واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: کامبیز مروت گفت: صادرات در تمام دنیا مافیایی بوده و این طور نیست که بدون حمایت دولت ها و به صورت شخصی کسی توان رقابت در بازارهای جهانی را داشته باشد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تراز ، کامبیز مروت جو نایب رییس اتحادیه صنف تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران درباره حضور برندهای ایرانی پوشاک در نمایشگاه ماه گذشته مسکو و باز شدن راه صادرات پوشاک ایرانی به خارج از کشور به خبرنگار تراز گفت: خوشبختانه اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته است که البته حصول نتیجه آن به گذشت زمان و برگزاری همایش ها و رایزنی های مختلفی نیازمند است.وی با اشاره به دلایل افزایش قاچاق در صنعت پوشاک افزود: ای کاش تمام کالاهای موجود در کشور صادر و ما برای تامین نیاز خودمان کالاهای خارجی وارد می کردیم چرا که پدیده ای مانند قاچاق زمانی اتفاق می افتد که فشار بر روی واردات زیاد شده و سود این کار افزایش می یابد.
مروت جو درباره بازار پوشاک ترکیه اظهار داشت: ترکیه تا 6 سال پیش مهد پوشاک جهان بود اما الان حدود 10 تا 30 درصد کالاهای موجود در بازار ترکیه کالاهای چینی است.وی ادامه داد: دولت ترکیه می توانست جلوی ورود پوشاک چینی به این کشور را بگیرد اما این کار را نکرد. این فعال صنف پوشاک خاطرنشان کرد: اگر ما بتوانیم صادرات خودمان را افزایش دهیم تعداد کارگر فلان تولیدی ما از 400 نفر به 4000 نفر افزایش می یابد.وی افزود: اگر چه شرایط صادرات بسیار سخت شده و بعید می دانم در دولت یازدهم شاهد تحولی در این زمینه باشیم اما با صادرات به سایر کشورهاست که مردم ما به کالای ایرانی اعتماد خواهند کرد.
نایب رییس اتحادیه صنف تولید کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران تصریح کرد: حدود 10 سال پیش در فروشگاه بزرگی در تورنتو کانادا برای فرزندم کیف مدرسه ای خریدم که بعدها با دیدن برند روی آن کیف متوجه شدم این کیف محصول یک تولیدی و برند ایرانی در خیابان منوچهری تهران بود.وی با اشاره به پیش زمینه های گسترش صادرات افزود: هر اقدامی مقدمات و پیش زمینه هایی دارد که برای افزایش صادرات نیاز به اهتمام بیشتر برای حضور در جلسات ، نمایشگاه ها و همایش های بین المللی است.
مروت جو در ادامه با اشاره به دیدار ماه گذشته خود با رئیس فدراسیون پوشاک و برخی تولیدکنندگان خارجی این صنف خاطر نشان کرد: برخی از تولیدکنندگان خارجی از من می پرسند آیا ایران صنعت پوشاک دارد؟ تنها دلیل عدم اطلاع این افراد از کیفیت و قدمت پوشاک ایران عدم صادرات آن به سایر کشورها و حضور در بازارهای جهانی است. وی تصریح کرد: راه نشان دادن محصولات تولید شده در کشور صادرات آن و معرفی این کالاها از طریق صادرات است.
این فعال صنفی با اشاره به لزوم حمایت دولت ها از صادرات اظهار داشت: صادرات در تمام دنیا مافیایی بوده و این طور نیست که بدون حمایت دولت ها و به صورت شخصی کسی توان رقابت در بازارهای جهانی را داشته باشد. وی افزود: در طول سال های پس از فروپاشی شوروی، ترکیه به سرعت توانست بازار روسیه و سایر کشورهای جدا شده از شوروی را تصاحب کند اما تجار ایرانی به دلیل حضور انفرادی در بازار این کشورها هیچ موفقیتی نداشتند.
زمانبندی انتشار: 17 خرداد 1395 - 10:04
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]