واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: استاندار سمنان: موانع و مشكلات پیش روی صادرات در استان برطرف شود استاندار سمنان در نشست كارگروه توسعه صادرات استان افزود: یكی از مشكلات صادرات استان، راه آهن و بخش ریلی این استان است كه مسئولان باید در جهت رفع آن بكوشند.
۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۲ خرداد ساعت 08:01
به گزارش پانا از سمنان، محمدرضا خباز، با بیان این كه هرروز شاهد استقبال سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در این استان هستیم، اظهار داشت: استقرار گمرك و رونق فعالیتهای گمركی و فراهم شدن سایر زیر ساخت های لازم در استان به فعال شدن روند صادرات و واردات كمك می كند و حجم عظیمی از سرمایهگذاران متقاضی را روانه منطقه خواهد كرد.
وی افزود: اگر زیرساخت ها فراهم گردد، خود تولیدگران می توانند صادرات كنند. باید از همه این زیرساخت ها برای رونق صادرات استفاده گردد.
استاندار سمنان خاطرنشان كرد: در صورتی كه ما نتوانیم از این بسترها و امكانات برای صادرات استفاده كنیم، مشكل این است كه نتوانستیم صادرات را افزایش دهیم.
خباز افزود: باید همه دستگاه های اجرایی با هم تعامل و همكاری خوبی داشته باشند تا شاهد رونق صادرات باشیم و به دنبال آن شاهد رفاه بیشتر مردم خواهیم بود.
وی یادآور شد: به منظور هدفمند كردن اقتصاد استان سمنان، میزان آمار صادرات باید به صورت شفاف بیان شود.
استاندار سمنان ادامه داد: به افرادی كه در جهت رونق اقتصادی استان گام بر می دارند، پرونده مالیات و بیمه آن ها در استان در جریان است، به آن ها تسهیلات تعلق می گیرد.
مدیركل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان در ادامه گفت: بسته حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی در چارچوب برنامه ملی پیشبرد برونگرایی اقتصاد ملی و تحقق اهداف توسعه صادرات غیرنفتی سال ۹۵ از سوی معاون اول رئیس جمهوری برای اجرا از اول خرداد تا پایان اسفندماه ابلاغ شد.
بهروز اسودی افزود: این بسته چهار بخش منابع پیش بینی شده (شامل منابع صندوق توسعه ملی، بانكی و بودجه ای)، شیوه استفاده از مشوق ها، پرداخت جوایز صادراتی و كالا و خدمات و سایر حمایت ها را شامل می شود و ۲۳ ماده و ۱۴ تبصره دارد.
وی اظهار كرد: بر پایه این بسته، منابعی مانند یك میلیارد تا سقف ۲ میلیارد دلار سپرده ارزی ۲ ساله برای پرداخت تسهیلات به خریداران خارجی كالاها و خدمات ایرانی با نرخ ثابت حداكثر ۳.۵ درصد و ۲۰ هزار میلیارد ریال سپرده گذاری یكساله برای ارائه تسهیلات با شركت های صادراتی اختصاص یافته است.
مدیركل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان تصریح كرد: همچنین نرخ سود تسهیلات موسسه های مالی و بانك ها تا ۱۴ درصد برای صادرات محصولات كشاورزی و صنایع دانش بنیان و ۱۶ درصد برای صادرات صنعتی كاهش می یابد.
اسودی، یادآور شد: در بودجه سال ۱۳۹۵ نیز اختصاص سه هزار میلیارد ریال برای اعطای مشوق صادرات غیرنفتی و غیر پتروشیمی با اولویت صادرات دانش بنیان، یكهزار میلیارد ریال یارانه سود تسهیلات واحدهای تولیدی با اولویت تولیدات صادراتی و پنج هزار میلیارد ریال از محل هدفمندسازی یارانه ها پیش بینی شده است.
وی خاطرنشان كرد: در این میان صندوق سپرده گذاری ارزی توسعه ملی نزد بانك های عامل برای ارائه تسهیلات سرمایه در گردش شركت های فعال در زمینه صادرات كالا و صادرات خدمات فنی و مهندسی پیش بینی شده است.
در استان سمنان حدود یكهزار و ۸۰۰ واحد تولیدی و صنعتی فعالیت دارد كه ۶۲۱ واحد از این تعداد به دلایل مشكلات نقدینگی غیرفعال هستند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]