تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در عمل مؤمن يقين ديده مى‏شود و در عمل منافق شك.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869200021




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پشت‌پرده فضاسازی رسانه‌ای برای کارخانه ارج


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: پشت‌پرده فضاسازی رسانه‌ای برای کارخانه ارج
خبری شدن تعطیلی این کارخانه باسابقه از دیروز(جمعه) از برخی سایتها کلید خورد و به دنبال آن در فضای مجازی بازتاب یافت؛ آن هم بدون آنکه منبع اعلام کننده این تعطیلی، مشخص باشد.
به گزارش نامه نیوز، مدیرعامل شرکت توسعه کشت و صنعت ملی در گفت‌وگوی اختصاصی با ایرنا به پشت پرده فضاسازی رسانه‌ای علیه کارخانه ارج اشاره کرد و گفت: این کارخانه براساس چند اولویت و شرایط مهم، واگذار می‌شود. شرکت ارج که نزدیک به 80 سال از شروع فعالیت آن می‌گذرد، این روزها مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته زیرا به یکباره خبر از تعطیلی آن داده شده است و در این میان برخی رسانه‌ها آن را بهانه‌ای برای هجمه به دولت قرار داده‌اند. خبری شدن تعطیلی این کارخانه باسابقه از دیروز(جمعه) از برخی سایتها کلید خورد و به دنبال آن در فضای مجازی بازتاب یافت؛ آن هم بدون آنکه منبع اعلام کننده این تعطیلی، مشخص باشد. مدیر شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی که 46.9 درصد از سهام این کارخانه به آن تعلق دارد، دیروز در گفت‌وگو با ایرنا این خبر را تکذیب و تاکید کرد که برنامه واگذاری آن به بخش خصوصی در حال انجام است. زیرا طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی، بانک‌ها ملزم به خروج از بنگاهداری شده‌اند و براین اساس 50 شرکت زیرمجموعه هلدینگ بانک ملی از جمله ارج در فهرست واگذاری قرار دارند. وی همچنین اعلام کرد که در سال 95، واگذاری 12 شرکت در دستور قرار دارد که کارخانه ارج از جمله آنهاست. وی تاکید کرد که این واحد تولیدی باسابقه فقط به خریداران واجد شرایطی واگذار خواهد شد که بتوانند بهتر از مجموع گروه توسعه ملی، آن را مدیریت و اداره کنند. پنچ گروه سهامداران کارخانه ارج شامل «شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی 46.9 درصد، مدیریت سرمایه‌گذاری بانک ملی ایران 17.5 درصد، سرمایه‌گذاری ملی ایران چهار درصد، سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی(شستا) 15.8 درصد و سایرین نیز 15.8 درصد» هستند. مدیرعامل شرکت توسعه کشت و صنعت ملی از زیرمجموعه‌های شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی که متولی فروش کارخانه ارج است، امروز(شنبه) در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی ایرنا، به تشریح چگونگی واگذاری آن و پشت پرده فضاسازی رسانه‌‌ای این روزها علیه این کارخانه پرداخت. «سیدمصطفی عمادی» در ابتدا با بیان اینکه همه متقاضیان خرید کارخانه ارج از بخش خصوصی هستند، گفت: هدف بانک ملی در دوسال اخیر خروج از بنگاهداری است. وی ادامه داد: در واقع سهام بانک ملی در ارج، به سپرده‌گذاران این بانک تعلق دارد و تلاش ما این است که این واحد تولیدی به قیمت کارشناسی شده کارشناسان رسمی دادگستری و با شرایط، به متقاضیان واگذار شود. وی تاکید کرد: صیانت از اندوخته های مردم، وظایف همه نهادهای دولتی است بنابراین نباید در جریان فضاسازی برخی رسانه‌ها، با سرمایه مردم بازی کنیم. عمادی به مصاحبه شب گذشته محمد طحانپور رئیس اتحادیه لوازم خانگی با یکی برنامه های خبری تلویزیونی درباره وضعیت کارخانه ارج اشاره کرد و گفت: «طحانپور گفت که در میان متقضایان خریدار ارج، تعدای از برندهای خارجی نیز قرار دارند؛ چنین موضوعی صحت دارد؛ وی در حالی این مطلب را بیان کرده که اطلاعات متقاضیان هنوز اعلام رسمی نشده است.» وی توضیح داد: در حالی سه برند خارجی تولیدکننده لوازم خانگی از کشورهای آلمان، ایتالیا و ترکیه متقاضی خرید کارخانه ارج هستند که تاکنون اسامی آنها را اعلام نکرده‌ایم اما آقای طحانپور در مصاحبه شب گذشته به این مساله اشاره کرد؛ پرسش اینجاست که وی این اطلاعات را از کجا آورده است؟ مدیرعامل شرکت توسعه کشت و صنعت ملی ادامه داد: آقای طحانپور در سخنان خود به این اشاره کرد که «اگر آقایان ارج را به برندهای خارجی بفروشند، آن را از وضعیت کنونی خارج کرده و به قولی از این رو به آن رو می کنند.»
به گفته وی، برخی از متقاضیان ایرانی که برای خرید مراجعه کرده‌اند یک جوینت ونچر (سرمایه‌گذاری مشترک- joint venture) خارجی نیز به همراه خود دارند. عمادی تصریح کرد: این خریداران به دنبال آن هستند تا بعد از خریداری ارج، با سرمایه‌گذاران خارجی از برندهای معتبر لوازم خانگی از کشورهای ایتالیا، آلمان، کره جنوبی و ترکیه مشارکت کرده و تولیدات خود را به بازار عرضه کنند؛ در آن صورت، برندی به نام «ارج» وجود نخواهد داشت. وی ادامه داد: در عین حال برخی از متقاضیان نیز اعلام کرده‌اند در صورت خریداری ارج، با سرمایه‌گذاری مشترک خارجی، تولیدات لوازم خانگی با کیفیت با برند «ارج» روانه بازار خواهند کرد.
مدیرعامل شرکت توسعه کشت و صنعت ملی افزود: این واحد تولیدی که دارای 13هکتار زمین صنعتی در فاصله پنج کیلومتری تهران است، بهترین و ایده‌آل‌ترین فضا و مکان را برای فعالیت تولیدی دارد.

** اولویت فروش به متقاضیان عمادی در ادامه به اولویت‌های فروش این واحد تولیدی به متقاضیان خرید اشاره کرد و گفت: نخستین اولویت ما این است که این کارخانه به ماهیت قبلی خود در تولید لوازم خانگی برگردد و رونق یابد. وی افزود: دومین اولویت فروش آن است که قیمت براساس نظر کارشناس رسمی دادگستری و به نرخ روز باشد؛ زیرا به جز بانک، مردم نیز در سهامدار آن هستند. مدیرعامل شرکت توسعه کشت و صنعت ملی خاطرنشان ساخت: اگر به جز این دو اولویت مهم، به دنبال واگذاری به بخش خصوصی بودیم، تاکنون ارج فروخته شده بود. زیرا افرادی حاضرند به صورت نقد آن را خریده و به نمایشگاه‌های اجناس مختلف از برندهای خارجی تبدیل کنند. وی در عین حال ضمن تکذیب اخبار منتشر شده مبنی بر فروش دستگاه ها و ماشین آلات کارخانه ارج، تصریح کرد که همه کارخانه با مجموعه ماشین آلات به مشتری فروخته می شود. عمادی افزود: هرچند هدف نهایی ما خروج بانک از بنگاهداری است اما به دنبال آن هستیم تا «ارج» بار دیگر به تولیدکننده بزرگ لوازم خانگی با کیفیت تبدیل و باعث ایجاد اشتغال و رونق این صنعت شود.


منبع: ایرنا

مطالب مرتبط
و «ارج»، ناگهان ارجمند شد!
گزارشی از دردسرهای مصادره حساب‌ها/ برخی بانک‌ها حساب‌های قدیمی را به نفع خود مصادره می‌کنند
فعالیت ۳۶۳ لیزینگ بدون مجوز/ نامه‌نگاری با صرافی‌های زیرزمینی
ضرب الاجل ساماندهی صرافی ها تمدید شد /۴ موسسه اعتباری مجوز می‌گیرند



۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن