واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: برجام در گام اول موفق بوده است / همه گروه های سیاسی باید به دولت کمک کنند
عضو اتاق بازرگانی ایران با بیان این که برجام در گام اول موفق بوده است گفت: همه گروه های سیاسی باید به دولت کمک کنند.
آفتاب :
دولت یازدهم و چالش های پیش روی این دولت در یک سال آینده موضوع بحث بسیاری از فعالان سیاسی و اقتصادی است.
اسدالله عسگر اولادی از چهرهای قدیمی و شناخته شده حزب موتلفه اسلامی قدیمی ترین تشکل سیاسی اصول گرا و عضو اتاق بازرگانی ایران درباره چالش های دولت یازدهم به ایرنا می گوید: "دولت باید هر چه سریعتر سرمایه گذاری را در کشور افزایش دهد و با تشویق سرمایه گذاران و به حرکت درآوردن سرمایه ها، چرخه اقتصاد کشور را به حرکت درآورد.
اگر دولت نتواند در 6 ماهه دوم امسال از تورم خارج شود بی تردید با مشکل روبرو خواهد شد. من معتقدم دولت باید چند درصد تورم را تحمل کند تا در آینده شاهد خروج کشور از تورم باشیم.
مشروح گفت و گوی ایرنا با اسدالله عسگر اولادی عضو اتاق بازرگانی و عضو حزب موتلفه اسلامی در ذیل آمده است:
اسدالله عسگر اولادی عضو اتاق بازرگانی در پاسخ به این سئوال که چرا برخی گروه های سیاسی برجام را ناموفق و از همان ابتدا شکست خورده به تصویر می کشند گفت: برخلاف نظر برخی تحلیل گران من معتقدم برجام در مراحل اولیه خود موفق شده است. گام های اولیه ای که ایران وغرب در اجرای برجام برداشته اند تا حدودی نشان از موفقیت اولیه برجام دارد. می توانم ادعا کنم که برجام برای دولت یازدهم توفیقاتی نیز داشته است. دولت یازدهم و خصوصا آقای ظریف تلاش کرده اند تا برجام به ثمر بنشیند و در مراحل اولیه اش موفق باشد.
عسگر اولادی در پاسخ به این سئوال که رویکرد خصمانه دولت آمریکا نسبت به ایران آیا به معنای شکست برجام است. گفت: خیر؛ به نظر می رسد ما شاهد دستاوردهای خوبی در مراحل اولیه اجرای برجام بوده ایم هر چند در پایان مرحله اول اجرای برجام شاهد بد اخلاقی بانک های آمریکایی بودیم. من معتقدم هنوز سیستم بانکی ایران به طور کامل با جهان بین الملل مرتبط نشده است. بنابراین لازم است دولت یازدهم اقدامات لازم را برای ارتباط بیشتر تجارت ایران با جهان مبذول دارد. این امر جز با توجه و تلاش دولت یازدهم محقق نمی شود که الحمدالله شاهد آن هستیم.
عضو اتاق بازرگانی تهران، در ادامه درپاسخ به چالش های پیش روی دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: دولت یازدهم با سه دغدغه یا به اصطلاح چالش عمده روبروست. دغدغه اول بیکاری گسترده در کشور است. دولت یازدهم با چالش بیکاری نسل جوان روبروست که هنوز نتوانسته است راه حلی برای آن پیدا کند. دغدغه دوم، رکود سنگین اقتصادی است. کارشناسان اقتصادی دولت سعی کرده اند با اتخاذ تدابیری تورم را کنترل کنند اما کنترل تورم به بهای سنگین رکود اقتصادی برای کشور تمام شده است. در یک اظهار نظر منصفانه در خصوص عملکرد دولت یازدهم می توانیم اذعان کنیم که تورم افسار گسیخته گذشته تا حد زیادی مهار شده است و دولت توانسته است تورم را مهار کند اما سیاست های مهار تورم به ناچار رکود را بر اقتصاد ایران تحمیل کرده است. دولت باید هر چه سریعتر رکود اقتصادی را بشکند.
عسگر اولادی با اشاره به راه حل خود برای از میان برداشتن تورم گفت: دولت باید هر چه سریعتر سرمایه گذاری را در کشور افزایش دهد و با تشویق سرمایه گذاران و به حرکت درآوردن سرمایه ها، چرخه اقتصاد کشور را به حرکت درآورد. اگر دولت نتواند در 6 ماهه دوم امسال از تورم خارج شود بی تردید با مشکل روبرو خواهد شد. من معتقدم دولت باید چند درصد تورم را تحمل کند تا در آینده شاهد خروج کشور از تورم باشیم.
عسگراولادی با اشاره به سال پایانی دولت یازدهم گفت: دولت باید تمام تلاش اش را برای خروج از رکود انجام دهد. چالش سومی که روحانی با آن مواجه است انتظاراتی است که در جامعه در مسائل مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی از دولت دارد. دولت یازدهم برای موفقیت لازم در سال پایانی خود باید تلاش بیشتری را انجام دهد.
عضو حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به این سوال که چرا برخی ادعا می کنند دولت روحانی باید یک دوره ای شود و چه اهدافی از طرح این مباحث دارند گفت: من در مورد دلایل سیاسی افرادی که چنین اظهاراتی را انجام می دهند اطلاعی ندارم. طرح مسائلی مانند یک دوره ای دانستن دولت روحانی؛ بیشتر دلایل سیاسی و جناحی دارد. آنچه مشخص است و باید انجام شود همراهی تمام گروه ها و جناح های سیاسی برای کمک به دولت در حال حاضر است تا دولت بتواند بر مشکلات فائق آید.
عسگر اولادی در واکنش به اظهارات برخی فعالان سیاسی که معتقدند اصول گرایان می خواهند دولت را با چالش روبه رو کنند گفت: متاسفانه برخی فعالان سیاسی در اظهاراتی نادرست می گویند که اصول گرایان سعی می کنند دولت روحانی را با چالش روبه رو کنند این در حالی است که غالب اصول گرایان از دولت روحانی حمایت می کنند چنانکه رهبر معظم انقلاب بارها بر مسئله وحدت تاکید داشتند.من معتقدم اظهارات این افراد بیشتر جنبه سیاسی دارد.هر چند نمی توانم منکر وجود جنگ قدرت بین گروه های سیاسی یعنی اصول گرایان و اصلاح طلبان شوم. هر دو جناح سیاسی تلاش می کنند قدرت بیشتری را در معادلات سیاسی به دست آورند که این امر، طبیعت سیاست است. اما اینکه گروهی بخواهد در کار دولت کارشکنی کند حرف نادرستی است.
وی در ادامه تاکید کرد: همچنان که مقام معظم رهبری بر همدلی و همزبانی تاکید کردند اصول گرایان هم تلاش خواهند کرد با دولت یازدهم همراه باشند تا کشور از چالش هایی که امروز با آن دست به گریبان است خارج شود. همه گروه های سیاسی باید به دولت یازدهم کمک کنند. طرح بحث های این چنینی، که ناشی از بد اخلاقی های سیاسی است اختلاف افکنی در کشور است و دشمن از آن سود می برد. همه باید سعی کنیم به دولت یازدهم کمک کنیم.
اسدالله عسگر اولادی در پاسخ به این پرسش که چه ارزیابی از ترکیب مجلس دهم دارد گفت: متاسفانه اکثریت افرادی که به مجلس راه پیدا کرده اند با اقتصاد آشنا نیستند. اگر هم تحصیلات اقتصادی دارند بیشتر آکادمیک است. برای یک مجلس کارآمد نیازمند بحث های اقتصادی جدی هستیم و نه بحث های سیاسی. امیدوارم در مجلس دهم، بحث های سیاسی و جناحی که منفعت چندانی برای کشور ندارد جای خود را بحث های کارشناسی و کاربردی اقتصادی دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]