تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):شعبان ماه من است. هر كه ماه مرا روزه بدارد، روز قيامت شفيع او خواهم بود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870068597




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

42 برگزیده همایش سراسری علمی تخصصی تربیت در قم تجلیل شدند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: با حضور معاونان وزیر آموزش و پرورش 42 برگزیده همایش سراسری علمی تخصصی تربیت در قم تجلیل شدند صاحبان 42 مقاله برگزیده همایش سراسری علمی تخصصی تربیت، ظهر امروز طی مراسمی با حضور معاونان وزیر آموزش و پرورش در سالن همایش‌های بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسرا در قم تقدیر شدند.
۱۳۹۵ پنج شنبه ۶ خرداد ساعت 16:11

خبرگزاری پانا+استان قم+همایش علمی تخصصی تربیت+آیت الله جوادی آملی+دکتر فانی

به گزارش پانا از قم، در ابتدای این مراسم، مدیرکل آموزش و پرورش استان قم طی سخنانی از ارائه 3914 مقاله به فراخوان علمی تخصصی تربیت یاد کرد و گفت: آثار رسیده به این فراخوان طی 6 مرحله مختلف مورد بررسی قرار گرفته است و در نهایت 150 مقاله به عنوان مقالات برتر انتخاب شدند. حمیدرضا کفاش معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش نیز از اقدامات انجام شده در این وزارتخانه به منظور ترویج آموزه‌های تربیت دینی یاد کرد و افزود: باید نگاه‌های بلند امام خمینی(ره) در عرصه‌های مختلف تربیتی مورد توجه مسؤولان قرار گیرد. وی با تاکید بر اینکه جامعه اسلامی نیازمند نگاه ویژه به موضوع تربیت در حوزه آموزش و پرورش است، اضافه کرد: تحقق خواسته‌های مورد نظر در راستای تربیت دانش‌آموزان می‌تواند به صورت مستقیم در سطوح مختلف جامعه اسلامی تاثیرگذار باشد. همچنین رئیس جامعة المصطفی‌ العالمیه طی سخنانی در این مراسم با بیان اینکه سیاسی بودن براساس آموزه‌های اسلامی در چارچوب خاصی قرار دارد، افزود: یکی از رویکردهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش افزایش استفاده از قدرت فناوری است؛ اکنون فلسفه‌های پنهان علم در غرب مورد بی‌توجهی بوده و روح مادیت بر علم سیطره افکنده است، اما براساس سند راهبردی تحول بنیادین علم تجربی نیازمند اندیشه عقلی بوده و شعاع روش‌های عقلانی وسیع‌تر از علوم تجربی است. آیت‌الله علیرضا اعرافی با اشاره به اینکه تفسیر درست انسان از علم او را به سمت حقایق هدایت می‌کند، اضافه کرد: علم تجربی از ابزارهای معرفت‌شناسی است و آموختن این علم مورد تاکید اسلام است، اما نباید در این روش با مطلق‌گری مانع از اندیشه‌های وحیانی شد و در تدوین متون درسی نیز باید این نگاه جامع مورد توجه قرار گیرد. وزیر آموزش و پرورش نیز با ابلاغ پیامی به همایش تجلیل از فراخوان علمی تخصصی تربیت گفت: بدون تردید عرضه خدمات آموزشی و تربیتی به فرزندان کشور در راستای تربیت شهروندان مومن، کارآمد، خلاق و وفادار به ارزش‌های دینی و ملی نیازمند فعالیت‌های‌ علمی و پژوهشی است که تسهیل‌کننده و تقویت‌کننده اهداف آموزشی و تربیتی باشند تا مجریان و دست‌اندرکاران نظام تعلیم و تربیت بتوانند با بهره‌گیری از توانمندی‌ها، مهارت‌ها، صلاحیت‌های حرفه‌ای و تجربیات خویش به ایفای نقش و مسؤولیت بپردازند و امکان تحقق اهداف آموزشی و تربیتی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را برای دستیابی هر چه بیشتر به جامعه اسلامی دانش‌بنیان فراهم سازند. در پایان این همایش از صاحبان 42 مقاله ممتاز تجلیل شد، سپس شرکت کنندگان در درس اخلاق آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید شرکت کردند.  













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن