر این مشکل به توصیه های زیر توجه کنید.


به گزارش فرهنگ نیوز،الهام شیرازی فوق تخصص روانشناس کودک  گفت: در ابتدا که با ناسزاگویی کودک مواجه می شویم اولین سوال پیش آمده برای والدین، محل یادگیری کودک است.با توجه به اینکه محیط هایی که کودکان در آن ها قرار می گیرند به مهد کودک یا خانواده محدود می شود ، باید مشکلات روانشناسی او را در این مکان ها ریشه یابی کرد.

وی افزود: اگر یاد گیری بد زبانی ریشه در محیط خانواده داشته باشد، والدین با کنترل و پرهیز از بد زبانی فرزند را از این مساله دور نگه دارند.

وی با اشاره به اینکه پرخاشگری کودکان به هنگام ناراحتی و نارضایی صورت می گیرد، افزود: این پرخاشگری ها به دو نوع پیامی و فیزیکی در کودک نمود می کند، که بد زبانی جز "پرخاشگری پیامی" است.

وی اذعان داشت: در ابتدا پیشنهاد می شود هنگامی که والدین برای اولین بار با بد زبانی فرزند خود مواجه می شوند با در نظر گرفتن اینکه کودک در ابتدا منتظر واکنش والدین است،بهترین روش نادیده گرفتن و بی اهمیت جلوه دادن است تا به تدریج نسبت این بدزبانی را فراموش کند. اما اگر این مساله در دوران کودکی همچنان ادامه داشت بهتر است که با زبان خود کودک را آگاه سازیم .

مراقب محتوای برنامه های تلویزیونی و ویدیوئی که فرزندتان می بیند و یا آهنگ هایی که گوش می دهد باشید. امروزه کودکان بیشتر از زمان کودکی ما در معرض انواع برنامه ها قرار دارند. اگر از برنامه ای خوش تان نمی آید این مسئله را با فرزندتان درمیان بگذارید و یا اجازه ندهید برنامه مزبور را تماشا کند.

وی در پایان اضافه کرد: اما اگر فرزند در دوران نوجوانی از ناسزا برای ابراز ناراحتی و عدم رضایت خود استفاده کرد بهتر است با صحبت کردن و آگاهی دادن فرزند از معنای بد این کلمات از آنها بخواهیم که از به کار گیری این الفاظ دوری کنند و اگر این موضوع همچنان ادامه داشت فرزند را با جریمه کردن از این مساله باز دارند.
 

منبع: باشگاه خبرنگاران


95/3/27 - 08:38 - 2016-6-16 08:38:58





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن