تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):منزلت مردم را در نزد ما، از اندازه روايتشان از ما بشناسيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871072055




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مجوز شعب 5 حزب و تشکل سیاسی بوشهر صادر شد - پایگاه خبری تحلیلی تنگستان نما


واضح آرشیو وب فارسی:تنگستان نما: مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری بوشهر گفت:در راستای بستر سازی برای فعالیت قانونمند فعالان سیاسی، مجوز فعالیت شعبه فرعی 5 حزب و تشکل سیاسی در این استان صادر شده است.به گزارش تنگستان نما، سید اسماعیل موسوی روز یکشنبه درگفت وگو با ایرنا افزود: پارسال نشست های متعددی با دبیران و نمایندگان احزاب در استان بوشهر برگزار و فرایندهای دریافت مجوز فعالیت در سطح شهرستان ها تبیین شد. وی یادآورشد: با انجام این مهم شماری از احزاب با گستره ملی با مراجعه به استانداری و فرمانداریها متقاضی کسب مجوز شدند که از ابتدای امسال تاکنون مجوز 5 تشکل صادر و به امضا استاندار رسید. مدیرکل سیاسی استانداری استانداری بوشهر اظهارداشت: به زودی و طی مراسمی با حضور فعالان سیاسی استان مجوزهای یادشده اعطا خواهد شد. موسوی مجوزهای صادرشده را مربوط به شعب فرعی حزب عدالت طلبان ایران اسلامی، حزب اسلامی کار، سازمان عدالت و آزادی، مجمع فرهنگیان ایران اسلامی و حزب ندای ایرانیان ذکر کرد. وی افزود: سیاست دولت بجای محدود شدن به توسعه و گشترش فعالیت های سیاسی احزاب و گروه هامعتقد است . این مقام مسوول ادامه داد: ایجاد زمینه مناسب برای گسترش و فعالیت احزاب و گروه های سیاسی در استان بوشهر ضروری است لذا در این راستا از ظرفیت های قانونی استفاده می کنیم. موسوی با تاکید بر شناسایی مدیران جوان در احزاب تصریح کرد: موضوع جوانگرایی در احزاب و تشکل های سیاسی، استراتژی مورد نیاز کشور است، زیرا با جذب جوانان در تشکل های سیاسی، شخصیت آنان رشد داده می شود و در آینده می توان به عنوان مدیران جوان، از وجود آنان در اداره کشور بهره مند شد. مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری بوشهر با اشاره به برگزاری دو انتخابات در سال گذشته یادآور شد: در این دوره از انتخابات، مردم ضمن تلاش برای کسب شناخت بیشتر از داوطلبان، لیست های جریان های سیاسی را معیار و مبنای انتخاب و رسانه ها و فضاهای مجازی را وسیله اطلاع رسانی و اطلاع گیری قرار دادند. موسوی افزود: در اجرای مفاد ماده 4 آئین نامه اجرایی مصوبه 1361.3.30 هیات وزیران و قانون احزاب و جمعیت ها مصوب 1360.6.7 صدور مجوز دفاتر فرعی گروههای موضوع مواد 1و2 قانون احزاب به استانداریها تفویض شده است. وی گفت: متقاضیان برای تشکیل دفاتر فرعی گروههای دارای پروانه از وزارت کشور در هر شهرستان می توانند درخواست خود را با امضای دبیرکل یا مدیرعامل گروه به فرمانداری مربوطه تحویل دهند . موسوی گفت: تصویر پروانه معتبر فعالیت گروه که توسط وزارت کشور صادر شده است، تصویر اساسنامه و مرامنامه گروه ممهور به مهر کمیسیون ماده 10 قانون احزاب، فرم تکمیل شده مشخصات فردی مسئول یا مسئولان دفتر فرعی به همراه یک قطعه عکس و تصویر تمامی صفحات شناسنامه آنها مدارک مورد نیاز برای تحقق این مهم است.


دوشنبه ، ۲۴خرداد۱۳۹۵


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تنگستان نما]
[مشاهده در: www.tangestannama.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن