تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869601969




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش تقاضای کاربران برابر با کاهش قیمت اینترنت


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: افزایش تقاضای کاربران برابر با کاهش قیمت اینترنت
شرکت های اینترنتی ماهانه مبلغی حدود 12 میلیارد تومان از فروش حجم به مشترکین اینترنت درآمد دارد، آیا این درآمد سرسام آور علت گرانی اینترنت در ایران است؟

اینترنت گران است، چون تقاضا کم است
جهرمی، معاون وزیر  ارتباطات در گفتگو با خبرنگار فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان از سهم شرکت ارتباطات زیر ساخت در سبد قیمتی مصرف کننده نهایی اینترنت گفت.


وی با اشاره به اینکه این سهم توسط سازمان تنظیم مقررات تعیین می شود، گفت: " در ایران میزان پهنای باند و سرویس هایی که در حال حاضر وجود دارد، به صورت حجمی است و هر کاربر باید به ازای هر گیگ اینترنت ثابت  حدود 3600 تومان به اپراتورها پرداخت کند، شرکت ارتباطات زیرساخت هر 10 گیگابیت در ثانیه، ارتباط اینترنت در کشور؛ مبلغی معادل 1.7 میلیارد تومان به شرکت های عرضه کننده خدمات می فروشد." 


رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیر ساخت گفت: " هر شرکت اینترنتی مبلغی حدود 12 میلیارد تومان از فروش حجم به مشترکین اینترنت درآمد دارد که تنها 2 میلیارد تومان از آن به شرکت زیر ساخت متعلق است و براساس آنچه که سازمان تنظیم مقررات ارائه کرده، از کل هزینه های اینترنت حداکثر 20 درصد سهم شرکت ارتباطات زیر ساخت است. "


به گفته جهرمی، بخش اعظمی از این هزینه ها مربوط به پرداخت شرکت های ارائه دهنده اینترنت به شرکت مخابرات است. وی در این باره گفت: "بنا بر آمار سازمان تنظیم مقررات، 43 درصد هزینه ها مربوط به پرداخت شرکت های ارائه دهنده خدمات به مخابرات است و بقیه هزینه ها مربوط به هزینه های داخلی خود شرکت است." 


جهرمی در پاسخ به این سوال که چرا پهنای باند ورودی  به کشور را "8 برابر قیمت" به شرکت های تامین کننده اینترنت (شرکت های ISP) ارائه می کند، از مثال قیاس ارزان قیمت بودن پای مرغ در ایران و گرانی آن در کشور چین یاد کرد و گفت : " این موضوع به جریان عرضه و تقاضا در کشور برمی گردد چرا که عرضه و تقاضا در میزان قیمت تاثیر گذار است. "


وی در مقایسه با هزینه فروش پهنای باند در اروپا و ایران گفت: " براساس آمارهای بین المللی، در کشورهای اروپایی نرخ تهیه سرویس اینترنت عددی نسبتا شبیه به ایران است با این تفاوت که در اروپا، درخواست هایی در حد چندین ترابیت در ثانیه است ولی بازار ایران، بازار بزرگی به این حد و حدود نیست.


معاون وزیر ارتباطات در ادامه گفت: "در کشورهایی مثل امارات و ترکیه که اصلا شرکت زیر ساختی وجود ندارد که گران فروشی کند و قیمت هشت برابری بگیرد، هزینه های تامین اینترنت سه تا چهار برابر اروپا است و دلیل اصلی آن تقاضای بازار است. "


جهرمی از دیگر علل فروش هشت برابری پهنای باند به شرکت های ISP را هزینه های مربوط به کشیدن فیبر در سراسر کشور، شبکه های انتقال، روتر و مراکز مربوطه و هزینه های نگهداری دانست و گفت: " در سال گذشته در شرکت ارتباطات زیر ساخت دو هزار میلیارد تومان برای توسعه شبکه سرمایه گذاری شده است ولی کف قیمتی ما بستگی به اندازه بازار دارد و در صورتی که اندازه بازار زیاد شود، قیمت ها به صورت چشمگیری کاهش می یابند از طرفی  وقتی بازار کوچک باشد، سرمایه گذاری ما طبیعتا منطقی نیست و این سرمایه گذاری باید متناسب با درآمد باشد. "


جهرمی گفت: " تمام تلاش ما برای منطقی کردن قیمت هاست و ما نباید قیمت های خود را با اروپا مقایسه کنیم چون بازار ما هرگز به اندازه بازار اروپا نیست. "


رئیس هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیر ساخت گفت: " اندازه بازار نسبت به گذشته رشد داشته و الان زمان آن فرارسیده تا در قیمت ها بازنگری شود. "


جهرمی اذعان کرد: " ما در حال تغییر مدل قیمت گذاری هستیم به طوری که مصرف بیشتر، واحد قیمت کمتری را به دنبال خواهد داشت. " 

معاون وزیر ازتباطات در رابطه با راه حل های مورد نیاز جهت بزرگ کردن بازار و افزایش تقاضا گفت: " بزرگ کردن بازار دارای شاخصه های زیادی است که اولین آن تقاضا است. در کل کشورهای دنیا بیش از 60 درصد مصرف شبکه به ویدئو اختصاص داده شده است در حالی که در کشور ما با اینکه بستر لازم برای مصرف ویدئو وجود دارد ولی سهم ویدئو در ایران کمتر از 10 درصد است که علت آن گران بودن مصرف دیتای ویدئو است. 


وی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا باید قیمت کاهش یابد که بازار رشد کند و یا بازار رشد کند تا قیمت کاهش یابد؟گفت: " راه حل این تضاد در دست کمسیون تنظیم مقررات است. بازار و قیمت باید باهم حرکت کنند و نمی شود قیمت کم شود ولی بازار رشد نکند و یا برعکس." 




گفتگو از شکوه نیروبخش









۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن