واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: حاشیههای مجلس در روزی که مطهری رئیس شد/از درگیری معاون وزیر با نماینده آمل تا تذکرهای پیدرپی نمایندگان و پاسخهای کنایهآمیز و طنز مطهری
برخلاف ریاست مسعود پزشکیان، ریاست علی مطهری در مجلس با نمایندگان روبرو شد.
آفتاب : علی مطهری، نماینده مردم تهران که در انتخابات هیأت رئیسه مجلس دهم به عنوان نائب دوم رئیس انتخاب شده است، برای اولین بار در جایگاه ریاست جلسه علنی مجلس نشست.
به گزارش آفتاب، با آغاز نطقهای میاندستور، علی لاریجانی جایش را به علی مطهری نائب رئیس دوم خود داد.
همزمان با نشستن مطهری در جایگاه رئیس جلسه، خلیل آقایی، معاون پارلمانی وزیر جهاد کشاورزی یقه لباس خود را با عصبانیت پاره کرد که به نظر میرسید که از موضوعی ناراحت و عصبانی بود. مشخص شد که آقایی با عزتالله یوسفیانملا، نماینده مردم آمل در مجلس درگیر شده بود.
نمایندگان آقایی را از جلسه علنی مجلس به بیرون هدایت کردند تا بتوانند او را آرام کنند.
سالک: چرا نمازخانه مجلس را به زیرزمین بردهاید؟/مطهری: شاید خواستهاند ریا نشود!
نماینده روحانی اصفهان در جلسه علنی امروز مجلس نسبت به تغییر جایگاه نمازخانه در مجلس تذکر داد.حجت الاسلام احمد سالک با تکرار بخشي از سخنان رهبري گفت که «فرهنگ مظلوم است». از نظر او نماد و عظمت اسلام در نماز جماعت است که بايد در مقبال چشم همه باشد تا با شکوه برگزار شود نه اينکه به بهانه اتاق تالار، به زير زمين برود!نبايد عظمت اين کار بزرگ فرهنگي زير سوال برود و برگزاري نماز در مجلس در زيرزمين انجام شود.
او از مطهري که رياست جلسه را بر عهده داشت، خواست تا همين امروز دستور دهند اين نماد فرهنگ اسلامي در جاي مناسب خود باشد نه دور از چشم. سالک در پايان سخنانش گفت: اميدوارم از نماز دفاع کنيد.
مطهري هم که مي گفت اين تذکر مربوط به اداره مجلس نبوده، در عين حال آن را قابل شنيدن خواند و گفت: اينکه نماز حتما در همانجا باشد يا جاي ديگري، مهم نيست. اما در هيات رئيسه اين موضوع را بررسي مي کنيم. وی با لحن شوخی ادامه داد:شايد هدف اين بوده که ريا نشود و تظاهر نباشد.
محبینیا: مطهری نباید رئیس میشد/مطهری: مچگیری نکن!
روز گذشته در غياب علي لاريجاني، پزشکيان رياست جلسه مجلس دهم را بر عهده گرفت. امروز هم علي مطهري نايب رئيس دوم مجلس فرصت يافت تا بر کرسي رياست تکيه بزند.
براساس گزارش خبرآنلاين، در اين زمان جهانبخش محبينيا نماينده مياندوآب قصد داشت تذکري در صحن علني ارائه دهد. او در ابتداي سخنانش گفت که برخي به من تذکر دادند که به دنبال مچ گيري نباشم! اما من اين کار را گناه ميدانم و فقط ميخواهم که آيين نامه رعايت شود.
به گفته وي، ماده 19 آيين نامه مي گويد که نواب رئيس در غياب رئيس مجلس به ترتيب بايد جايگزين او شوند. محبينيا افزود: از اين رو با توجه به حضور آقاي پزشکيان در مجلس، جلوس شما بر تخت رياست مجلس را نوعي ايراد ميدانم.
مطهري هم که اين ماده را ميخواند، گفت: ظاهرا زماني که آقاي رئيس بنده را براي حضور در اينجا فراخواندند، آقاي پزشکيان در صحن نبودند. بالاخره اين تصميم رئيس مجلس بوده است. شما هم خيلي مچ گيري نکنيد و مته به خشخاش نگذاريد.
احمد مازني نماينده تهران نيز در تذکر ديگري بر لزوم حفظ شان نمايندگان تاکيد کرد و از تماس صداوسيما با خودش خبر داد و گفت: سوالشان درباره عدم استقبال نمايندگان از کميسيون فرهنگي بود و مدعي بودند که نمايندگان به جايگاه فرهنگ کشور بي توجه هستند!
مطهري هم در پاسخ اين موضوع را نقطه ضعفي در مجلس خواند که کميسيونهاي فرهنگي و قضايي و شوراها طالب کمتري دارند. نايب رئيس مجلس افزود: با توجه به تاکيد موکد رهبري درباره فرهنگ اسلامي و سخنراني اخيرشان، به دوستان نماينده توصيه مي کنيم که اين کميسيون ها بويژه کميسيون فرهنگي را پر کنند. بسياري از نمايندگان هم سوابق فرهنگي خوبي دارند اما به کميسيونهايي رفتهاند که ربطي به تحصيلات و سوابقشان ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]