تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): بهشتى‏ها چهار نشانه دارند: روى گشاده، زبان نرم، دل مهربان و دستِ دهنده.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836260355




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مناطق محروم خیران را فریاد می زنند/ نخبگان فقط دعای خیر می‌خواهند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: اولین اردوی جهادی بنیاد نخبگان خوزستان؛
مناطق محروم خیران را فریاد می زنند/ نخبگان فقط دعای خیر می‌خواهند

اردوي جهادي نخبگان


شناسهٔ خبر: 3669798 - یکشنبه ۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۳
استانها > خوزستان

اهواز - محرومیت های بسیار شهرستان مسجدسلیمان فریادی جز کمک خواهی خیران ندارد ، مردم این منطقه دردهای بسیاری در سینه دارند و چشم انتظار حامیانی هستند که گره‌گشای مشکلات آنها باشند. خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها ـ کوثر کریمی: بنیاد نخبگان خوزستان اولین اردوی جهادی مستقل خود را در سال ۹۵ در شهر مسجدسلیمان برپا کرده است. این گروه متشکل از پزشک، مشاوران تحصیلی، آموزشی و ازدواج برای خدمات رسانی در این شهر مستقر شده اند. اردوی جهادی فوق یک روزه بوده و شرکت کنندگان نیز یک روز خود را تحت عنوان اردوی جهادی گذراندند تا از نزدیک با دردهای مردم محروم آشنا شوند. برگزاری برنامه های فرهنگی متفاوت مدیر مؤسسه خیریه طاهای فاطمه(س) در حاشیه برپایی این اردو اظهار کرد: قدمت ساختمان این مؤسسه بالای ۱۰۰ سال و یک هزار و ۲۰۰ خانوار از شهرهای مسجدسلیمان، اندیکا، هفتکل و لالی را تحت پوشش دارد. محمدرضا مکوندی با اشاره به برگزاری برنامه های فرهنگی متفاوت در این موسسه گفت: در برخی از برنامه های مؤسسه نزدیک به ۴۰ هزار نفر شرکت کننده داریم. خدمات این مؤسسه در بخش های آموزشی، مشاوره، روانشناسی، پزشکی ـ معاینات رایگان و توزیع کتب برای ایتام و نیازمندان انجام می شود. وی تصریح کرد: مؤسسه ۷۰۰ یتیم را تحت پوشش دارد و حامیان بسیاری، ماهانه مبالغی از ۲۰ هزار تومان تا یک میلیون تومان را به صورت مستقیم به حساب آنها واریز می کنند. مدیر مؤسسه خیریه طاهای فاطمه(س) بیان کرد: با وجود وابسته نبودن این مؤسسه به هیچ نهاد دولتی اما سال گذشته سه میلیارد ریال خدمات ارائه کردیم. توزیع ۲۰ هزار پرس غذای گرم، سبد مواد غذایی و تأمین پوشاک از جمله کارهای انجام شده در سال گذتشه بود.

مکوندی با اشاره به اینکه به گذاشتن صندوق و قلک اعتقادی نداریم، عنوان کرد: از نقاط مختلف استان، کشور و حتی خارج از کشور برای ایتام حامی پیدا کردیم. همچنین مقرر شده تا شعبه جدید مؤسسه را برای عشایر کوچ رو خوزستان و استان چهارمحال و بختیاری در شهرستان کوهرنگ راه اندازی کنیم. وی ادامه داد: فعالیت های مؤسسه در ۱۵ بخش از جمله آموزشی، علمی، مشاوره، توزیع کتب رایگان، حمایت مالی و تحصیلی انجام می شود. این مدیر مؤسسه با ابراز ناراحتی گفت: دانش آموزان تحت پوشش مؤسسه بدون استثنا مبتلا به افسردگی بعد از فوت ولی خود هستند که در شئونات رفتاری آنها تأثیر گذاشته و حتی دچار افت تحصیلی می شوند. مسئولیت نپذیرفتن برخی از نخبگان مدیر مؤسسه خیریه طاهای فاطمه(س) گفت: مسئولیت نپذیرفتن برخی از نخبگان برای حضور در این شهرستان ها و ارائه خدمات نیز یکی دیگر از دلایل مشکلات بسیار در مناطق فوق است. مکوندی با تقدیر از بنیاد برکت بیان کرد: البته بنیاد برکت طی سال های اخیر کارهای بسیار خوبی را در شهرستان های مذکور انجام داده است. وی ابراز امیدواری کرد: امیدواریم تا با راه اندازی صنایع پتروشیمی و کارخانه آلومینیوم در شهرستان مسجدسلیمان بتوان گام های بزرگی را در راستای اشتغالزایی مردم منطقه برداشت. این مدیر مؤسسه با تأکید بر توانمندسازی به عنوان هدف اصلی فعالیت ها یادآور شد: پرداخت تسهیلات اشتغالزایی و آموزش های تخصصی از جمله فعالیت های این مؤسسه در راستای توانمندسازی خانواده های تحت پوشش است.

مکوندی در پاسخ به این سوال که چه تقاضایی از مسئولان دارید، گفت: گسترش بیمه های ارزان قیمت و تعهد دولت به پرداخت حق بیمه آتی کودکان یتیم از جمله تقاضاهای ما از مسئولان است. قطعا اگر وزارت رفاه پرداخت حق بیمه آتی کودکان یتیم و بی سرپرست را بر عهده بگیرد، در آینده این کودکان تأثیر به سزایی خواهد داشت. دعای مددجویان برایم کافیست فاطمه خدرسرخی یکی از مددکاران این مؤسسه نیز عنوان کرد: روزهای اولی که شروع به کار کردم مواجه شدن با ایتام و خانواده های نیازمند و همچنین شنیدن مشکلات روحی و مادی آنها خیلی برایم سخت بود. وی اضافه کرد: به مرور زمان با این خانواده های نیازمند همدرد شدم و سعی کردم با استفاده از مشاوره های خود و همچنین کمک های مادی مؤسسه دردی از دردهای آنها را کاهش دهم. این مددکار اظهار کرد: مؤسسه مشاوره های مختلفی دارد و با برگزاری جلسات هفتگی (هر بار با موضوع جدید) مشکلات مددجویان را بررسی و ثبت می کند. پس از ثبت آنها را به خیران منعکس کرده و کارهای لازم را در راستای رفع این مشکلات انجام می دهیم. خدر سرخی در ارتباط با علت ورود به مددکاری گفت: ورود به انجام هر کاری علاقه ای لازم دارد که من نیز با توجه به خصوصیات شخصی خودم وارد این کار خیرخواهانه شدم. وی تأکید کرد: خدمات اصلی مؤسسه برای ایتام و خدمات جانبی آن نیز برای خانواده های نیازمند است. پسران تا سن ۱۷ سالگی و دختران تا زمانی که مجرد هستند از خدمات این مؤسسه بهره مند می شوند. این مددکار به بیان خاطره ای، گفت: شبی خواب دیدم که خانمی در حال گریه مرا دعا می کند و فردای آن شب یکی از مددجویان به من گفت شب قبل خیلی ناراحت بودم با گریه شما را دعا کردم. این بهترین حسی است که بعد از کار به من دست می دهد و مرا خوشحال می کند. شهلا حسینی یکی از حامیان ایتام نیز که در مؤسسه حضور داشت، عنوان کرد: از اولین روزهای فعالیت مؤسسه حضور داشتم و اصلا به ذهنم نمی رسید که روزی بتوانیم میزبان پزشکان، متخصصان و مشاوران آن هم در قالب اردوی جهادی باشیم.

وی ادامه داد: حضورم در این مؤسسه ها را به میلیون ها تومان ترجیح می دهیم و خوردن لقمه نانی با خانواده های نیازمند قلبا مرا خوشحال کرده و از هر چیز دیگری برایم با ارزش تر است. این حامی یادآور شد: فقر مالی و اقتصادی عمده ترین مشکل مددجویان مؤسسه است که به دنبال آن نیز فقر فرهنگی و عاطفی می آید. حسینی یادآور شد: دعاهای خیر این خانواده های نیازمند را خیلی دوست دارم و برای همین دعاها در مؤسسه حضور پیدا می کنم. وقتی حقوق خودم را دریافت می کنم اول پول ایتام را به حساب آنها واریز می کنم چون اعتقاد دارم با این کار برکت بسیاری به مال خود می دهم. وی در پاسخ به این سوال که چه تقاضایی از مسئولان دارد گفت: از آنها تقاضا دارم به اشتغالزایی مردم در مناطق محروم کمک کنند. فرزندانم از تحصیل بازمانده اند خدیجه خدری یکی از مددجویان مؤسسه گفت: همسرم فلج است و خودم نیز بیماری فشار، قند و چربی دارم و قرص اعصاب هم مصرف می کنم. هر سه فرزندم دانش آموز هستند ولی یک سال به خاطر نداشتن توان مالی از ادامه تحصیل بازمانده بودند. وی اضافه کرد: چند غده در پایم شکل گرفته ولی از عهده گرفتن عکس های ام.آر.آی و سونوگرافی به دلیل بی پولی بر نمی آیم. یخچالم هفت ماه است که به خاطر نداشتن ۲۷۰ هزار تومان هزینه سرویس، نزد تعمیرگاه باقی مانده و در این مدت بدون یخچال سر کرده ایم. این مددجو گلایه کرد: تحت پوشش کمیته امداد هم هستم ولی چهار ماه است که حقوقی دریافت نکردم و امروز نیز به خاطر اینکه هزینه رفت و آمد را نداشتم تنها یکی از فرزندانم را برای معاینه نزد پزشکان آوردم. زینت رضایی یکی دیگر از مددجویان هم بیان کرد: شوهرم سه سال است که فوت کرده و با پنج فرزندم در خانه ای اجاره ای زندگی می کنم. با اینکه تحت پوشش کمیته امداد هستم ولی آنها فقط ماهی ۸۵ هزار تومان به ما پرداخت می کنند. وی افزود: پسر بزرگم به تازگی به خدمت سربازی رفته و هزینه پیش دبستانی فرزند کوچکم ماهی ۴۵ هزار تومان است. حتی وقتی به کمیته امداد مراجعه کردم که لااقل برای هزینه پیش دبستانی به من کمک کنند اعلام کردند که در حوزه کاری آنها نیست. مجید انصاری اصل، دیگر مددجویی است که بیش از ۶۰ سال سن دارد و عنوان کرد: پروستات، قند و سنگ کلیه از جمله بیماری هایی است که به آنها مبتلا هستم. پنج پسر و سه دختر دارم که هر کدام از آنها ازدواج کرده و سراغ زندگی خودشان رفته اند. یکی دیگر از مددجویان اظهار کرد: ۱۰ سال است که چهار پسر و سه دختر یتیم خود را به تنهایی بزرگ می کنم. یکی از آنها آسم و دیگری هم عمل چشم و خودم هم چربی و دیسک کمر دارم. زرین ناصری کریموند در ارتباط با کمک های موسسه گفت: این موسسه برای عید به ما پوشاک و بسته های غذایی داد. بیشترین نیاز ما کمک های مالی است چون نیازهای زندگی ما با حقوق ۱۰۰ هزار تومانی کمیته امداد و یارانه تأمین نمی شود. مریم بوری دیگر مددجوی مجردی است که عنوان کرد: یک نوع روماتیسم دارم و هر دو چشمم را عمل کردم، چشم راستم دیگر نمی بیند و خودم هم سرپرست هست. وی اضافه کرد: حقوق کمیته را برای وامی که به خاطر عمل چشم هایم گرفتم، قطع کرده اند. دو خواهر و یک برادر دارم که در خانه ای مخروبه و بدون پدر و مادر زندگی می کنیم. متأُسفانه ۱۲ سال است که به خاطر چشم هایم هیچ درآمدی ندارم . زهرا هزارسی دیگر بانوی جوانی است که بیان کرد: از سال ۷۸ تاکنون پای شوهرم شکسته و به خاطر پلاتین های موجود در پایش توان کار کردن ندارد. تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نیستم و امروز وقتی فهمیدم پزشکان ویزیت رایگان دارند به این مؤسسه مراجعه کردم.

نخبگی یک نعمت خدادادی است مدیر بنیاد نخبگان خوزستان در حاشیه این اردو در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نخبگی یک نعمت خدادادی است که برای افراد تعهد و مسئولیت آور است. مسئولان کشور نخبگان را ارج نهاده و در حد بضاعت خود از آنها حمایت می کند و در مقابل نخبگان نیز نسبت به جامعه خود تعهداتی دارند و باید در لایه های مختلف جامعه و بین مردم محروم حضور پیدا کنند. علیرضا زراسوندی تأکید کرد: برگزاری اردوهای جهادی حال خودمان را دگرگون می کند و نخبگان با شرکت در این اردوها خیلی تحت تأثیر قرار می گیرند. مدیر بنیاد نخبگان خوزستان در ارتباط با هدف برگزاری اردوهای جهاد گفت: هدف از برگزاری این اردوها ایجاد تعهد در میان نخبگان است و اینکه می خواهیم در حد توان خود مشکلات مناطق کم بضاعت و بی بضاعت را حل کنیم. زراسوندی با اشاره به تقسیم خوزستان به شمال و جنوب برای برگزاری اردوهای جهادی افزود: در سال گذشته با بسیج جامعه پزشکی برای برگزاری حدود سه اردوی جهادی همکاری کردیم ولی این اردو اولین اردوی مستقل بنیاد نخبگان خوزستان است. این اردوها ادامه دارد و رایزنی ها برای انجام اردوی بعدی در شهر باوی انجام شده است. وی عنوان کرد: قصد داریم امسال حداقل پنج یا ۶ اردوی جهادی در خوزستان برگزار کنیم و در این اردوها خدمات پیراپزشکی، علمی، مشاوره تحصیلی، ازدواج، روانشناسی و علوم اجتماعی را به مردم ارائه می دهیم. مدیر بنیاد نخبگان خوزستان با اشاره به اینکه ادامه درمان مردم را به شبکه بهداشت و درمان این شهرستان می سپاریم، گفت: حدود ۳۰ نفر از نخبگان تحت پوشش بنیاد و کارمندان در  این اردوی جهادی حضور دارند. همه افراد به صورت خودجوش و خیرخواهانه در اردو حضور پیدا کردند. محمد بختیاری دانشجوی ترم ۱۰ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز که به عنوان پزشک در این اردوی جهادی حضور پیدا کرده اظهار کرد: اولین بارم نیست که در اردوهای جهادی شرکت می کنم و قبلا هم از طریق دفتر مقام معظم رهبری در اردوهای جهادی شرکت کردم. وی افزود: شادگان و لالی هم رفتیم و قصه درمان مردم سر دراز دارد و مشکلاتشان واقعا یک یا دو مورد نیست. مشکلات و شرایط مردم لالی، اندیکا و حتی شادگان تقریبا مشابه است و فقط قومیت ها متفاوت است. این پزشک بیان کرد: از نظر بهداشتی به مردم این مناطق خیلی کم رسیدگی شده و به دلیل شرایط موجود و کمبود امکانات کمتر کسی حاضر است در بهداشت این مناطق حضور پیدا کرده و ارائه خدمات داشته باشد. بختیاری عنوان کرد: چنین اردوها و برنامه هایی نمی تواند آن طوری که باید مشکلات مردم را حل کند چون مشکلات مردم در این مناطق ماننده دره ای است که با یک یا دو بیل ما پر نمی شود ولی حداقل دلگرمی برای مردم است و احساس پشتوانه ای برای آنهاست تا فکر نکنند سایر مردم از آنها غافل شده و جامعه به فکر آنها نیست. وی تصریح کرد: مشکلات این مناطق خیلی زیاد است ولی سعی می شود تا با چنین اردوهایی روحیه و نشاطی دوباره را به مناطق برگردانیم. بیشتر خودسازی خودمان مدنظر است و اینکه با مشکلات مردم از نزدیک آشنا شویم. بختیاری در ارتباط با تأثیرگذاری این اردوها گفت: شاید دانشجویان پزشکی و عرصه سلامت خیلی درگیر مسائل مادی و امور اقتصادی و زندگی شوند مخصوصا اینکه دوره تحصیلشان طولانی است و به ثمر نشستن آن زمان می برد، بنابراین این اردوها دانشجویان را به خود وا می دارد که چرا حضور پیدا کردند و برای چه پزشکی خوانده اند. این پزشک ادامه داد: قطعا پزشکی خوانده ایم برای اینکه دردی از دیگران درمان کنیم. اینکه فقط گلیم خودمان را از آب بیرون بکشیم هنر خاصی نکردیم و آن موقع که دردی از دیگران درمان کردیم زحماتمان جواب داده است. وی در پایان یادآور شد: معمولا در یک فضای محدود جامعه مثل دانشگاه و بیمارستان حضور داریم و با برگزاری این اردوها از جو محدود خارج می شویم و از نزدیک با مشکلات مردم آشنا می شویم.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن