تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869918250




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گروه انشعابی طالبان خواهان صلح با دولت افغانستان است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: گروه انشعابی طالبان خواهان صلح با دولت افغانستان است
گروه انشعابی طالبان به رهبری ملا محمد رسول با انتقاد از ملا هبت الله آخوندزاده رهبر جدید طالبان اعلام کرده است که حاضر است وارد گفتگوهای صلح با دولت افغانستان شود.

گروه انشعابی طالبان خواهان صلح با دولت افغانستان است
به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، گروه انشعابی طالبان به رهبری ملا محمد رسول با انتقاد از ملا هبت الله آخوندزاده رهبر جدید طالبان اعلام کرده است که حاضر است وارد گفتگوهای صلح با دولت افغانستان شود.

ملا منان نیازی معاون و سخنگوی این گروه در پیامی گفته است که ملا هبت الله همچون ملا اختر محمد منصور دست نشانده پاکستان می باشد و قرار گرفتن یک جاسوس در راس طالبان برای آنان قابل قبول نمی باشد.

ملا نیازی تصریح نموده:"هبت‌الله آخوندزاده را هم همان کسان برگزیدند که منصور را به رهبری گماشته بودند. این بخشی از همان دسیسه است که پیش‌از این ضد طالبان به راه افتاده بود."

وی افزوده: "کسانی که در کشور کشته می‌شوند، در نتیجۀ فتوای همان مفتیان ناروایی جان می‌بازند که اکنون دعوای رهبری (بر طالبان) دارند! این‌ها قاتلان ما استند و دست‌های‌شان به خون ما رنگین استند".

معاون گروه انشعابی طالبان اظهار داشته که اگر نیروهای خارجی در افغانستان حضور استعمارگرانۀ شان را پایان دهند، این گروه حاضر به پیوستن به روند صلح است.

ملا نیازی گفته است:"ما تمام خارجیان را به گونه استعمارگر در افغانستان نمی‌خواهیم! اما آن روابط حسنه را که باید دولت اسلامی افغانستان با تمام دنیا در چارچوب اصول جهانی داشته باشد، می‌پذیریم".

گفتنی است که پس از تایید مرگ ملا محمد عمر رهبر و بنیانگذار طالبان، ملا اختر محمد منصور به رهبری این گروه رسید اما شماری از فرماندهان ارشد گروه طالبان با رهبری وی مخالفت کردند.

مخالفان ملا منصور مدعی شدند که وی دست نشانده پاکستان و سازمان استخباراتی این کشور می باشد و در مرگ ملا محمد عمر دست دارد.

فرماندهان ارشد طالبان که با رهبری ملا منصور مخالف بودند از این گروه جدا شده و ملا محمد رسول را به رهبری برگزیدند و  رسما طالبان به دو گروه به رهبری ملا منصور و ملا روسول تقسیم شدند که در چند ماه اخیر درگیری های خونینی بین طرفداران این دو گروه به وقوع پیوست.

اما تنها ۱۰ ماه از رهبری ملا منصور گذشته بود که وی در حمله هواپیمای بدون سرنشین امریکایی در روز شنبه اول جوزای امسال در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شد.

پس از کشته شدن ملا منصور، طالبان هبت الله آخندزاده را به حیث رهبر جدیدشان معرفی کردند و آخندزاده نیز مخالفت خود با روند صلح افغانستان را رسما اعلام کرد.





۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن