تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871914264




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماینده لیست امید در مجلس: شجریان بزرگ است، صداوسیما به خود خدشه وارد می‌کند/هیچ مجلسی نتوانسته از صداوسیما تحقیق و تفحص کند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: نماینده لیست امید در مجلس: شجریان بزرگ است، صداوسیما به خود خدشه وارد می‌کند/هیچ مجلسی نتوانسته از صداوسیما تحقیق و تفحص کند
فاطمه سعیدی با اشاره به بودجه سازمان صداوسیما و هزینه‌کرد آن گفت: تاکنون هیچ مجلسی نتوانسته از سازمان صداوسیما تحقیق و تفحص داشته باشد.
آفتاب : فاطمه سعیدی نماینده لیست امید در مجلس تصریح کرد: چه کسی در کشور ما می‌داند ریز هزینه‌کرد و درآمدهای سازمان صداوسیما چقدر است؟ ما تنها بودجه تخصیص یافته به این سازمان را می‌دانیم؛ هر روز هم مسئولان سازمان صداوسیما از بی‌پولی و کمبود منابع گلایه دارند. شاید هم حق با آنها باشد اما تا زمانی که ندانیم منابع آنها چگونه تأمین و در کجا هزینه می‌شود نمی‌توانیم قضاوت صحیحی داشته باشیم.


او خاطرنشان کرد: به‌طور حتم ما خواستار ایجاد تنش و چالش میان دستگاه‌های مختلف حاکمیت نیستیم اما برای اشراف بر موضوع، نیازمند اطلاعاتی هستیم که در اختیار نداریم.


نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تغییر رئیس سازمان صداوسیما، گفت: در دوره جدید صداوسیما تنها نشانه‌های اندکی دیده می‌شود که نمی‌توان براساس آن حکم کلی صادر کرد و گفت که فضا تغییر کرده است.


بودجه صداوسیما بیت‌المال است و باید در راستای منافع همه باشد


نماینده لیست امید در مجلس دهم ادامه داد: البته ما به همین اندک روزنه‌ها هم خوش‌بین هستیم و معتقدیم باید کمک کنیم تا صداوسیما به جایگاه حقیقی خودش نزد مردم برگردد و اعتماد همه سلایق سیاسی را دوباره جلب کند. بنابراین امروز نمی‌توان ارزیابی جامع با دقت کافی داشت؛ باید اجازه دهیم تا رویکردهای سیاسی و فرهنگی صداوسیما بیشتر روشن شود.


وی خاطرنشان کرد: آنچه لازم است تا صداوسیما انجام دهد، به رسمیت شناختن همه شهروندان و سلیقه سیاسی، اجتماعی و فرهنگی آنها است.


سعیدی تاکید کرد: هنگام تخصیص بودجه به این نهاد، کسی نمی‌گوید فقط از مالیات اصولگرایان بودجه‌اش را تأمین کنید؛ بودجه صداوسیما بیت‌المال مسلمین است و بدون تردید باید در راستای منافع همه آنها باشد نه یک جریان و قرائت خاص.


ربنای شجریان متعلق به همه مردم است


نماینده تهران در مجلس با اشاره به پخش ربنای استاد شجریان از تلویزیون به عنوان یک مطالبه عمومی، گفت: ربنای استاد شجریان همانطور که خود ایشان هم گفته متعلق به تمامی مردم ایران است.


فاطمه سعیدی ادامه داد: نگذاریم مردم لحظاتی قبل از اذان مغرب صدای گیرنده‌های رسمی خود را قطع کنند و از طریق ابزاری مانند تلفن همراه دل به نوای آسمانی ربنا بدهند؛ چه بهتر که این نوا از صداوسیمای ما پخش شود.


او تصریح کرد: نام شجریان در فرهنگ و هنر این کشور آنقدر بلندمرتبه است که با پخش نشدن صدای او از رسانه‌ای به وسعت صداوسیما، خدشه به اعتبار این دستگاه وارد می‌شود نه شخص شجریان.


مدیریت فرهنگی در کشور یکپارچه نیست


این نماینده مجلس با اشاره به مساله بودجه فرهنگی در کشور، گفت: مساله فرهنگ، به حق دغدغه همه دلسوزان کشور است و در دیداری که نمایندگان با رهبر معظم انقلاب داشتند؛ روشن شد که ایشان نیز در این حوزه نگرانی‌های جدی دارند.


فاطمه سعیدی با تاکید بر اینکه، باید توجه داشته باشیم که وقتی می‌گوییم حوزه فرهنگ، گستره این موضوع تا کجا را شامل می‌شود، گفت: باید از تمامی دستگاه‌ها، اعم از دولتی و غیردولتی، متناسب با بودجه‌ای که در اختیار می‌گیرند، حساب کشید.


او تاکید کرد: نمی‌شود شما بخش عمده بودجه را در اختیار نهادهایی بیرون از دولت قرار دهید و موقع حساب کشیدن وزیر فرهنگ و ارشاد را زیر تیغ ببرید.


سعیدی خاطرنشان کرد: از طرف دیگر آیا ما هرگز یک سند فرهنگی روشن و شفاف با ذکر مأموریت تمامی دستگاه‌ها داشته‌ایم؟ مدیریت فرهنگی در کشور یکپارچه نیست.


نماینده تهران در مجلس دهم با تاکید بر اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی در این خصوص زحمات زیادی کشیده است، گفت: اما اگر به اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی هم مراجعه کنیم شاید مهمترین دغدغه‌شان این باشد که مصوبات این شورا کمتر مورد توجه لازم و کافی قرار می‌گیرد.






تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن