تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در عمل مؤمن يقين ديده مى شود و در عمل منافق شك.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868577056




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بنای مجلس دهم بر تحقق اقتصاد مقاومتی است


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: بنای مجلس دهم بر تحقق اقتصاد مقاومتی است
عضو هیات رئیسه مجلس دهم، با بیان اینکه نیاز اساسی کشور داشتن یک اقتصاد درون زا و برون گرای قوی است،گفت: مجلس دهم باید در راستای تقویت همه جانبه کشور گام برداشته و به توسعه اقتصادی کمک کند.
کد خبر: ۵۹۴۱۲۹
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۵ - 01 June 2016


محمد آشوری تازیانی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اولویت های مجلس دهم، گفت: بر اساس سیاست های کلانی که مقام معظم رهبری ترسیم کردند قطعا یکی از اولویت های مهم کشور بحث عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی است.

نماینده مردم بندرعباس، قشم، خمیر، حاجی آباد و ابوموسی در مجلس دهم، ادامه داد: با توجه به مجموع شرایط بین المللی و داخلی کشور به عنوان یکی از محوری ترین راهکارهای استراتژی باید کشور را به سمت عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی هدایت کنیم که در این تقسیم کار ملی ،وظایفی به عهده مجلس و همچنین وظایفی برعهده دولت است که در این چارچوب باید طراحی شود.

وی با اشاره به تلاش مجلس قبل در خصوص عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی، تصریح کرد: بنای هیات رئیسه مجلس قبل بر این بود که این محوری ترین اولویت را در چارچوب وظایف مجلس عملیاتی کنند.

 

رویکرد مجلس باید کمک برای حل مشکلات داخلی و بین المللی باشد

آشوری تازیانی با بیان اینکه نیاز اساسی کشور به این است که یک اقتصاد درون زا و برون گرای محکم داشته باشد،ادامه داد: بر اساس نوع رویکردی که در فضای بین المللی امروز پس از تصویب برجام شکل گرفته و اگر این شکل به سمت عملیاتی شدن برجام برود ،حل مناقشات بین المللی و حل مسائل و مشکلات داخلی را به عنوان دو موضوع اولویت دار باید مدنظر قرار دهیم.

وی با تاکید براینکه با نگاه معیشتی به اقتصاد مردم کار بنیادی و اساسی باید انجام شود،افزود: در این راستا قرار بر این شد که مرکز پژوهش های مجلس یک استراتژی پایه ای را ترسیم کند که مجموع این سیاست های ابلاغی در قالب استراتژی های مشخص و مدون پیگیری شود.

آشوری تازیانی ادامه داد: استراتژی به عنوان نقشه راه مجلس می تواند ما را رهنمون به مسیری کند که قانون گذاری و نظارت باید در چارچوب رفع مشکلات کشور صورت بگیرد.

 

رویکرد فرهنگی اجتماعی به قوانین با وزن بیشتری باید در مجلس دهم دنبال شود

وی با بیان اینکه نباید از مسائل فرهنگی غفلت کرد،گفت: مسائل فرهنگی و رویکرد فرهنگی اجتماعی به قوانین با وزن بیشتری باید در مجلس دهم دنبال شود و باید آثار آن ها در قوانین مشخص باشد، آثاری که جامعه را به سمت بهبود وضعیت هدایت کند نه به سمت عقب گرد.

آشوری تازیانی گفت: تلاش در جهت تقویت بنیه دفاعی کشور به عنوان یکی از اساسی ترین مسائلی که قدرت بازدارندگی ملی را افزایش می دهد اولویت های مهم کشور است که در بودجه ریزی و تصویب قوانین و حتی اعمال نظارت در اولویت قرار داده ایم.

عضو هیات رئیسه موقت مجلس دهم، ادامه داد: امروز توانمندی دفاعی ما پشتوانه پیروزی هایی است که ما در عرصه بین الملل داریم و به طور حتم با یک نگاه منطقی می توان آن ها را به عنوان چارچوب های اساسی کار مجلس دهم قرار داد.






















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن