تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):داناترين مردم كسى است كه دانش ديگران را به دانش خود بيفزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870114596




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

6 هزار کودک ناشنوا با کاشت حلزون شنوایی خود را بدست آوردند


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


6 هزار کودک ناشنوا با کاشت حلزون شنوایی خود را بدست آوردند استان‌ها > همدان - رئیس سازمان بهزیستی کشور: تنبلی چشم مهمترین عامل کم‌بینایی و نابینایی افراد در سنین زیر 20 سال بسیار مورد توجه است به طوری که با شناسایی این عارضه در کودکی می‌توان از آن پیشگیری کرد.


به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ محسن بندپی، رئیس سازمان بهزیستی کشور که در همدان سخن می گفت با اعلام مطلب فوق افزود: آزمایش ژنتیک قبل از ازدواج فامیلی، اجباری است و برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی به طور رایگان انجام می‌شود.
وی که در آیین تکریم مدیرکل سابق و معارفه مدیرکل جدید بهزیستی استان همدان حضور داشت با اعلام اینکه سازمان بهزیستی کشور بر اساس قوانین و اسناد بالادستی، تکالیفی متشکل از خدمات متنوعی بر عهده دارد، خاطرنشان کرد: نگهداری و ارائه خدمات تخصصی به معلولان، آسیب‌دیدگان اجتماعی، به افرادی دچار معضلات سخت اعتیاد، افراد دارای اختلال ژنتیکی مانند اوتیسم، بیماری‌های روانی مزمن، سالمندان، ارائه خدمات آموزشی به کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست از مهمترین مأموریت‌های بهزیستی است. بندپی، یادآور شد: مقام معظم رهبری در جمع کارکنان بهزیستی از خدمات آنان قدردانی و این شغل را سخت و ارزشمند دانستند. رئیس سازمان بهزیستی با بیان اینکه سازمان بهزیستی سه راهبرد را در دولت یازدهم در رأس امور خود قرار داده است، افزود: نگاه سازمان برنامه‌ریزی سیستمی، فرآیندمحور و جامعه‌نگر برای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی و انجام مأموریت‌ها است. وی با اشاره به اینکه در سال 93، 900 هزار کودک مورد غربالگری شنوایی‌سنجی قرار گرفتند، تصریح کرد: در سال 94، یک میلیون و 100 هزار کودک مورد غربالگری شنوایی‌سنجی قرار گرفتند که در سال 95 تعهد کردیم در قبال تأمین منابع مالی بتوانیم بالغ بر 90 درصد کودکان متولد شده را مورد غربالگری شنوایی سنجی قرار دهیم.
وی با اشاره به اینکه ارتقای آگاهی خانواده‌ها در حوزه اختلالات ژنتیکی در برنامه‌ها قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 260 مرکز مشاوره ژنتیک در کشور که 90 درصد آنان توسط بخش خصوصی اداره می‌شود، وجود دارد. رئیس سازمان بهزیستی با بیان اینکه با مشاوره ژنتیکی از تولد 900 کودک دارای اختلال ژنتیکی جلوگیری شده، گفت: در استان همدان مجوز جلوگیری از ادامه حاملگی برای 17 مورد صادر شده است. وی با بیان اینکه به این افراد مشاوره رایگان ارائه می‌شود تا بتوانند به درستی وارد مرحله دوم حاملگی شده و کودکان سالمی را به دنیا بیاورند، اظهار داشت: در حال حاضر سالانه 30 هزار کودک معلول در کشور به دنیا می‌آیند. محسنی‌بندپی با بیان اینکه آزمایشگاه ژنتیک برای ازدواج‌های فامیلی اجباری شده، افزود: این آزمایش‌ها برای خانواده‌ها تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد رایگان انجام می‌شود. وی با بیان اینکه در 31 استان غربالگری اوتیسم انجام شده است، تصریح کرد: 2 هزار و 50 کودک مبتلا به اوتیسم شناسایی شده که با انجام اقدامات لازم و به موقع آنان به زندگی عادی باز خواهند گشت. رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه در 190 شهرستان کشور شبکه اجتماعی داریم، ادامه داد: در 6 شهرستان استان این شبکه وجود دارد و در سال گذشته موفق شده که از خودکشی بیش از 4 هزار و 500 نفر جلوگیری کند. وی با بیان اینکه تلفن 1480، 600 هزار تلفن موفق داشته است، خاطرنشان کرد: پوشش کامل مشاوره ازدواج به وسیله خط 1480 در استان همدان وجود دارد. محسنی‌بندپی با اشاره به اینکه 6 هزار مرکز روانشناختی در حال خدمت‌رسانی است که توسط بخش خصوصی اداره می‌شود، اظهار کرد: در بخش اعتیاد در کشور 5 هزار تیم مشاوره وجود دارد که در استان همدان به 333 تیم می‌رسد. وی با تأکید بر اینکه توانمندسازی را در سه بعد دنبال می‌کنیم، افزود: فراهم کردن زمینه ارتقای دانش همکاران با استفاده از تجربه کشورهای موفق در دستور کار قرار گرفته به طوری که هم اعزام کارشناسان برای آموزش در برنامه وجود دارد و هم از اساتید خارجی به کشور دعوت می‌شود. رئیس سازمان بهزیستی با بیان اینکه بیشترین برون‌سپاری در بهزیستی رخ داده، تصریح کرد: آیین‌نامه‌های جدید برای صدور مجوز موسسه‌های خیریه در دست تدوین است و مشکلات سابق در آن حل شده که به زودی ابلاغ می‌شود.
وی با بیان اینکه تخصصی‌ترین دستگاه در حوزه اجتماعی، سازمان بهزیستی است، خاطرنشان کرد: 22 هزار کارشناس متخصص و باتجربه در این سازمان وجود دارد که دارای بینش عمیقی هستند اما کمترین حقوق و دستمزد را دریافت می‌کنند. در این مراسم از زحمات اکبر سوری قدردانی و حمیدرضا الوند به عنوان مدیرکل جدید این سازمان در استان منصوب شد  

کلید واژه ها: ناشنوایی -




پنجشنبه 20 خرداد 1395 - 04:02:52





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن