تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس مى خواهد دعايش مستجاب شود و غمش از بين برود بايد گره از كار گرفتارى باز كند....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844877649




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مقابله فیزیکی با مرگ


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


مقابله فیزیکی با مرگ وبلاگ > معتمدی، غلامحسین - تصور مرگ به صورت ادامه زندگی با همان مشخصات، یکی از اشکال فرهنگی مقابله با مرگ است که در اکثر فرهنگ‌های بدوی دیده می‌شود و به نوعی تسلط تفکر غیرانتزاعی بر این جوامع را انعکاس می‌دهد.

 همان گونه که یک کودک خردسال در مرگ زندگی را می‌بیند و مرده را زنده‌ای می‌پندارد که نفس می‌کشد، می‌خورد و می‌آشامد، اقوام ابتدایی نیز دنیای پس از مرگ را از لحاظ فیزیکی مشابه جهان واقعی و مردگان را زنده تصور می‌کردند. در بین‌النهرین باستان وسایل شخصی و لوازم دیگری را که برای ادامه حیات در جهان دیگر لازم بود، در گورها قرار می‌دادند. ژاپنی‌ها که از مردگان خود هراس داشتند و آن‌ها را می‌پرستیدند، برای رام کردنشان اشیاء گرانبها در گورشان می‌گذاشتند.

دراواخر قرن 6 قبل از میلاد در میان گل‌ها و بخش‌هایی از بریتانیا بلندمرتبگان را با ارابه‌ها، جنگ افزارها و اسباب و برگزاری جشن‌ها دفن می‌کردند. در میان برخی اقوام گاه حیواناتی مانند سگ را برای راهنمایی متوفی در جهان دیگر در گور می‌نهادند و در چین گاه بیش از صد نفر از خادمین و سربازان را همراه خاقان مغفور زنده به گور می‌کردند. در مصر باستان مقابله فیزیکی با مرگ در گسترده‌ترین شکل خود به چشم می‌خورد. مصریان معتقد بودند در بدن انسان همزادی به نام"کا"وجود دارد که نمایانگر نیروی حیات آدمی است و با مرگ از بین نمی‌رود و هر قدر جسد مرده بیشتر از فساد محفوظ بماند"کا" نیز بیشتر باقی خواهد ماند. ازین رو اجساد را مومیایی می‌کردند. فراعنه پیش از مرگ آرامگاه خود را آماده و آن را مانند کاخی مجلل می‌ساختند. اهرام ثلاثه چیزی جز کاخ های مردگان نیست.

گاه برای ادامه زندگی رفتگان مقابر شبیه خانه‌ها با اتاق‌های متعدد و وسائل لازم ساخته می‌شد. تصور زندگی پس از مرگ آن قدر اهمیت داشت که آرامگاه‌ها و مقابر از خانه‌های زندگان استحکام و شکوه بیشتری داشت. سنگ پیش از آن که در ساخت خانه‌های معمولی مورد استفاده قرار گیرد در بنای آرامگاه‌ها به کار می‌رفت و آن چه از گزند باد و باران و گذشت سال‌ها و قرن‌ها جان به در برده آرامگاه‌هاست نه خانه‌های معمولی. در واقع معماری و حجاری از ساختن آرامگاه و مقبره برای مردگان آغاز شده است. همان طور که تاریخ جز مجموعه‌ای از دفنیات نیست. آن چه امروزه در موزه‌ها در معرض تماشای بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد نیز وسائل و اشیایی است که از قبور و آرامگاه‌ها به دست آمده و با تصور ادامه زندگی در جهان دیگر در پیوند است.

پشت نگرش مقابله فیزیکی با مرگ و اشکال گوناگون آن چیزی جز نوعی انکار فرهنگی ابتدایی مرگ به چشم نمی‌خورد که بعدها جای خود را به اشکال پیچیده‌تری می‌دهد. اما این تصور ابتدایی هنوز دست از سر آدمی برنداشته و به صورت‌های جدید خود را بازتولید می‌کند.

امروزه هم برخی مانند مصریان باستان می‌اندیشند و در پی آنند که با استفاده از برودت شناسی(cryogenics) به کمک نیتروژن مایع و از طریق تعلیق برودتی در کپسول‌هایی شبیه تابوت فراعنه بدن خود را منجمد کنند با این امید که روزی دستاوردهای پزشکی امکان اعاده حیات آنان را فراهم سازد.

کلید واژه ها: مرگ -




سه شنبه 25 خرداد 1395 - 09:43:42





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن