تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860612013




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بعضی ها دشمن بزرگ ملت ایران را بزک می کنند - پایگاه خبری دزنیوز


واضح آرشیو وب فارسی:دزنیوز: به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، حجت الاسلام علی عارفی شامگاه شنبه در آیین گرامیداشت قیام ۱۵ خرداد در محل تکیه میدان قلعه کرمان اظهار داشت: هزاران نفر در روز ۱۵ خرداد در نقاط مختلف کشور به شهادت رسیدند تا انقلاب اسلامی به پیروزی رسید. وی با تسلیت سالروز ارتحال امام خمینی (ره) ابراز داشت: امام […]به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، حجت الاسلام علی عارفی شامگاه شنبه در آیین گرامیداشت قیام ۱۵ خرداد در محل تکیه میدان قلعه کرمان اظهار داشت: هزاران نفر در روز ۱۵ خرداد در نقاط مختلف کشور به شهادت رسیدند تا انقلاب اسلامی به پیروزی رسید. وی با تسلیت سالروز ارتحال امام خمینی (ره) ابراز داشت: امام ابتدا خود را ساخت و تزکیه نفس کرد تا بزرگ شد و با عرفان و معرفت به خدا رسید. مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: شخصیت های بزرگی در تاریخ تشیع داریم که مجاهد بودند، اما هیچ کدام از آنها شجاعت امام خمینی (ره) را نداشتند. عارفی یادآور شد: امام خمینی (ره) مانند کوه بود و به یاران خود آرامش می داد و امام راحل با تاسی از حضرت زینب (س) پیش رفت. وی عنوان کرد: آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز فردی عالم، مجاهد و سیاست مدار و شخصیتی بی نظیر است. وی با اشاره به اینکه انقلاب های مخملی حاصل جنگ نرم است، افزود: فتنه ۸۸ نیز جنگ نرم بود که با درایت رهبر معظم انقلاب اسلامی نقش بر آب شد. مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان داشت: انقلاب اسلامی بر دو اصل مبارزه با استبداد و مبارزه با استکبار استوار است و اگر این دو اصل را از انقلاب بگیریم، دیگر چیزی باقی نمی ماند. عارفی عنوان کرد: امروز بعضی ها می خواهند استکبار و دشمن بزرگ ملت ایران را بزک کنند و ما با مذاکره مخالف نیستیم و دعا می کنیم برجام موفق باشد، اما رهبری بر دشمن شناسی تاکید دارد. وی تاکید کرد:معنای حرف ما این نیست که با دنیا در جنگ باشیم، زیرا پیامبر اسلام با کفار هم مذاکره می کرد، اما تسلیم نمی شد و ما هم می گوییم، مذاکره کنید، اما تسلیم نشوید. عارفی با اشاره به اقدامات ایران در زمینه کم کردن سانتریفیوژها و فعالیت های انرژی هسته ای تاکید کرد: ما کارهای زیادی انجام دادیم، اما آمریکا کاری نکرد، بلکه یک گام جلو گذاشت و گفت ایران موشک هم نمی خواهد. وی ماهیت آمریکا را شیطانی و زورگویی دانست و ابراز داشت: اگر از دین، انقلاب اسلامی و امکانات دفاعی خود دست برداشتیم، آن گاه آمریکا با ما کنار می آید. مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی کرمان تصریح کرد: امروز دوستی با آمریکا جنایت به حق مسلمانان دنیاست، زیرا دنیای اسلام در برابر دنیای استکبار است، اما بعضی از سیاستمداران ما این مسأله را درک نمی کنند.


یکشنبه ، ۱۶خرداد۱۳۹۵


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دزنیوز]
[مشاهده در: www.deznews.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن