تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرکس نماز را سبک بشمارد ، بشفاعت ما دست نخواهد یافت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869930398




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

‌حضرت خدیجه(س) در راه اسلام از عشیره و ثروت خود دست کشید


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: آیت‌الله سبحانی: ‌حضرت خدیجه(س) در راه اسلام از عشیره و ثروت خود دست کشید استاد برجسته حوزه علمیه قم گفت:‌ حضرت خدیجه(س) در راه اسلام از عشیره بزرگ و ثروت فراوانش دست کشید و به شعب ابی‌طالب رفت.
۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۷ خرداد ساعت 06:25

خبرگزاری پانا+استان قم+آیت الله سبحانی+حضرت خدیجه

به گزارش پانا از قم، آیت‌الله جعفر سبحانی در جلسه تفسیر قرآن در مجمع عالی فقه ، با اشاره به داستان حضرت نوح اظهار کرد: خداوند به حضرت نوح بیان کرد که‌ اگر از من درخواستی علیه مردم خود داری،‌ باید یک کشتی را در سرزمین خشکی که اطرافش دریا نیست،‌ بسازی. حضرت نوح در بیابانی که اطراف آن خشکی بود و صدها کیلومتر از دریا فاصله داشت،‌ کشتی را زیرنظر خداوند ساخت. استاد برجسته حوزه علمیه قم ادامه داد: اگر انبیای الهی به علم صنعت آگاه هستند، این مسأله به یاری خداوند است. حضرت نوح 950 سال رنج کشید و خداوند قلب او را در این سال‌ها روشن ساخت. زمانی که کشتی ساخته شد،‌ نشانه نزول عذاب این بود که از تنور آب بیاید،‌ البته برخی گفتند که بیرون آمدن آب از تنور به عنوان یک ضرب المثل برای شدت یک اتفاق عجیب بیان شده است. وی افزود:‌ خداوند به حضرت نوح بیان کردند که از هر نوع حیوانی یک زوج به کشتی بیاور تا از عذاب الهی در امان باشند، همچنین در قرآن به مسأله حضور مومنین دین خدا در کشتی اشاره شده است که تعداد آنها 82 نفر بود و این تعداد در طول 950 سال عمر حضرت نوح به ایشان ایمان آوردند. آیت‌الله سبحانی با اشاره به عذاب قوم حضرت نوح(ع) گفت:‌ این پیامبر الهی با وجود اینکه از قوم خود دلتنگ بود،‌ اما زمانی که در کشتی بود و جنازه‌های روی آب را دید،‌ ممکن بود که یک حالت عاطفی برایش به وجود بیاید و از خداوند بخواهد که قومش را از عذاب نجات دهد،‌ اما خداوند از چنین امری جلوگیری کرد و به حضرت نوح(ع) فرمود که عذاب این قوم قطعی است. استاد برجسته حوزه علمیه قم ادامه داد:‌ پس از اینکه باران تمام شد و آب‌ها فروکشید، کشتی حضرت  نوح هم به زمین نشست. پس از این اتفاق،‌ حضرت نوح(ع) خداوند را شکر کرد و از پروردگارش خواست که منزلی مبارک را برای زندگی به او بدهد. وی افزود:‌ عبارت «استویت» به معنی جلوس نیست، بلکه به معنی تسلط بر کارها است. من تعجب می‌کنم که برخی عبارت «ان‌الله علی عرش استوی» را به معنی نشستن خداوند بر روی تخت معنی کردند،‌ مراد از این عبارت این است که خداوند توانایی اداره  امور جهان را دارد. آیت‌الله سبحانی با اشاره به داستان حضرت نوح(ع) اظهار کرد:‌ داستان حضرت نوح(ع) در قرآن آمده است، داستانی که در آن آیات و علائم قدرت خداوند وجود دارد. این داستان به گناهکاران هشدار می‌دهد که اگر بر گناه اصرار داشته باشند،‌ ممکن است به عاقبت قوم حضرت نوح(ع) مبتلا شوند و جان خود را از دست دهند. استاد برجسته حوزه علمیه قم،‌ حضرت خدیجه(س) را از زنان برتر اسلام دانست و افزود:‌ او تمام ثروت و عمر خودش را در راه دین هزینه کرد،. حضرت خدیجه(س) با آن ثروتش سه سال در شعب ابی طالب زندگی کرد. او از عشیره بزرگش و ثروت فراوانش دست کشید و به شعب ابی‌طالب رفت. وی تصریح کرد: زمانی که حصر مسلمانان در شعب ابی‌طالب شکسته شد،‌ حضرت ابوطالب و حضرت خدیجه به دلیل شدت دار فانی را وداع گفتند. این واقعه به قدری برای رسول اکرم(ص) سخت بود که ایشان آن سال را عامل الحزن نامید. آیت‌الله سبحانی ادامه داد:‌ حضرت خدیجه در دوران سخت اسلام، ‌به حمایت از رسول خدا پرداخت و برای دین خداوند و حمایت از پیامبر،‌ همه هستی و مال خودش را فدا کرد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن