واضح آرشیو وب فارسی:فارس: آغاز به كار سومين كنفرانس بينالمللي حضور در فضاي تجارت جهاني
خبرگزاري فارس: سومين كنفرانس سازمانهاي پيشرو و حضور در فضاي تجارت جهاني با حضور رئيس مركز ملي مطالعات جهاني شدن و رئيس سازمان توسعه تجارت صبح امروز آغاز به كار كرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، بابك حيدري، دبير كنفرانس ضمن خيرمقدم به ميهمانان گفت: سومين كنفرانس بينالمللي سازمانهاي پيشرو و حضور در فضاي تجارت جهاني با شعار مديريت خلاق منابع، مهندسي برتر، پيشنياز تسخير بازارهاي جهاني طي امروز و فردا برگزار ميشود.
وي افزود: موضوع جهاني شدن به عنوان يك پديده، فرآيند و يا ايدئولوژي از موضوعاتي است كه در چند دهه اخير توجه متفكران، دولتمردان و سياستگذاران را به من جلب كرده است به اين موضوع در حوزههاي مختلف اعم از سياست، اقتصاد و فرهنگ توجه ويژه شده است. اهميت موضوع، گستردهي همه جانبه آن و تاثيرات بسياري كه جهاني شدن در ابعاد مختلف زندگي در دنياي معاصر داشته است و دارد ايجاب ميكند كه اين موضوع از جهات مختلف برري شود .
حيدري ادامه داد: جامعه ايران نيز كه حيات اجتماعي و اقتصادي آن با علل و جلوههاي گوناگون با رويدادهاي اقتصادي، فرهنگ و سياسي جهان پيوند خورده است نميتواند در برابر اين پديده جهاني بياعتنا باشد. برخورد با پديده جهاني شدن از سويي نيازمند شناخت كامل آن و از سوي ديگر مستلزم تعيين اهداف و منابع ملي و عزم و برنامهريزي مبتكرانه براي تحقق آنهاست.
دبير كنفرانس با بيان اينكه هماكنون در حاليكه 152 كشور با بيش از 97% از سهم تجارت و اقتصاد دنيا رسما به عضويت سازمان جهاني تجارت پذيرفته شدهاند، و از مزاياي تجاري و اقتصادي آن منتفع ميشوند اظهار داشت: متاسفانه هنوز هم در كشور ما برنامهريزي منسجم و عزم جدي براي حضور قدرتمندانه و موثر در عرصه تجارت جهاني وجود ندارد و شركت و سازمانهاي ايراني نه تنها از مزاياي عضويت ايران در WTO بيبهرهاند بلكه در اكثر موارد از چالشهاي عدم عضويت از جمله تعرفههاي تنبيهي نيز بينصيب نماندهاند.
وي تاكيد كرد: در حاليكه در پنجم خرداد ماه سال جاري سومين سالروز پذيرش درخواست عضويت ايران در سازمان جهاني تجارت بعنوان ناظر را پشت سرگذاشتيم. اما متاسفانه هنوز رژيم تجاري ايران به منظور ارائه به سازمان جهاني تجارت تصويب نهايي نشده است كه اميد است اين مهم هر چه سريعتر با عنايت ويژه هيئت محترم دولت جمهوري اسلامي ايران تصويب و به سازمان جهاني تجارت ارائه شود.
حيدري در پايان گفت: از مجموع 328 مقاله داخلي و 17 مقاله خارجي ارائه شده به دبيرخانه كنفرانس پس از بررسي و ارزيابي اعضا محترم هيئت علمي 22 مقاله توسط سخنرانان محترم داخلي و خارجي ارائه خواهد شد.
انتهاي پيام/
دوشنبه 27 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]