تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، بزرگ‏ترين ـ فرمود ـ يا با عظمت‏ترين نام خداوند است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868014232




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آماده‌باش در اروپا برای مقابله با داعش


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



آماده‌باش در اروپا برای مقابله با داعش
روز نو :  داعش در حال دسیسه‌چینی برای انجام حملاتی در لندن و دیگر شهرهای اروپاست.
 
براساس گزارش‌ها گروه تروریستی داعش در حال دسیسه‌چینی برای انجام حملاتی در لندن و دیگر شهرهای اروپا در طول برگزاری مسابقات فوتبال جام ملت‌های اروپا است. در همین راستا نیروهای ویژه انگلیسی در یک عملیات مبارزه با تروریسم چندملیتی به منظور آمادگی برای تامین امنیت این رقابت‌ها شرکت کرده‌اند.
 
به گزارش روزنامه دیلی‌اکسپرس انگلیس گزارش داد، مقامات اطلاعاتی اروپا پس از استخراج اطلاعات از لپ‌تاپ‌ها و تلفن‌های همراه متعلق به دو متهم حملات تروریستی اخیر اروپا یعنی محمد عبرینی و صلاح عبدالسلام نگران هستند که تروریست‌های داعش در حال برنامه‌ریزی یک «تابستان پر از کشتار» در این قاره باشند.
 
عبرینی کسی است که گمان برده می‌شود «مرد کلاهپوش» مرتبط با بمب‌گذاری‌های ماه مارس بروکسل باشد که 32 کشته برجای گذاشت. او و عبدالسلام همچنین متهم به دست داشتن در حملات تروریستی نوامبر سال گذشته در پاریس که 130 کشته بر جای گذاشت نیز هستند.
 
در حالی که قرار است از روز جمعه آینده رقابت‌های جام ملت‌های اروپا در فرانسه رسما آغاز شود، در روزهای اخیر رزمایشی در شهر «اوستند» بلژیک تحت عنوان عملیات «جریان طوفان 3» که در آن نیروهای ویژه انگلیسی نیز شرکت داشتند، برگزار شد.
 
در این رزمایش علاوه بر نیروهای ویژه انگلیسی نیروهای ویژه بلژیک و هلند نیز حضور داشته و در عملیاتی یک مرکز خرید را که طبق سناریویی از سوی افراط‌گران تهدید به انفجار شده بود، مورد حمله قرار دادند.
 
این عملیات‌ها از سوی ناتو برنامه‌ریزی شده و مایکل فالون، وزیر دفاع انگلیس نیز آن را تایید کرده و قرار است با مشارکت بیش از 800 نظامی چند سری از این عملیات‌ها در طول تابستان سال جاری در اروپا برگزار شود.
 
یک منبع خبری نظامی گفت: در این رزمایش قرار است بر تدارک و آماده‌سازی پاسخ ما به یک حمله تروریستی با در نظر گرفتن برگزاری رقابت‌های فوتبال جام ملت‌های اروپا 2016 تمرکز کنیم.
 
وی افزود: رقابت‌های یورو 2016 به عنوان یک هدف بالقوه برای حملات تروریستی از سوی داعش در نظر گرفته شده است.
 
یک سخنگوی وزارت دفاع انگلیس اظهار کرد، این عملیات به گونه‌ای تنظیم شده که وقایع اخیر مربوط به حملات پاریس و بروکسل را نیز در نظر بگیرد.
 
این در حالی است که سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا معتقدند شهرهای پاریس، کلن و مسکو احتمال زیادی برای آنکه در زمان رقابت‌های یورو 2016 هدف حمله قرار بگیرند، دارند. آنها همچنین اظهار نگرانی کردند که حمله‌ای در لندن همزمان با بازی‌های تیم ملی انگلیس در رقابت‌های جام ملت‌های اروپا رخ دهد.
 
در عین حال آمریکا روز سه‌شنبه به شهروندانش نسبت به حملات تروریستی احتمالی در اروپا هشدار داد.
 
یک منبع امنیتی آمریکایی اظهار کرد: بازجویی‌های انجام شده از عبرینی و عبدالسلام از عملیات بسیار پیچیده‌تر از حدانتظار افراط‌گرایان در اروپا پرده برداشت.
 
وی خاطرنشان کرد: در دست‌کم چهار شهر اروپا حملاتی هماهنگ‌شده همزمان با برگزاری رقابت‌های یورو 2016 برنامه‌ریزی شده است.
 
وی تاکید کرد: ما به تدریج در حال کشف جزئیات طرحی از سوی افراط‌گرایان هستیم که تنها می‌توان از آن به عنوان یک «تابستان پر از کشتار» در اروپا یاد کرد.

منبع: ایسنا


تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن