تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ آيينى، با نادانى رُشد نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870909601




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کنگره آمریکا: اوباما باید ماجرای "باج" میلیاردی به ایران را افشا کند


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: لایحه جدید کنگره آمریکا، دولت اوباما را موظف می‌کند تا جزئیات مربوط به پرداخت 1.7 میلیارد دلاری به ایران را افشا کند.

به گزارش تراز ، به نقل از پایگاه اینترنتی واشینگتن فری بیکن؛ نمایندگان کنگره آمریکا با پیشنهاد لایحه‌ای به کنگره از دولت اوباما خواستند تا اطلاعات محرمانه را درباره پرداخت 1 میلیارد و 700 میلیون دلاری آمریکا به ایران منتشر کند.

لایحه کنگره آمریکا به وسیله مایک پامپئو – نماینده جمهوری‌خواه ایالت کانزاس در کنگره—و سناتور جان کورنین – نماینده جمهوری‌خواه ایالت کانزاس— به کنگره آمریکا ارائه شده است.

بر این اساس، پامپئو و کورنین با پیشنهاد این لایحه از دولت اوباما خواستند جزئیات مربوط به پرداخت یک میلیارد و 700 میلیون دلاری به ایران برای آزادی ملوانان آمریکایی در ژانویه 2016 را افشا کند. حرکتی که موجب شد آمریکا به خاطر قصور ملوانان نیروی دریایی از ایران عذرخواهی کند.

نمایندگان جمهوری‌خواه کنگره با طرح این ادعا اعلام کرده‌اند دولت اوباما از انتشار جزئیات کامل هزینه آزادی ملوانان دستگیرشده خودداری کرده است. مالیات‌دهندگان آمریکایی باید درباره هزینه آزادی ملوانان این کشور آگاه شوند. بنابراین دولت اوباما باید جزئیات هزینه آزادی آن‌ها را منتشر کند.

این لایحه همچنین کاخ سفید را موظف می‌کند با توجه به حالت گریان ملوانان، جزئیات کامل درباره نحوه برخورد دولت ایران با ملوانان آمریکایی را افشا کند. در صورتی که رفتار ایران با ملوانان آمریکایی برخلاف کنوانسیون ژنو و قوانین بین‌المللی باشد، کنگره باید تحریم‌های ایران را بار دیگر فعال کند.

رندی فوربس – نماینده جمهوری‌خواه ایالت ویرجینیا—اوایل ماه جاری از اطلاعات محرمانه‌ای درباره هزینه آزادی ملوانان آمریکایی خبر داد که دولت اوباما از انتشار آن مضایقه کرده است.

پیش از این برخی از رسانه‌های آمریکایی مدعی شدند دولت ایران برای آزادی 10 ملوان آمریکایی که در آب‌های جنوبی ایران دستگیر شدند، مبلغ یک میلیارد و 700 میلیون دلار از آمریکا باج گرفته است و این مبلغ یک روز پس از آزادی ملوانان به دولت ایران پرداخت شده است. این در حالی است که مقامات دولت آمریکا آزادسازی 1.7 میلیارد دلار از دارایی‌های ایران را مربوط به قرارداد فروش تسلیحاتی عنوان کرده‌اند که در زمان شاه مخلوع با دولت کارتر بسته شده بود.


منبع: باشگاه خبرنگاران







زمانبندی انتشار: 12 خرداد 1395 - 19:45





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن