تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله شوخى مى‏كردند ولى جز حقّ چيزى نمى‏گفتند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872142924




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ترامپ: مردم به خاطر توافق هسته‌ای ایران، از اوباما خسته شده‌اند!/ اوضاع اقتصادی آمریکا وحشتناک است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ترامپ: مردم به خاطر توافق هسته‌ای ایران، از اوباما خسته شده‌اند!/ اوضاع اقتصادی آمریکا وحشتناک است
نامزد انتخابات آتی آمریکا در اظهاراتی سعی کرد نارضایتی مردم این کشور از رئیس جمهورشان را به برجام ربط دهد.


به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ دونالد ترامپ، نامزد جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، در مصاحبه اختصاصی با شبکه تلویزیونی فاکس نیوز گفت:« باراک اوباما باید بر عملکرد خود متمرکز باشد و نه اینکه به من خرده بگیرد. او در مقام رئیس جمهوری، عملکرد بسیار بدی داشته است. او باید بر این نکته تمرکز کند که چرا این همه فرصت شغلی در آمریکا از دست می رود. می گویند میزان بیکاری در آمریکا پنج درصد است. این آمار کاملا ساختگی است. میزان بیکاری در آمریکا بیست درصد یا نزدیک به این رقم است. آمار بیکاری که آنها ارائه می کنند دروغ است تا اینکه از این طریق، چهره ای خوب از خود نشان دهند.»

وی درباره چشم انداز رقابت با هیلاری کلینتون، رقیب اصلی اش در حزب دموکرات، گفت:« مردم آمریکا می دانند که او (هیلاری کلینتون) بی کفایت است. من می توانم افرادی را که از هیلاری کلینتون نفرت دارند به سمت خودم بکشانم. مردم آمریکا می دانند که او نمی تواند رئیس جمهور خوب باشد. آنها می دانند که من فردی بسیار باکفایت هستم و می توانم این مسئولیت را پذیرا باشم. من بار دیگر آمریکا را به کشوری باعظمت تبدیل خواهم کرد.»


وی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره سیاستهای خارجی اش گفت:«جهان در وضع آشفته ای قرار دارد. مشکل آوارگان ومهاجران یکی از این مشکلات است. به وضع سوریه نگاه کنید. وضع عراق، فاجعه بار است. هیچیک از این مسائل خوب نیست. اگر سیاستمدارانی که در پانزده سال گذشته عهده دار مسئولیت بودند،  ازجمله باراک اوباما ، مسئولیت نمی پذیرفتند، ما هرگز مشکلاتی را نمی داشتیم که در حال  حاضر با آن مواجه هستیم.»


نامزد انتخابات آمریکا در ادامه با اشاره به توافق هسته ‌ای ایران و انتقاد از آن، اوباما را یکی از بدترین روسای جمهور تاریخ آمریکا توصیف و تاکید کرد مردم آمریکا به ستوه آمده اند.


ترامپ گفت: «مردم از اوباما  به ستوه آمده اند. او یکی از بدترین روسای جمهور تاریخ آمریکا است. وقتی مردم امریکا به توافق هسته ای نگاه می کنند، از این اوضاع به ستوه می آیند. آنها شاهد هستند که چین در روابط تجاری، کلاه ما را برمی دارد و ما را تاراج می کند. مکزیک نیز کلاه ما را بر می دارد و شرکتهای ما را از ما می گیرد.»




وی در بخشی دیگر از اظهاراتش گفت:« باید توجه داشت که رقابتهای انتخاباتی ما در امسال، شدیدترین و بیرحمانه ترین رقابت برای نامزدی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا است. فضای موجود در انتخابات از آنچه تصور می کردم بیشتر آمیخته با دروغ و فریبکاری و بیرحمی است. رسانه های تهوع آور در این زمینه فعالند. رسانه ها ناصادق هستند.»


نامزد انتخابات آتی امریکا در ادامه افزود:«هیلاری کلینتون یک دروغگوی بزرگ است. آنها وقتی از سیاست خارجی صحبت می کنند می گویند که من می گویم ژاپن باید سلاح هسته ای داشته باشد. من این سخن را نگفته ام. من می گویم که ژاپن باید به ما پول بدهد زیرا ما از این کشور محافظت می کنیم و اگر به ما پول ندهد باید از محافظت از این کشور دست برداریم. به هرحال، من هرگز نگفته ام که ژاپن باید تسلیحات هسته ای داشته باشد.»


ترامپ گفت: جمهوری خواهان آمریکا برخلاف دموکراتها، وحدت ندارند. هیلاری کلینتون جرم مرتکب شده است و باید پاسخگو باشد. 


وی  در ادامه گفت: مردم آمریکا از تصمیمات ابلهانه ای که در کشورشان اتخاذ می شود خسته شده اند. این تصمیمات، کشور ما را نابود می کند. مردم آمریکا از این حماقتها خسته شده اند. آنها می خواهند بار دیگر عقل سلیم حاکم شود. 


نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در بخشی دیگر از اظهاراتش گفت: ما نمی توانیم با ارتش خود، گروه  داعش را شکست بدهیم.»


ترامپ درباره حمله آمریکا به عراق در سال 2003 نیز گفت: ورود به جنگ عراق ، تصمیمی وحشتناک بود. شاید این تصمیم، فاجعه بارترین تصمیم در طول تاریخ آمریکا بوده است. شیوه خروج از عراق نیز که باراک اوباما آن را اجرایی کرد، اشتباه بود. هیلاری کلینتون نیز آن وضع را در لیبی بوجود آورد. حالا نفت لیبی دست کیست؟ نفت لیبی در دست گروه داعش است. حمله به لیبی، اقدامی ابلهانه بود. 










۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن